Yeme & İçme Mekanda bitiremediğiniz yemeği paketletip eve götürür müsünüz🙄? Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Mekanda bitiremediğiniz yemeği paketletip eve götürür müsünüz🙄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Götürmezdim 1 0 Yorumla
fixri Takip Et Xper 2 Yaş: 58 +1 yıl bkz. dog bag nedir ecnebiler ne yapar, bizler sultan 14 aptullah'ın perencesleri olduğumuz için böyle ayak takımı olaylara girmeyiz. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bitiremediğim yemek hiç olmadı , olsa da götürmem 1 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Çok kaldıysa evet. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Götürmezdim
bkz. dog bag nedir ecnebiler ne yapar, bizler sultan 14 aptullah'ın perencesleri olduğumuz için böyle ayak takımı olaylara girmeyiz.
Bitiremediğim yemek hiç olmadı , olsa da götürmem
Evet götürüyorum
Çok kaldıysa evet.
Gtrmm
Hayırr
Hayır tâbi ki de 😂
Tabi nolcakki