biriyle yemek yerken şapırdatana gıcık oluyorum ağlıyasım geliyo bir yerlere vurup kırmak hatta şapırtanı dövmek kadar kötü şeyler yemeklerimi hep tek başıma yiyorum nasıl geçer bu ::( sizde aynı sorunu yaşıyormuusunuz?
Cevabın nedir?
bende sendenim canım yanımda ağzını şapırdatan biri olursa o yemeği yiyemiyorum midem bulanıyor ben sessizde kalamadığım için bu duruma tepki alıyorum insanların yemek yemesine karışmamalıymışım insanları sofra ortasında bozmamalıymışım gibisinden laflar işitiyorum ama onları bozmamak için kendi midemi harcıyamam ben sadece şapırdatmaya değil ağzında yemek varken konuşanlardan ve iğrenç bir şekilde yemek yiyenlerden de tiksiniyorum bir insanda da bu üçünden birini bir kez göreyim yemekte yaptığı her hareket gözüme batıyor anlıycağın bende de durum vahim :)))))
21 Yorumla
Soran+1 yılaynılrı bendede var ya malesef :/
En İyi Cevaplar
o an sinirlenip etrafı dağıtmak istiyorum o kadar sinir bozucu ki.. bir de yemekten sonra dişlerini temizlemek için cırt cırt ses çıkaranlar var çıldırıyorum o an:S
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(( şu an her türlü ses çıkaranlardan nefret ettiğimi anladım malesef bende of ya
Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. Öyle bir masada kesinlikle yemek yemem. Hiç unutmam misafir gelmişti yemek yiyoduk onların çocuğu ağzını sapirdatiyo annem bakiyo bana sakin diyo babam bakiyo sakin diyo en son l*n yeter dedim kaşığı bir koydum alnina kak l*n git dedim millet şok oldu :D babam da dedi Emre'nin tiki var kusra bakmayın :D
14 Yorumla
Soran+1 yılheheheh oo seninki ne güzel açıkca söylemişsin :D
Soran+1 yıldimiii
+1 yılBelkide hayatta beni sinir eden şeylerin ilkinde bu geliyor. Tahammülüm yok malesef elimde olmadan çok insanın da kalbini kırmışımdır ama dediğim gibi elimde değil işte :((
11 Yorumla
Soran+1 yılevet elinde olmuyo insann iyi bir noktaya değindin :/
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
44Cevap
Diğer konusunda 996 cevap paylaştı. *** yalnız değilsin bacım ben de deli oluyorum. elimden gelse o ağza çarpasım bile geliyor. heleeee höpürdeterek çay içenler yok mu!!! sinir bozucu haklısın yani :)
20 YorumlaAllah'tan çevremde o şekilde yemek yiyen biri yok. Olsaydı bende dayanamazdım diye düşünüyorum. Geçeceğini hiç sanmıyorum bence karsındaki kisiyi uyar bu gibi bir durumda sonuçta bu her şeyden önce bir görgü kuralı
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama uyardığım halde yapanlar var arkadaşlarm bu huyumu öğrennce inadına yapıoalar mesela :/ şükür sende yokmuş keşke bendede olmasa ama kaynıyo :(
allahmm deli oluorm çakasım gelio o suratlarına iki tane ya ağzından bişe birinin eline biyerine düşse ne kadar düşüncesizler nefret ediorm :@@@@@@@@@@@
03 Yorumla
Soran+1 yıl:((( aynen öyle çok düşüncesizler
Soran+1 yıl:((
o an içimden katliam çıkarsım geliyor samimi arkadaşım yapsa başına hafif vurup düzgün ye hayvan diyrm şakayla karışık düzeltiyo :D
11 Yorumla
Soran+1 yılheheh iyi yöntem sanırım ben sinir olduğumu söyledgm için inadına yapıoalar :D
Ah o insanlar varya onlara nefretimi anlatmaya kelimeler yetmez
11 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
şapırdatmayı geçtim normal olduğunu, ben yerken bendende çıktığını bildiğim seslere bile yuz oluyorum. salatalık havuç falan yemek gibi.. yalnız değilsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbendede var onlar sende yanlız değilsin :)
seni hep şapırtanlarmı buluyo? :) aynen evet.. bazen rastlıyon... hiç koş olmuyor..
