Makarna ve ketçap yan yana gelince midem bulanıyor resmen. Bu yüzden çok ters geliyor bana.

Makarna ve ketçap yan yana gelince midem bulanıyor resmen. Bu yüzden çok ters geliyor bana.

Hayret ilk defa ketçap sevmeyen birisine denk geliyorum.
Çok hassas bir bünyen olabilir.
Ketçap gördüğün an zihninden geçen olumsuz düşüncelere odaklanmak yerine beyninin içinde başka konulara odaklanması çalış
Beynini başka bir şeye odaklama çalış.
ayıp bence. Ne kadar sevmesen bile yanlış anlayabilir veya yeme şeklimden rahatsız oldu diye düşünebilir. Aşırı tepki gösteriyorsun. Yorumlarda full onun zevksizliği yazmış bırakın da nasıl yiyeceğimeze biz karar verelim. Bu yaptığın tamamen terbiyesizlik ve görmemişlik. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Her insanın damak tadı farklıdır.
Bence evet yani her insan farklı türde yiyebilir mesela ben pul biber de atarım ketçap üstüne daha da güzel oluyor pilava tek yenmediği için karabiber atarım 🤷♂️
Cevap
18Cevap
Miden bulanıyosa yapacak bir şey yok gadası.
Bence sizin kararınız.
Ketçabı bende pek sevmem ancak bu kadar tepki göstermiyorum. Kim neyi nasıl seviyorsa öyle yesin
abartmak sanki biraz :) ya sevmiyor olabilirsin , ona bakılırsa ben de pilavı ketçap mayonezle yenmesini iğrenc bulurum , ama aynı masaya da otururum onun zevksizliği sonucta
Herkesin damak zevki ayrı, herkes herşeyi sizin gibi yemek, sevmek zorunda mı ayrıca ketçap makarnaya yakışan bir şey
Bencede tepkin çok fazla, bırak kim nasıl yerse yesin senin midene gitmiyorki. Herkesin damak zevki farklıdır.
Mayonezle de yerim ve kimsenin ne düşündüğü umrumda olmaz. Başkasının tabağına bakmazsın olur biter.
Direkt as hocam komple kurtul o kişiden ya da kafasına sık.
Ben de makarnayı yemiyorum ama yiyene tepkı gostermıyorum.
çok saçma bir tepki.
sevmiyor olaiblirsin de kalkıp gidecek bişey yok. aksine bende çok severim. çeşit çeşit soslarla
Zevkler ve renkler tartışılmaz abartıyorsun bnce
Domatesli kıyma sosu, peynirli veya sarımsaklı yoğurtlu severim. Ketçap tadını kaçırır
Ketcabi ben de tercih etmiyorum pilavla cikolata yemek gibi
Evet, sana zorla yedirmiyor nasıl olsa bırak kim ne yemek istiyorsa yesin.
olm makarnaya ketçap sıkılmaz zaten dellendirmeyin beni makarna direk domates soslu yenir
İkisi güzel gider ya bu kadar tepki abartı bence. Ama mideniz bulanıyorsa oturmayın tabi.
Demek ki herkes makarnaya sos yapacak kadar bu dünyayı sevmiyor. Ketcabi sıkıp geçiyor 🤷♀️
İlk defa makarnayla ketçabı tiksinen birisini dıygum
Dene bence çok manyak bir ikili "bayılırım"
Aynen ya çok kötü bir tat
sadece ketçapla gerçekten de güzel olmuyor mayonez de lazım ona
Mayonez değil de ketçaptan nefret ediyorum bende istemem masamda birinin yemesini
Herkesin tamak zevkşne kşmse karışamaz o mayonezli şekilde yer şu kpçaplı yer biz parmesanlı yeri herkesin ne yediği kendine
Mide bulandırcak bir şey değil salçalı makarna gibi düşün
Yok artık tamam sevmezsin ama seni ilgilendirmez ki
Evet fazla abarttmış olabilirsin çünkü öyle daha iyi oluyor
Makarnayı ketçapla yiyenler de seninle aynı masada oturmak istiyordur eminim
Makarna öyle ketçap yakışıyor çok abartıyorsun
Gayet güzel oluyor, ben severim.
Şef olduğuna emin misin şefim 😶
Bu normal bir şey
Pilavı bile ketcapla yerim😋
Domates soslu daha güzel oluyor
Bende makarna sevmiyorum
Biraz fazla bir tepki.
Ayıp ediyorsun
Ben ketçap olan masaya oturmuyorum.
İlginç ilk defa duydum
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Saygı duyuyorum… rahatsız ediyorsa sizi…
İtalyanlara saygı duyan bir şef, tebrik ederim 😇
Kendime olan saygım ektedir qlmcwlj
Evt biraz abartmış olabilirsin
İtalyan misin
Herkesin rengi zevki farklıdır saygı duy
Kalk sg o zaman
Biraz abartılı
Ben makarna sevmiyorum.
Saygı duyarım
haklısın
Evet
abartma...