Hayat kalitenizi elbette arttırır, bahsetmek istediğim kahvaltılarınızda kavurmalı yumurtadan, gözlemelerden vazgeçip acai bowllara geçer misiniz?

Hayır, değişiklik olmaz. Günlük yeme içmeye fazlasıyla para harcıyorum. Canım ne çekiyorsa yerim.
Canım acai bowl çekse satan bir yer bulur yerim zaten.
E değiştirir tabi, bir süredir adını sanını hiç bilmediğim şeyler almaya başladım. Yağmurda ortaya çıkan şeffaf şemsiyeciler gibi bir anda tek kullanımlık markalarla doldu ortalık. Yiyorum ama hayırlısı.
Şifa olsun diyelim aşkom
Gıdadan asla taviz vermem. Gezme, alışveriş gibi şeyleri kısarım ama yemede yaşam kalitemi düşürmem.
Rica ederiim
Cevap
13Cevap
Hayır değişiklik olmaz çünkü zaten istediğimi yiyip içiyorum.
Evet maalesef her şeyi değiştirdi.
Hayır bizimkiler bavulunda zeytin ile uçuyor Türkiye'nin yemek kültüründen vazgeçmeyiz
Shsjs çok iyi
Değiştiriyor tabii farklılık olsun diye bir gün soslu bir gün yoğurtlu makarna yiyorum qhshsh
Ay iyi hatırlattın yarın makarna yiyim
Salata olarak. Bol garnitür yoğurt mayonez
Kendim ayrı ekliyorum evet 😋
Ben; Google'a pilav tarifi yazıp kopyala yapıştır yapan, milletin 2 hafta önceki sorularına gidip soru soran bir yeme içme fenomeni değilim çünküsü😂
Yo ben kimseye kin kusmam bu bahsettiklerim kim üye adlarını bile hatırlamıyorum shshs kendimi tanımladım sadece
Bi tavuklu pilav yaparım mevlüt pilavına kafa tutar, bir kuru fasulye yaparım esnaf lokantası kapanır diye anlatabilirdim evet haklısın.
Her türlü tarif, fikir veririz
Kendime özel tariflerim de var elbette patlıcanlı yemeklere ve tatlılara bambaşka boyutlar kazandırıyorum😎 koç burcuyum
Ah bu alçakgönüllü olmaktan kaybediyoruz valla..
d0ru dedin valla 😂
Kendimi bildim bileli varlıklı olduğum için bilemiyorum bu soruyu birananasaldırdım
Kralım siz tam tersi olarak düşünün
Değiştiriyor olabilir heralde birananasaldırdım
Aslında pek sayılmaz fakat yeni tatlar keşfettim diyelim. Örneğin tavuk köftesi gibi eşsiz bir lezzeti keşfettim.
Valla benim için farketmedi 😅babam her şekilde yurtdışından euro aldiği için ha bire maaşa zam gelmiş gibi oluyor
Evet değiştirir, ve herkesin değiştirir değiştirmez diye yalan söylüyordur
Neden? Suşi yerine lahmacun yemeye devam etmek bence gayet olası bir durum
Fazla değiştirmez gibi.
.
Biraz değiştirebilir.
Çok değiştirecegini sanmıyorum 🤔
Peynir ekmeğe nolursa olsun devam ederim diyorsun
Peynir ekmek mi etobur bir hayvanım ben 🤣
Köfte ekmek diyim🙄
Bak o olur 🤔
Menemeni hic biseye degismem
Günde bir öğün yemek yiyoruz