06 Yorumla
Soran+1 yıl:( hep beni buluyolar inan ki ev arkadaş sokak herkes bana karşı
Soran+1 yılteşekkür ederim ya inşallah :)
+1 yılOffff hem de nasil bir de sakiz cigniyolar boyle cak cak elimin tersiyle vurmak istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılevet sokakta falan yabancılara bişeyde diyemiorum gıcık oluyorum :(
+1 yılbunun psikolojik bir hastalık olduğunu söylesem o. O
17 Yorumla
Soran+1 yıltahmin etmiştim zaten :( of zaman go to psikolok
- +1 yıl
aynen çünkü toplu bir yemekte filan düşünemiyorum seni :(
Soran+1 yıltoplu bir yemeğe gidemiyorum zaten mecbur kaldığımda ise hemen tuvalete falan kaçıyorum :/
- +1 yıl
bu kadar nasıl dayandın sen :( hemen git
Soran+1 yıl:( bilmiorum ki daha anlatsam bana deli bile dersin bazen şapırtadatanlara artık şapırdatmasalar gibi sanki şapırdatıolar gibi geliyo sürekli gözüm o kişinin üstünde oluyo falan :(
- +1 yıl
bunun delilikle alakası yok psikolojjik bişey biliyorum zaten, bir arkadaşım vardı ondan detayları öğrenmiştim oda senin gibiydi ve bana takmıştı ağzımı bilerek sapırdattığımı söylerdi sürekli halbu ki ben o güne kadar ağzımı şapırdattığımı bile düşünmezdim bu olay 20 yaşımda olmuştu
Soran+1 yılanladımmm
+1 yılhele birde corpa icerken onu yapmazlarmi alip o kaseyi suratina geciresim geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılığrenç oluyo ya :(
- +1 yıl
hyatim igrenc ne kelime az kalir, nese simdi agzimi acmayim
Soran+1 yılpeki :))
+1 yılSen ne diyorsun ya bir arkadaşım var bile bile yapıyor ben sinir olayım diye o şapur şupur ağızlara kürekle vurucan kürekle ! o_o
01 Yorumla
Soran+1 yılhak ediyoo
- https://youtu.be/RoA2McE3EDw
yapmak istediğim tam olarak bunlar :D
04 Yorumla
Soran+1 yılsevdim bunları bende deniyebilirim :D
Soran+1 yılen güzeli :D
Evet ben de öyleyim, annem de arada yapınca masadan kalkıyorum sırf onu kırmamak için.
01 Yorumla
Soran+1 yılvayy be kırmamak için ben ise tam tersi kırıyorum :/
Yuhh aynı ben. Tahammül edemiyorum bu duruma gerçekten. Aç kalsam daha iyi o derece.
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen aynen
- +1 yıl
Bende öyleyim. :) ağzına kürekle vurasım geliyor
Soran+1 yıl:))
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ağzına domates tıkıp fırına atasım geliyor.
Hele ki horlayanlara da sinir olurum :P01 Yorumla
Soran+1 yılehheheh yöntemini sevdim :D hele ki uyutmuyosa :/
- Diğer konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılben yemekte kullandığı yemek kaşığını yoğurda batırıp yoğurdu mahvedenlerin ağzına kürekle vurmak istiyorum :m
06 Yorumla
Soran+1 yıl:D oda bir iğrençlikmiş
- +1 yıl
hem de nasıl :3
- +1 yıl
şkljhdfşskdjfh
Soran+1 yıltöbe estafurlah eliyle mi :S
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhahaha :D yalnız değilsiniz :D tam da böyle ağızlarının ortasına vurasım geliyo ama işte gel gör ki tanıdık olduğu için yapamıyosun :D
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ya hiç sorma :/
- +1 yıl
Evet, üzücü ama gerçek :D
Soran+1 yılmalesef :D
+1 yılaynen öyle nefret ediyorum birde sakız çiğnerler yaa şak şak ağızlarına vurasım geliyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhak ediyolar :)
- +1 yıl
:) ...
+1 yılasla yalnız değilsin... bazen kendim yerken bile nefret ediyorum yemek yiyişimden:((
03 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
ya üzülme sen kendi yemeğinle ilgilen:DD
Soran+1 yıl:D ilgilendiğim zaman zaten tek başıma oluyorum
+1 yılBenim de tahammülüm yok, masadan kısa sürede kalkmak tek çarem ;/
01 Yorumla
Soran+1 yılhızlı yemek yöntemi :)
hayır ben de öylym ben de tek yerim çözümü yok giibiii :(
01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba ://
Evet. Sırf bu yuzden bazen yemek yemem oturur ağlarım
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyemek yerken gulen, (kişneyen) azında lokma varken konusan, corbayı hopurdeten agzını sapırdatan kufur etseler bukadar sinirlenmem
10 Yorumla
+1 yılBabam yapior bnmde. aglamakli gecirdim iftar sofralarini
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( ufff kıyamam ya çok iyi anlıyorum seni
- +1 yıl
Bugüngecede inciri oöyle bir yiyoduki incir de su yok :D ama huuuup sesi cikario. İncirle ilişki yasiolardi bnce
Soran+1 yılhehehehe :D olabilr bir dertten kurtuluyosun başka bsy çıakrıolar :(
- +1 yıl
:(((((
kaşığı gırtlağına sokasım gelir ama çevremde öyle bir tip yok çok şükür :)
05 Yorumla
Soran+1 yılşanlısın o zaman yöntem güzelmiş ama :)
Soran+1 yıl:O annen baban olsa bile mi?
Soran+1 yılanladımm
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=3uC4bbCKWRklütfen bunu izle.
05 Yorumla
Soran+1 yılyok kesin ağzını şapırdatıyo izlemem :D
Cevap sahibi+1 yılAma öyle böyle değil, bir de kulaklıkla çok feci oluyor :D
Soran+1 yılıyyy pcye yazık neden böyle şeyler yapıosun. D
Cevap sahibi+1 yıl:D :d
mırıldanma sayılacak kadarında bile gırtlaklayasım geliyor :S
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende :/
- Diğer konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler neysede bide bunu yapan kadınlar var yaa çok itici
00 Yorumla :)) sen sapırdatmayı dıyosun ya elıyle yıyenler o an catalı azına saplamak gecıyo ıcımden :))
07 Yorumla
Soran+1 yıl:D hak ediyo çünkü
Soran+1 yılaynen benimde ://
Soran+1 yıloooo :(
Soran+1 yılüzücü bir durum eminim bu duruma gıcık olanalr ve sürekli yaşayanalrnda psikolojisi bozluyo çünkü bu durum çok berbat :(
evet sadece sensın bız ulkecek cok sevıyoruz şapırdatanları
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :/
Diğer konusunda 456 cevap paylaştı. Babamdan yapıyo sabah sabah sinirlerim geriliyo varya
01 Yorumla
Yalniz degilsin bu yuzden babamla yemek yiyemiyorumm:))) bide höpürdeterek bir cay icerr off off
01 Yorumla
Soran+1 yılhöpürdetmeye yok çok şükür benm sinir olmadgm bsy varmş hayret ettim ekndime :/ çok kötü bir durum ya of
no no çok fena bidehiç 1 şey yemeden ağzını şapırdatana da ayar olurum
03 Yorumla
Soran+1 yılbendee :/
Soran+1 yılayyy bu kadarını kaldıramıycam hayali beni sinir ediyo :(
+1 yılBendede aynı sorun var.
Ömrüm den ömür gidiyor.
