AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Bilmemek değil de öğrenmemek ayıp. Bence bir şeyler öğren yavaş yavaş
Öğrenirsin hepsinin mantıgı aynı zaten sonrada geliştirirsin kendini
Biraz kimya bilen herkes yemek yapabilir. O biliyor mu yemek yapmayı?
Mutluluklar dilerim zamanla öğrenebilirsin sorun olmaz
İnternetten tarif alıp ufak ufak alıştırma yapabilirsin..
Nişanlın biliyormuş durumu zaten zamanla öğrenirsin zor değil yemek yapmak sorun olacağını sanmam
Çalışacaksan yemek öğrenmek, yapmak zorunda değilsin. Ev hanımı olacaksan öğrensen iyi olur
yani ne sorun olcakki. ne güzel genc evbleniyorsun kıskandım valla
Pardon yaşınız 19 mu. Biraz erken değil mi evlenmek için
Severek evleniyorum diyo niye geç olsunki eline fırsat geçmiş işte ne güzel
Gerçekten öğrenirsen sorun yaşamazsın ama istemen lazım.
Öğrenirsin hiç olmadı diyelim internetten bakarak kolayca yapabilirsin
1 ay zaman var diyorsun bir ayda az da olsa öğrenirsin bence
aaaa
evlenince yemek mi yapılıyormus
Fırında yetişmiyor muydu yaa 😲
Sorun yaratmaz artık herşeyin kolayı var öğrenirsin hemen
Kuzum internette her yemek var 1 2 derken bi bakmissin hepsini yapıyorsun
Youtube dan hepsini öğrenirsin mesela. Ben öyle yaptım😅😅
internetten bakcam bende ama makarnayı biliyorum dggggy
Yok ya onun içinde sorun değilmiş işte bak hem çok kolay öğreniliyor artik
Yumurta cirpmayu öğren
Makarna da yap bir defa
Hamur yugurmayi öğren
Daha ne kaldi
Şimdiden öğrenmek mantıklı yani.
İnternet bu anlamda çok avantaj sağlıyor artık insana gerçi
Eskileri düşünüp kafandan atlatabilmen iyi olmuş kutlarım yemek sorun olmaz illaki çözülür ileride
Nette her şey var merak etme ben bir çok şeyi ordan öğrendim sende öğrenirsin yaomak istersen...
Peki ya o? O öğrenecek mi? Yoksa kendine eğiteceği bir hizmetli mi alıyor…
Eğer kadın da çalışıyor sa ev işlerini ortak yaparlar. Yok evde ise bı zahmet bı kap yemeği de yapiversin evlilik yemek temizlik veya herhangi bısey değildir anlayış dır herkes elini taşın altına koyması gereken bir kurum dur
@Kerem-Ank katılıyorum. Kadın mutfakta veya çocukla kendini perişan ederken o elinde kumanda ayakları sehpada keyif yapamaz. İş ve keyif mümkünse birlikte yapılmalı. Erkekler evlenirken hizmet göreveğim mantığıyla evleniyorlar ki bu sonradan sorun oluyor.
Aynen öyle 😉
Zamanla öğrenir ya inan netten bakar yaparsın sende şaşarsın
Problem değil öğrenirsin ama bu da bir gerçektir ki : ERKEĞİN KALBİNE GİDEN YOL MİDESİNDEN GEÇER 😊
Umarım çok mutlu olursunuz 🥳 yemek yapmayı bilmemen sorun değil öğrenirsin zaten zor şey değildir sadece içinden gelmesi önemli. Onla yaşamaya başlayınca kendi kendine kalkıp yapma gereği duyacaksın..
Tek derdin o olsun ablam be
Ne güzel Allah sizi ayırmasın umarım herkes sevdiğiyle evlenir
Umarım hep mutlu olursunuz
Benim de ciddi bir ilişkim var bana da dua eder misin ablam bende kavuşmak istiyorum artık:)
bu kadar da beceriksiz olunmaz ama yani makarnayı çocuk bile yapabilir benim yaram olurdu bu konu işten gelcem yorgun yemek olmayacak ağız tadıyla yiyelim
Ben de bilmiyordum yalnız eve çıkınca illa ki öğreniyorsun. Aslında çok kolay bir şey sadece üşeniyorum
E yani bilmiyorsan bu senin sorunun sürekli dışarıdan da yemek yenmeyeceğine göre öğrenmeye başla derim
Daha yaşın genç yaparsın ama ilgin olması gerek ben 17 yaşında 10 çeşit yemek biliyordum şimdi YouTube var hiç dert etme 😉
Olur bence evlenmek isteyen biri becerikli olmalı yemek yapmayı evi temizlemeyi bilmeli
Ben bile biraz bişeyler biliyorum bilmemen anormal bence
Gerçekten seviyorsa öğrenene kadar idare edebilir. Ama zamanla sevgisi yok olursa sıkıntı orada başlar. Her zaman dışarıdan yemek yemekle, evde hazırlanmış yemek bir olmaz.
