Dışarıdan yemek söylemek en pratik yöntem. İşten eve yorgun argın geldiğin zaman binlerce çeşit yemek telefonun içinde seni bekliyor ve bir tıkla kapına kadar geliyor.
Sen en çok hangi yemeği sipariş ediyorsun

Dışarıdan yemek söylemek en pratik yöntem. İşten eve yorgun argın geldiğin zaman binlerce çeşit yemek telefonun içinde seni bekliyor ve bir tıkla kapına kadar geliyor.
Sen en çok hangi yemeği sipariş ediyorsun
Sipariş etmiyorum. Yaşadığım yerde buna pek müsait değil. O yüzden dışarı çıkınca yerim. Yok eğer sipariş ediceksen döner, ve pizza sipariş ederim. Canım çekti şimdide gidip anneme söylüyim hazırlasın sbdh
Sırasıyla: Kuzu şiş, pizza, lahmacun, taco. The end ✌️
EİC için teşekkür ederim ✨
Dışardan sipariş almıyorum evde yiyorum genelde.
Ben dışarıdan yemek konusunda fazla tercih yapamıyorum çünkü mutfakta olmak benim için terapi gibi bir şey. Ama bazen yoğunluktan ya da yorgunluktan dolayı sipariş verdiğimde pizzayı seçiyorum! Hem paylaşması kolay hem de seçenek bol 🍕. Yanına da güzel bir salata söyledim mi tamamdır. Sen ne sipariş ediyorsun, belki yeni bir şeyler öğrenirim! 😊
Cevap
8Cevap
Her gün iki kez banko ediyorum da ben bile bilmiyorum yahu. Pizza, et döner, kebap bunları sık sipariş ediyorum.
Genelde dürüm ve fast food tarzı şeyler sipariş ederim ama nadiren.
döner olur genelde
Dışarıdan yemek sipariş edemiyorum ama bowl hiç yemedim onu sipariş etmek isterdim
Çok pahalı ve zaten Çok da sevmiyorum kendi yaptığın yemeyi tercih ederim bu yüzden belki senede bir kere
Mecbur kalmadıkca dısardan tercih etmiyorum daha çok evde. Ama yiyeceğim zaman döner genellikle
Tavuk göğsü, sporcu kase falan. Genelde kendim yapıyorum.
Dışardan yemek sipariş etmiyorum pek. Olursa belki tavuk dürüm..
Hepsi yemek yapma konusunda iyi değilim ve açım 😂😂😂
Arada pizza siparişi veririz
Çok nadiren. Evde yapmayı tercih ederim.
tavuk döner, lahmacun.
Zehirlenme vakası sonrası yememem şaka mı?
Hamburger kebap pizza
Pizza o da hep değil zaten
Sipariş etmiyorum jsn
Pizza sipariş ediyorum
Kokoreç 850 TL hep yerim
Evde yapamadığımız yiyecekleri 🤭
Tavuk dürüm veyahut pizza
Lahmacun
Döner
Döner, tavuklu pilav
Çiğköfte
Cantık lahmacun