Merhabaa 🌸
Özellikle işe ve spora gidenler daha çok yapar. Sporcuların klasik öğünü tavuk ve pilavdır zaten. 😅
Bir yere giderken saklama kabında yemek götürür müsünüz?

Merhabaa 🌸
Özellikle işe ve spora gidenler daha çok yapar. Sporcuların klasik öğünü tavuk ve pilavdır zaten. 😅
Bir yere giderken saklama kabında yemek götürür müsünüz?

Günlük koşturmacanın içinde, dışarı çıkarken öğün hazırlayıp çantanıza eklemek sadece bir alışkanlık değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı olabilir. Bu pratik adım, sadece bir mideyi doyurmaktan çok, seyahat ve lezzet arasında güçlü bir bağ kurmayı ifade eder.
İlk olarak, dışarıda yemek seçenekleri genellikle sınırlı olabilir veya istediğiniz sağlıklı seçeneklere ulaşmak zaman alabilir. Bu nedenle, kendi hazırladığınız bir öğünü yanınıza almak, sağlıklı beslenmeyi sürdürebilmenin pratik bir yolu olabilir. Bu, dışarı çıktığınızda sağlıklı ve lezzetli bir seçeneğe sahip olmanızı sağlar.
Ayrıca, kendi öğünlerinizi hazırlamak, damak zevkinize uygun lezzetleri seçme özgürlüğü sunar. Dışarıda yemek yerken genellikle bir menü sınırlamasıyla karşılaşabilirsiniz, ancak kendi yaptığınız yemeklerde kişisel tercihlerinize daha fazla odaklanabilir ve yemeğinizi istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
Bu alışkanlık, sadece fiziksel sağlığınıza değil, aynı zamanda ekonomik olarak da avantajlı olabilir. Dışarıda yemek yemek genellikle daha pahalı olabilirken, kendi hazırladığınız öğünler ekonomik bir seçenek sunar. Ayrıca, yiyecek israfını önlemek ve sürdürülebilir bir yaşam tarzına katkıda bulunmak da bu alışkanlığın olumlu yanlarından biridir.
Sonuç olarak, dışarı çıkarken öğün hazırlayıp çantanıza eklemek, sağlıklı beslenme alışkanlıklarını sürdürmenin, kişisel lezzetinizi keşfetmenin ve ekonomik bir seçenekle seyahat etmenin harika bir yoludur. Bu alışkanlık, yolda geçen zamanı lezzetli ve sağlıklı bir deneyime dönüştürmenin anahtarı olabilir.
İşe yemek götürüyorum evet
Kahvaltımı ve öğle yemeğimi evde hazırlayıp götürüyorum. Ara öğünlerimi iş yerinde hazırlıyorum. Düzenli spor yapmaya başladığım zamandan beri bu şekilde ve bence her anlamda çok mantıklı.
Doğa yürüşü olduğu zaman götürüyorum. Temiz havada piknik yapıyoruz.
Cevap
12Cevap
Kısmen ama yemek sayılmaz 😃
Yanında ton balığı götürmeyen de ne biliyim 😂
Whey protein, kolajen, protein bar, ton baligi... Daha ne? 😂
Protein tozunu bende götürüyorum 😅
Alttakı makarnanın tarifini verene benden bu yemek hediye
Götürürum evet salata Antipasti tarzı daha cok meyve salatası ve atistimalkk
Çok dışarı cikan biri değilim olurda çıkarsam kalori saymam yerim dışarda
Özellikle işe giderken yapıyorum. Dışarda yemek pahalı hergün satın almaya para yetişmiyor.
Eskiden yapardım artık gerek yok bedel ödendi zamanında çokça çünkü
Ben işyerine giderken her gün kahvaltı ve öğlen yemeği için hazırlıyorum
Uzun bir yere gitmediğim için götürmüyorum gitseydim götürebilirdim
Aga testo Taylan gibi kapta pilav tavuk vb şeyleri götürüp soğuk mu yiyelim. Asla soğuk yiyemem
Sadece piknik veya kampa giderken.
İşe tavuksuz gitmeyen ben dhrnf
Meyve salatası olablr
Uğraşmam. Spor da yapmam.
Hayır götürmem
götürmem
Hayır götürmüyorum
Hayır hiç yapmadım
Hayır
Hayır götürmem
Useniyom
Götürmem