Doymadan kalkıyorum.01 Yorumla
Soran+1 yıl://
Diğer konusunda 370 cevap paylaştı. hiç sorma ya babam yapiyo sofrada bişey de diyemiyorum kardesime kızıyom o anlasin diye :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkzıım sana söylüyorum gelinim sen anla durumu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende hiç sevmem dövesim geliyor bide kaşığı çatalı dişlerine deydirip yiyorlar gıcık oluyorum
013 Yorumla
Soran+1 yıl:(( bende sevmiorum kaşık sesini bazen kendim yapıorum yanlışlıkla annem kovalıyo evde :D
Cevap sahibi+1 yılben çok dikkat ederim dişlerime asla deydirmem yemek yerken :D ama benim annem deydiriyor bazen dişlerine deydirme şunu diyorum :D
Soran+1 yıloda inadına yapsa işte sende gıcık olursun ve annen zevk alsa inadına yapsa bu durumu? :D
Cevap sahibi+1 yılkalkarım o masadan gider mutfakta yerim ablam küçükken bana söylüyodu asla dişlerine deydirme kaşık çatalı diye küçükken bazen deydirirdim nede olsa küçüktük ablamın sözünü hala unutmam yemek yerken asla kaşık çatal dişlerine deydirilip yenmez derdi bende büyüdüm ve şimdi anneme söz dinletemiyorum :D ama bazen deydirmiyor ya da ben fark etmyorum :)
Soran+1 yılanladımm seni bazen bende yapıorum o çatal meselesnı annem kovalıyo evde sonra beni D: ama gıcık olduğun şeyleri ya da başkalrnn gıcık olduğu şeyleri inadına yapmamalısın karşınakide insan :(
Cevap sahibi+1 yılsende yapmamaya özen göster yemek yiyemeden annen kovuyomuş bak :D ben yapmıyorum yapan annem :D
Soran+1 yılpeki :D yapmamaya çalısışıyorum bazen istemsiz oluyo unutuyorum :D
Cevap sahibi+1 yılama annende seni evden kovcağına kızım dişlerine deydirme demiyo mu atıyo mu dışarı :D
Soran+1 yıldiyo bir diyo iki diyo üç diyo dördüncüde :D bende tabi bunlar son 6 7 aydır yaşanmıyo düzeldim galiba çünkü ben kaşıkla öyle yapınca annem agzını şaprdatveriyo bende yapmıorum bidaha :D
Cevap sahibi+1 yıl2 nizinde sevmediği huyları birbirinize karşı yapıyosunuz sonuç iyi bitiyor :D
Soran+1 yılaynen öyle :D
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Soran+1 yıl:DD
+1 yılYemek yemenin bir adabı vardır bazı kızlar erkek yer gibi bazı erkeklerde kız yer gibi sapur supur yapıyorlar ayar oluyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılbencede :)
- +1 yıl
Benim dedem çok yapıyor. Seninkilerden kim yapıyor :)
Soran+1 yıldede baabnenm bazen halamlar halamın kocası mübarek bütün aile yapıo gibi :)
- +1 yıl
Bu ne sizin ailenin Soyisimi Şapurdatanlar mı :D
Soran+1 yılheheheh değil ama öyle bir şans varsa kesin bizim ailenn soyadı olabilir :(
- +1 yıl
Bizim soy isimde Atıcılar :D
Soran+1 yılneden atıcılar?
- +1 yıl
Bilmem ben doğmadan öncede öylems
Soran+1 yılhmm
Öyle insanlarla aynı masaya oturduğunda masadan AC kalktigim gerçeği
02 Yorumla
Aileme bile zor tahammül ediyorum. Çoğu zaman kızıyorum. Dışarıda masadan kalkar giderdim anında
06 Yorumla
Soran+1 yılbende böyle diodum hep
Soran+1 yıldaha evlenmedm :)
+1 yılVarya yapistirasim geliyor agzinin ortasinada nimete saygimizdan el kaldiramiyoruz
00 Yorumla- Diğer konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılbende de var ama alışıyor insan zamanla unutuyor :D o sesi duyma maya çalısıyom :)
012 Yorumla
Soran+1 yılişe yarıyo mu peki? :D
- +1 yıl
evet dikkatim başka yerlerde oluyor kaşıkla çatalla falan oyalanıyorum :D
Soran+1 yılben asla denemem :D
- +1 yıl
ya da onların yaptıgını yapa bilirsin ama sen biraz daha yükses sesle yap tepki gösterir seni anlar :D
