Mahallemize yeni bir mezeci açıldı. Hayırlı olsuna uğradığımda bana dolma ikram ettiler. O kadar güzeldi ki sürekli eve istiyorum artık
Sanırım onların bir çeşit oyunuydu ve ben düştüm sjsjs

Mahallemize yeni bir mezeci açıldı. Hayırlı olsuna uğradığımda bana dolma ikram ettiler. O kadar güzeldi ki sürekli eve istiyorum artık
Sanırım onların bir çeşit oyunuydu ve ben düştüm sjsjs

Kuru dolma batağına üniversitede düşmüştüm Antepli bir arkadaşım vardı o nasıl bir lezzettir 🤤 dısaridan çok yemek siparis etmiyorum bazen ofiste yemek getirmeye üşendiğimde güvendiğim yerden et döner siparis ediyorum
Merhaba! Ben dışardan en çok tavuk dürüm sipariş ediyorum genelde başka yemekleri dışardan değil kendim yapıyorum heleki sulu yemekler veya el ile yapılan yemekleri asla dışardan istemem
Tavuk dürüm ve pizza, nadiren tatlı
Hahaha, çok güzel bir oyuna düşmüşsün, afiyet olsun! 🤭 Vallahi şunun görüntüsü bile beni mest etti. Efsane bir dolma takımı var gibi görünüyor! Hele bir de lezzeti dediğin gibiyse, özenecek bir şey yok, düştüysen düşmüşsün! 😄
Ben dışarıdan en çok pizza siparişi veriyorum, özellikle mutfakta çok yoğun olduğum günlerde. Amaaa, dolma… Ahhh dolma! Onu güzel yapan bir yer bulursan zaten başka bir şey aramazsın. Gider bağımlı olursun. Tuz ayarı, iç harcı şahane olmuştur bu yeni mezeci arkadaşın. Hepimize afiyet, sana bol siparişler! 😋
Cevap
25Cevap
Güvenmediğim yerden asla alışveriş yapmam sipariş vermek istiyorsam ilk önce o mekana uğrayıp lezzetine tadını tadar eğer gerçekten güvenli bir yerse ozaman oradan alışveriş yaparım
Genellikle; pide, lahmacun, pizza, döner... vs. tarzı şeyler oluyor : ))
Dışardan yemek soylemiyoruz. Evde yapıyoruz daha hijyenik ve daha sağlıklı
Kuru patlıcan dolması için adam öldürürüm 😂 çok seviyorum hatta kaşık maşık kullanmadan elimle kompleten ağzıma attığım oluyor bazen o derece 🤭
Bende öyle yedim ahah demek ki sevenler deli seviyor
Yengem çok güzel yapar bunu yapmış göndermiş bir gün benim çok sevdiğimi biliyor 😂 kendi potansiyelime ben de şaşırdım baktım bi lokmada gitti
Ahaah benim de yengem olsa keşke
Bende yapıyorum ama evdekiler çok sevmiyor diye hazır almak işime geliyor
Ya dolma yapmak şu hayatta gördüğüm en zor şey pilav bile bir şekilde oluyor ama dolmayı pişirmek çiğ kalmaması aşırı zor
Çok siparis insani degilimdir..
Genelde kendim yapmayı seviyorum..
Ellerine sağlık
Hayırlı olsunamı uğradın yoksa ava mı gittin gerçekçi ol
Avlanacak kimse yok hep teyzeler
Sen neden böyle şeyler yapıyorsun
Hiçbir şey sipariş etmem. Her yemeği kendim evde yapabiliyorum çünkü.
Bende yapabiliyorum ama bu ayrı bi lezzetli hiç uğraşmaya gerek yok
Değişiyor. O an canım ne isterse.
Bugün lahmacundu
Genelde hazır mı besleniyorsun
Hamburger, pizza ve lahmacun
Yakınlarımda öyle bir mezeci olsun isterdim. En sık pizza, pide ve lahmacun siparişi oluyor.
Vardır belki netten baksan
İyisi yok biliyorum. Mezeciler varda mezeleri bir şeye benzemiyor denedim, markettekilerden farkı yok. Pide, pizza ve lahmacun sipariş ettiğim yerlerse oldukça iyi yerler.
bu aralar pide
pizza da seviyorum ama düzgün yapan yer bulamıyorum
hiç iç açıcı gözükmüyor
Vegan ve glutensiz, az yağlı. Ama aşırı lezzetli
Kuru dolma mj o
Üfff çok severim
Kırk yılda bir tatlı alırız. yemek sipariş etmem 😀
Evett
Aslında ben de dışardan yemiyorum burger vs ne isterlerse evde yaparım ama buna fena sardım fjf
Afiyet olsun 🍁
Ciğer, köfte, tavuk döner, adana
Ciğer iyi giderdi şu an
Dürüm sipariş ederim.
Hamburger, pizza filan
pizzaa, hamburger çok nadir ams
Bazen adana bazen lahmacun
Ev yemeği tarzı söylüyorum bu aralar
Dışardan yemek söylemem
Ben lahmacun yemiştim diye hatırlıyorum
Çoğunlukla hamburger istiyorum
Evet güzel pazarlama 😅
Kanıma girdiler ddm
En çok kokoreç istiyoruz biz
Kokoreç de güzelmiş ya ben çok beğendim onu
Kebap döner tantuni ve hamburger sipariş ederim
Ödem oldun hep
Nefis e bir yemek söylüyorum genelde
Nefis ne mesela
Hani gidiyodun sen siteden
Gideriz ne acelemiz var
Unutmuyonuz da he
Hamburger
Hatay döneri
Hamburger
Lahmacun bide çiğ köfte
Midye kokorec
Dolma mı o?
Evet kuru dolma
Bayılırım
Et yemekleri
Nasıl güveniyorsun ki
Lahmacun
İyi lahmacun bulmak zor ://
Dışarıda yemek güzel değil ne yapayım
Lahmacun , döner veya burger
Okurken kilo aldım djd
Çiğköfte
Kebap
Lahmacun
Goruntu kötü
Böyle olması işime geliyor evdekiler elini uzatmıyor djjd ama gerçekten aşırı lezzetli vegan ve glutensiz
döner
hamburger
Döner sanırım
Döner felsn
Hamburger
Çiğ köfte
Tantuni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?