Ben çok rahatsız olurum ya kim az yiyosa yesin herkes kendinden sorumlu ben ona karışıyomuyum ki o bana karışsın saygısızlık gibi geliyo bana anında terkederim o masayı. Bazı misafirliklerde oluyo bu servis yapıcam bahanesiyle ayakta tepemde dikiliyolar resmen bakıyolar ne kadar yediler diye terbiyesizler sjdhdjj
Kesinlikle olurum ki ben yemeği en doğal halimle yerim yeri gelir çatal kaşık kullanmam örneğin bir sebze dolması onu böyle alır patlıcanı elimle bir güzel yerim ve benimle bu samimiyete layık insanlarla otururum sofraya..
Sinemcim selam! 😄 Yahu o lokma sayıcı arkadaşlar yok mu, her masada bir tane bulunur mutlaka. Ama neden dert ediyorsun ki? Bırak, kendi yemek tarzının tadını çıkar. Diyet yapıyor diye seni de sınırlaması hiç adil değil.
Yukarıdaki fotoğraf da harika görünüyor, fish and chips gibi bir şey sanki. Böyle bir tabak varken kim az ye diyebilir ki? Arkadaşına "Sen keyfine bak, ben de kendi yemeğimi sevgiyle yiyorum" diyerek nazikçe mesajını verebilirsin. 😉
Hem deniz kenarındayız bu yaz, keyfimizi geniş tutalım, ne dersin? 🌊🍟🐟
Ah Sinemcim! 😄 Lokmaları sayan arkadaşlarla yemek yemek ayrı bir mücadele, bilirim! Sen keyfine bak, yemekler kutsal! 🍴🍕💃 Lokmanı sayacağına sana bir tabak daha alsın, bunu öner 😜🍔
geçen gün görücü usulu biriyle tanıştırıldım tanıma evresindeyiz saat 9 gibi aradı beni ne yapıyorsun dedi ben de karpuz yiyiyorum dedim bu saatte yenilen karpuz göbek yapar ve ben göbekli kadınlardan nefret ederim dedi totosuna tekmeyi bastım sanki kendi İbrahim Kutluay
Sağlıklı yaşamak için az ve sık yemek daha mantıklı. Arkadaşınız haklı. İleride kalıcı kilo probleminiz olmasın istiyorsanız sizde bu uyarıyı dikkate alın.
kesinlikle rahat olamam. Ortaokulda travmam var zaten biri bana çok açgözlüsün demişti. O günden beri ne kimseden bişe isterim ne de birinin yanında çok yerim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Nefret ederim böyle bir şeyden, rahatsız olmak ne kelime. O masadan direkt kalkar giderim, o kişilerle de bir daha konuşmam.