Yeme & İçme Patates salatası mı yoksa makarna salatası mı hangisini tercih edersiniz? Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Canım ikisinide çekiyor hangisini yapsam acaba? Makarna salatası Patates salatası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Patates salatası mı yoksa makarna salatası mı hangisini tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Laïcité Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben makarna pek sevmiyorum ama denemeden net bir şey diyemem. Patates salatası yedim, fena değildi. Cevap: bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Patates salatası çok seviyorum bol yeşillikli makarnanın salatasına bi alışamadım gitti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Patates salatasına hardal sos 1 çay kaşığı koyunca enfes bir tad oluyor enfes 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Patates salatası hastası birisi olarak patates. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Patates salatası daha iyi, makarna soğuk yenmiyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben makarna pek sevmiyorum ama denemeden net bir şey diyemem. Patates salatası yedim, fena değildi. Cevap: bilmiyorum.
Patates salatası çok seviyorum bol yeşillikli makarnanın salatasına bi alışamadım gitti
Patates salatasına hardal sos 1 çay kaşığı koyunca enfes bir tad oluyor enfes
Patates salatası daha güzel bence
Patates salatası
Patates güzel olur
İkisinide sevmem açıkçası
Patates salatası hastası birisi olarak patates.
Ben ikisini de seviyorum 😘
Patates salatası
Patates salatası daha iyi, makarna soğuk yenmiyor.
Patates salatası
Makarna salatası
İkisini de ayırmam..
Makarna
Patates
Patates
Makarna
Makarna salatasıııı