Yeme & İçme Sürekli makarna yemek istiyorum. Kendime nasıl engel olacağım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Canımın çektiği tek şey makarna. Dışarda yemeğe dahi çıksak, gözüm menüde makarna arıyor. Şimdi bu soruyu sorup, gidip kendime yine makarna yapicam.. 😒(kilo da almıyorum) Sürekli makarna yemek istiyorum. Kendime nasıl engel olacağım? Cevapla Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence depresyondan olabilr 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Canının istediği her şeyi yap Hayat kısa makarna yemek istiyorsan makarna ye boza içmek istiyorsan iç yatmak istiyorsan yat uçmak istiyorsan uç🙃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😉😉 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Bende istiyorum ama kendime engel olabiliyorum. Diyetisyene danışabilirsiniz mesela. Yeme bozukluğu olabilir. 0 0 Yorumla
ayselyildiz0812 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok kilo aldırdığını aklından çıkartmadan engel olabilirsin belki 0 0 Yorumla
efsun_alatav Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Tek değilmişim buna sevindim benden bir tane daha var shbsjsb 0 0 Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bende bu ara noodle a taktım 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mmmm körili enfes,🤣 Yorumla Angelgloss +1 yıl Hepsi güzel çeşitlerin bana gore Yorumla
OtuzlarındaBirAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bende istiyorum ama spagetti olsun 🤭😋😋 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kilo da almıyormuşsun ye gitsin o zaman 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Engel olman lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence depresyondan olabilr
Canının istediği her şeyi yap Hayat kısa makarna yemek istiyorsan makarna ye boza içmek istiyorsan iç yatmak istiyorsan yat uçmak istiyorsan uç🙃
😉😉
Bende istiyorum ama kendime engel olabiliyorum. Diyetisyene danışabilirsiniz mesela. Yeme bozukluğu olabilir.
Çok kilo aldırdığını aklından çıkartmadan engel olabilirsin belki
Tek değilmişim buna sevindim benden bir tane daha var shbsjsb
Biraz daha yedikten sonra sıkılırsin belli;)
Bende bu ara noodle a taktım 😂
Mmmm körili enfes,🤣
Hepsi güzel çeşitlerin bana gore
Bende istiyorum ama spagetti olsun 🤭😋😋
kilo da almıyormuşsun ye gitsin o zaman
Alacağın kiloları düşün
Engel olman lazım
Aynı ben