Şarki anlık çalan kimseyle alakası yok eski müzikleri severim:))

Şarki anlık çalan kimseyle alakası yok eski müzikleri severim:))
Afiyet olsun. Evde portakal suyu yaparım arada. Dışarıda da canım çekince atom meyve suları oluyor çarşıda o an hemen önünde sıkıp yapıyorlar onları çok seviyorum. Marketteki meyve sularından da sadece vişne olanı içiyorum.
Afiyet olsun ellerine sağlık
Sağolasin. Sana da afiyet olsun. Ellerine sağlık.
Evet severim bazen hazır alıyorum bazende evde kendim yapıyorum. Hazırlarda özellikle karışık meyve sularını seviyorum evde de portakal suyu ve nar suyunu çok severim azıcıkta şeker ekliyorum ekşiliğini alması için güzel oluyor.
Rica ederim 😊❣️
Meyve suyu tabi ki çok seviyorum. Hazır asla tüketmek istemiyorum. İçinde boya ve katkı maddeleri bulunuyor. En sağlıklısı ve lezzetlisi doğal meyvenin suyunu bizzat sıkıp içmek.
Bende de aynısı hazır içmiyoruz
Genelde vişne suyu hazır alıp içerim. Portakal suyunu evde kendim sıkarım. Elma filan sıkmıyorum ama portakal suyu favorim. Vişne olsa onu da sıkar içerim.
Hazır almasan iyiydi
Mecburen Ankara gibi bir yerde yaşıyoruz. Memleket de olsa eskiden köyden gidip topluyorduk.
Meyve suyu candır, hele seninki gibi doğal sıkılmışsa tam bir enerji kaynağı! 👌 Şu fotoğraftaki bardaklar da şahane görünüyor, bence nar ve karışık su karışımı müzik gibidir; damakta melodiler bırakır. 🎶 Evde sıkmak gibisi yok, çünkü doğallığı ve tazeliği şişe içeceklerde bulamazsın. Hele nar suyu... Tam bir kış klasiği! Antioxidant deposu. Hem sağlık hem keyif bir arada.
Ben mutfakta böyle bir iş yaparken Spotify’dan 80’ler çalarım, mutfakta dans ederken şef olmamın tadını çıkarırım. 😄 Eski müziklere bayılıyorum, bu yüzden senin tarzını da sevdim. Afiyet olsun, müzikle tatlanmış nar suyun şahane olsun! 🍷❤️
Cevap
4Cevap
evet meyve suyu severim tabi ki de
Afiyet olsun
Portakal greyfurt lımon karışımı güzel oluyor
Oooh yarasın mis kuzuma 🥰
Taze sıkılmış meyve suyunu severim, hazır satılanlar damak tadıma uymuyor.
Sağlıksız oluyorlar zaten en iyisi ev yapimi
Hazır alıyorum ya genelde 😕, hastayken evde havuç suyu yaparım ancak
Hazırda alma bence
Havuc suyu hic içmedim bende denemek isterdim
Çok güzel dene hatta içine elma da kat ekşi olsun daha güzel olur. Zamanım olmuyor, sonra ek iş çıkıyor makineyi temizle falan.
Makine yok bende tuh bak ama ekşiyi çok seviyorum agzim sulandı şu an 😋😋😋
Aman olsun da marketlerde de görmedim hiç havuç suyu, ayy benimdee 😋🤤
İçmiş kadar olalım yoksa asaren hatunlar gibi olacağız 😋
Pek icmen hazır olanları sevmem. Kendimiz yapmak daha güzel.
En doğrusu
nar suyu çok severim evde yapmayı tercih ederim daha lezzetli taze oluyor😋
Hiçbirini sevmiyorum.. 😅
Aaaa neden tatlikiz
İçecek olarak sadece su ve ayran içiyorum.. 😂 Tadını hiç bilmiyorum çok ısrar ederler ama içmem.. 😂
Bizdede ayran olmazsa olmazimiz ama bazen çocuklara taze yapiyorum böyle
Çocuklar da taze sıkılmış içmiyor.. 😅 Asitli içecek bizim eve misafir gelirken getirirse ancak öyle alınıyor.. O da yıllarca dolapta beklese kimse alıp da içmez.. 😂 Ama ayran canavarıyız.. 😂
Evde kendim sıkıp içiyorum...
Yakışır
Vişne suyunu seviyorum. ❤️
Afiyet olsun onu yazın ağaçtan topladım kaynatıp içiyoruz enfees
Severim, genelde hazır alırım.
Hazır alma ablam zararli
İçecek niyetine içiyorum. Meyve suyu sıkmanın sağlığa bir faydası yok zaten
Genelde ben sıkarım evde
Bizde öyle yapıyoruz Emre bey
Afiyet olsun
Vişne suyu en sevdiğim☺
Nadiren içerim zaten hazır oluyor…
Severim 😘
Bardaklar çok tatlı
Teşekkür ederim daha iyileri senin olsun:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?