Yeme & İçme Limonata içerken sade mi seversiniz, nane ve karanfil gibi şeyler de ekler misiniz? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 92 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐🍀🍀 Limonata mutfak masasının üzerinde hep bulunmalı gibi hisseden sadece ben değilimdir sanırım. 🍀🍀⭐#tubasueda 🍀🍀 Limonata içerken sade mi seversiniz, nane ve karanfil gibi şeyler de ekler misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dışarıdan hazır limonata almam ev yapımı limonatayı tercih ederim ve içerisine hiçbir şekilde ve karanfil ne nane koymam sade olarak içerim çünkü öyle tadını alabiliyorum içime bir şey koyulduğu zaman bana göre tadı kaçıyor 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Genelde sade içmek nasip oldu. Naneli ve karanfilli denemek isterim bi gün. 1 2 Yorumla gülümserkene +1 yıl Eig için teşekkürler 🙏 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Ricalar 🙏 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Sade severim, bazen de naneli severim. Ancak karanfilli sevmiyorum. 🌼 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 gü Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Bazen sade bazen da nane karanfil, kakule, zencefil gibi şeyler de ekliyorum. 0 0 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 329 cevap paylaştı. Karanfilin kendine has aromasıyla limonata efsane oluyor genel tercihim öyle 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. Limonata pek tercihim değil ama içtiğimde nane severim karanfil hiç denemedim 1 0 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sade içiyorum. Nane ve karanfil pek benim damak tadım değil.. 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Naneyi çok yakıştırırım limonataya, fresh bir aroma verir ve de çok uyumlular.🍋 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Varsa eklerim yoksa sade içerim. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sade tercihimdir 1 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 656 cevap paylaştı. sade içerim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. sade 💛 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar