Yeme & İçme Salatalık turşusu mu tercih edersiniz, biber turşusu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Salatalık turşusu Biber turşusu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Salatalık turşusu mu tercih edersiniz, biber turşusu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Genelde salatalık turşusu favorimdir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Salatalık turşusu 0 0 Yorumla
Loudjustnotlover Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Ağzım sulandı şimdi turşu diyince🥴🤤bence en iyisi karışık turşu bide acı biber katarsan tadını güzelleştirir suyunuda içeriz oouhhhh misssss 0 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Salatalık turşusu daha hafif, mideyi hiç rahatsız etmiyor. 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl O beyaz turşuları çok seviyorum. Adını bilmiyorum ama 😃 0 0 Yorumla
gencbiri123 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 40% +1 yıl Biberi genel olarak sevmiyorum Salatalık iyidir 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Turşu turşusu tercih ederim ben. 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Salata iyidr ama biberde gider ikiside diyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Biber tercihim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. salatalık turşusu 0 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Salatalık 🥒 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde salatalık turşusu favorimdir.
Salatalık turşusu
Ağzım sulandı şimdi turşu diyince🥴🤤bence en iyisi karışık turşu bide acı biber katarsan tadını güzelleştirir suyunuda içeriz oouhhhh misssss
Salatalık turşusu daha hafif, mideyi hiç rahatsız etmiyor.
O beyaz turşuları çok seviyorum. Adını bilmiyorum ama 😃
Biberi genel olarak sevmiyorum
Salatalık iyidir
Turşu turşusu tercih ederim ben.
Salata iyidr ama biberde gider ikiside diyorum
Salatalık ama yemem. odem yapiyor
Salatalık
Salatalık turşusu
Biber tercihim
salatalık turşusu
Salatalık turşusu 👍
Salatalık