Yaş 19 ve evleniyor 🙄 dahası evlilik için yetersiz olduğunu düşündüğü tek konu yemek yapmak... hikayenin devamını 3 yıl sonra Müge Anlı’da izleriz muhtemelen
ilk ay getir vs idare etmeye çalışın. Yemeğe falan çıkarsınız zaten ilk zamanlarda. Onun dışında internette artık her yemeğin yapılış videosu var. Zamanla öğrenirsin kasma
İlk zamanlarda yaratmaz. Ama daha sonradan da aynı bu şekilde giderse sıkıntı. Boşuna dememişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye. Önüne sıcak bir tabak koyamıyorsan niye evlensin adam.
Sadece mide den geçmez ki
Evlilik diye düşündüğünüz şey bir tabak yemek mi pes
Aynen @meddeniz
@sesizbiri siz yaşayın görürürüm o zaman ben sizi
Yemek hep bulunur insan yemesinide yapmasını da öğrenir önemli olan gönül
Bence sorun olmaz * YouTube ‘da gerçekten her tarif var ben ben bile yemek yapabiliyorsam bence herkes yapar😄 zaten bir süre sonra internete bile bakma ihtiyacı kalmıyor öğreniyorsun yapa yapa...
Vayy be ne kızlar var
Benim bilmediğim şey yok üstelik senden küçüğüm
Ayy senden küçük değilim 23 görmüşüm. 19 musun gercektenn bu yasta evlilik kararı 🙄🙄
Sende herşeyini yargılıyorsun kızın kcjckxjdk
Yargılamak değil tabii ki şaşırdım sadece. ne türden kızlar var baba evinde hiçbir şey yapmadan büyümüş vay be dedim
E başta yaşı büyük sandın bu yaşa geldin hala yemek yapmayı bilmiyormusun tüh diyosun sonra yaşının küçük olduğunu öğrendin bu yaşta evlenilir mi tüh diyorsun. Insanları memnun edemezsin sözünün 2 satırda toplanmış hali resmen kdkcjcjcjcjxjx
Qhahah doğrudur reis
Ama şöyle bir durum var benj memnun edip edememesi hiç önemli değil. Hiç tanımadığı biriyim sonuçta skkxlwks
Gerçek hayatın ta içine giriyorsun sana öğretecek yaşam.
o ne demek?
Evlilik olayı öğretiyor aynı evin içine girince
erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer demişler. sorunolur gibi.
İşk başlarda kocan canım dışardan söle der sonra yumurta kırarsınız. Sonra bi bakmışın hokus pokus koca evde yokus sjsjsjs
🤣🤣
Ne acelen varda bu yaşta evleniyorsun yemek yapmaya başla şimdiden ama zor değil yemek yapmak
Makul sürede öğrenir kocanı sürekli aç birakmazsan problem olmaz. Ama evliliğin ilk heyecanı azaldığında hala yapamıyorsan sorun olmaya baslayacaktir
1 ay içinde kendini geliştirebilirsin biraz daha internetten bak videolardaki ölçüler kadar koy unu yağı vesaire
Evliliği keyifli kılan şeylerden biri de evde birlikte yenen yemekler ve yemek sohbetleri ortada yemek olmazsa bunlar da olmaz haliyle 😂
YouTube veya başka sitelerde yemek videoları var, izler yaparsın. Hiç olmadı aşçılık eğitimi alırsın.
Internet diye bir şey var ben bugün bulgur pilavı yaptım hemde üniversite sınavı uğraşıyorum
Ben bisikletim bozuldukça internetten bakarak neredeyse bütün parçalarını değiştirdim. Meslek sahibi oldum diyebilirim. Evdeki tamir işlerini intertten bakarak yapıyorum. Yakınlarda annemin musluğu bozulmuştu, kartuşu internetten bakarak yaptım. Elektrik tamir işlerini yapıyorum.
Ne güzel
Bulmuşun enişteyi hiç bekleme ayrıca yemek sepeti diye bişey var ver siparişi gitsin
Haha hep dışarıdan yemek yenilmez böyle gitmez bu işler
O zaman hazır çorbaya devam
Hayır hayat müşterek ayrıca artık İnternet var aç istediğini pişir eskisi gibi değil ki
Siyah pastaya sana yakıştığı kadar yakışmıyo :)) ama gayet güzel. hangi malaga? ispanya malaga mı?
Evlenmeden birkaç ay önce öğrenmen gerekirdi biraz birşeyler
İlk başlar zaten canım cicim ayları sorun olmaz, o sırada da yavaş yavaş öğren artık yani
Eşin anlayışıysa problem yok. Ama ufak ufak öğren basit yemekleri en azından
Zamanla öğrenirsin umarım makarna felan yapabiliyorsundur
Hangi şato da büyüdün. Bir yumurta bile kıramayan biriyle şahsen evlenmezdim.
O zmn sende kendi şaton da ara hala hala
Tamam sizin şatoya uğramicam merak etme! 😀
Mutlu oldum şuan😊 Saygılarımla🤝
Bu kadar kolay işte mutlu olmak, mutlu etmek😀🤝
Aslında değil
Tamam prenses sen şatona çekil yorma beni🤔🤷♂️
Damam🙏🏻
Salçayla soğanı karıştırıp ne koyarsan yemek oluyor zaten yaa
İnternetten bakıp yaparsın dert ettiğin şeye bak ya 🤣😂
İkinizde bilmiyosaniz sorun yapma ya ilerde zaten ögrenirsin internetle
Sorun olur tabi nişanlin bir sure sonra bıkar ben seni ne diye aldim der