Soran+1 yılanlamıolar mesela bizim ailede bunu alışkanlık haline getrmiş insanlar var bazılarnn dişleri yok mecbur ses çıkıyo kapalıyken bile ://
- +1 yıl
öyle insana saygı göster ve birdaha böyle şeyler düşünme ilerde bizde yaşlanıcaz diş göz kalmicak ALLAH yardımcıları olsun yaşlılara laf etme lütfen
Soran+1 yılköyü bişey demedm ki çok iyi anlıyorum onları mecbur yapıolar dedm zaten bende
- +1 yıl
evet ben gençlerden bahsediyorsun sandım çünkü gençlerde daha cok görüyorum :)
Soran+1 yılherkes geçerli gıcık olunca insan elinden bişey gelmiyo yaşlı olunca bilerek yapmadıklarını bile bile gıcık oluyorum işte :/ benm bir arkadşm var kız 19 yaşnda yemek yerken hep şaprdatyo neymiş efendm tadı öyle çıkıyomus nası gıcık edıodu beni anlatamam :)
- +1 yıl
o gerçek tat derdinde ozaman :D neyse bozmim agzımı :D
Soran+1 yılpeki ben seni anlıyorum :D
- +1 yıl
bravo zeki kızsın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok gıcık oluyorum ama yanımda gıcık olan biri varsa onu sinirlendirmeye bayılıyorum D:
06 Yorumla
Soran+1 yılsebep ne kendine yapılması istemediğin şeyleri başkasına yapmayacaksn :/
Cevap sahibi+1 yılzevk alıyorum :D
Soran+1 yılbu yüzden bazı arkadaşlarm deli ediyo beni :( sende gıcık oluyomuşsun ama
Cevap sahibi+1 yıl:D oluyorum ama başkasını gııcık etmek zevk verici
Soran+1 yılsende ayrı bir tuhafsın :D
Cevap sahibi+1 yıl:D evt
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğızlarının ortasına çekile girişesim geliyor kanks iğrenç mide bulandırıcı bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yılBende felaket sinir olurumm ^^
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayar olurum
10 Yorumlaaynen beni anlatmışsın birde sakız..
08 Yorumla
Soran+1 yılaynenn ya
Soran+1 yılbende ağlayncada rahatlanıyo bnce :D
Soran+1 yılhııı başka bişey uydururm :D
Soran+1 yılvala yazık :/
bende çok gıcık oluyorum yaaa
01 Yorumla
Ya sorma buyugun olunca bsyde diyemiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Al küreyi vur agzina !
01 Yorumla
Soran+1 yılakraba olunca büyük olunca olmuyo
Birkaç kişinin o yüzden ağzına vurduğum doğrudur.
04 Yorumla
Soran+1 yılwawww cinsiyetleri neydi peki
Soran+1 yılanladım
- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBende sakız çiğneyenlere öyle gıcık oluyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
kurekle vurcan Agzina
01 Yorumla
Soran+1 yılevet :((
atın ağzına takılan çuval dan geçiresim gelir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhehehe değişik yöntem :D
+1 yıluyar yapmasın geçmez bu huy
011 Yorumla
Soran+1 yıluyardığım halde gıcıklığına yapan arkadşlarm var benim :(
- +1 yıl
arkadaşlıgını kes onlarla ;)
Soran+1 yılkökten çözüm :)
- +1 yıl
aynen
Soran+1 yılpeki aileye ne yapıcağız :/
- +1 yıl
onların anlaması lazım ya
Soran+1 yılbazıları mecburiyetten yapıyo dişsizlikten bazen unutuyolar :(
- +1 yıl
yaptıkları anda lütfen diye sesini biraz yükselt
Soran+1 yılkırmakta istemiorum bu yüzden çok kırıyorum evdekileri o yüzden bende onlardan snra gidiyorum yemeğe :(
- +1 yıl
kotu bir durum ya :/
Soran+1 yılevet hemde çok :(
Bende sinir olurum. Rahatsız edici.
03 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle :/
Soran+1 yılçok şanlslısın o zaman :(
+1 yılşapırdatanın kafasın akör baltayla vurasım geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılbalta az gelebilir ama
- +1 yıl
baltaylada geçmiyorsa ztn gider ajdar dinlerim daha az eziyet