Çok güzel bir kizim yüzüm asiri guzel ama kilo veremiyorum, irademi nasil guclendiririm?

Aynaya her baktigimda kahroluyorum, yuzum gercekten cok guzel.. burnum, disim, gozlerim, saclarim gur, gamzelerim, kirpiklerim, boyum posum vs cogu arkadasim azda olsa miranda kerr'e benzetiyor beni gozlerim renkli degil ama yapisi guzel (badem goz deniyor sanirim) bazilarida hande ercele benzetiyor beni sjsjsjjsjs ama cok kiloluyum, diyet hakkinda inanin herseyi biliyorum ama iradem yok. Odamin her kosesinde mankenlerin posterleri asılı baktikca irade sahibi olurum diye ama tık yok, bana cok hakaret ettiler yine hirs yapip zayiflayamadim, 19 yasindayim daha, derim sarkar diye zayiflamaya korkuyorum, boyum 170 kilom 120.. derimde bayrak gibi sallanacak hersey zayiflamakla olmuyorki. Keske sorumlu bir ailem olsaydida cocuklukta verseydim bu kilolari simdi rahattim. Nolur irademi guclendirecek birseyler soyleyin onerinn 🥺🥺

Çok güzel bir kizim yüzüm asiri guzel ama kilo veremiyorum, irademi nasil guclendiririm?