Yeme & İçme Yemek sofrasında beyaz mı turuncu veya farklı renkli tabaklar mı tercih ediyorsunuz? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Renklerin yemeklere ait hissedilenleri etkilediği biliniyor. İştaha bile tesiri var. Sizin tercihiniz nedir sofrada?⭐#tubasueda 🍀🍀 Yemek sofrasında beyaz mı turuncu veya farklı renkli tabaklar mı tercih ediyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yemek tabakları genellikle beyaz olduğu için beyaz tabaklarda yemek yiyoruz Tabii ki renklerin etkisi büyük örneğin mavi renkli tabakta yemek yenilirse iştahı kapattığı söyleniyor 1 0 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Akşam yemekleri hep beyaz tabak tercihimiz. Ama kahvaltıda çeşit çeşit renk tabaklar, kullanırız.. 1 2 Yorumla Bakımlıkızçehanım +1 yıl Teşekkürrrrrrllleeeeeerrrrrr🩷🥰😘💕💓🥳 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 🤩🧡😘💞 rica ederim canım 🧡💫 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kahverengi ve siyah tabaklar tercihim daha sofistike demek geldi aklıma 1 4 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Porselen siyah tabakta tüm yiyecekler mükemmel fotoğraflanabilir güzellikte görünüyor 👍 Yorumla gülümserkene +1 yıl Bencede 👍 Yorumla gülümserkene +1 yıl Teşekkürler EİG için Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Hiç dikkat etmiyorum. Elime hangisi gelirse onu kullanıyorum ben. 1 3 Yorumla tuba-sueda +1 yıl O da olur tabi 😄 Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Uzağım bu konulara biraz, idare et 🤭😄 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Seve seve 😍😍 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ailem hep beyaz tabak aldığı için ben de mecburen beyaz tercih etmiş oluyorum ama bana kalsa renkleri alırdım 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Turuncu iyims enerjik bir renk Annem yesil tabak kullanr 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Yeni trend olanları tercih ediyorum😉🥰😇 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Beyaz olur. 1 0 Yorumla