Severek evleniyorum 1 ay sonra düğünüm var makarna bile yapmayı bilmiyorum nişanlım bu konuda anlayışlı sonra öğrenirsin internetten diyor ilerde yavaş yavaş öğrenirim umarım ama bu bi sorun yaratır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yemek yapmayı bilmemen dünyanın sonu değil ama herkesin en azından kendine iyi kötü yetecek bir seviyede öğrenmesi iyi olur. Evde herkes her işi yapacak diye bir kural yok, iş bölümünü iki tarafın da mutlu olacağı bir şekilde yaparsanız sıkıntı olmaz.
Mesela benim sevgilim de yemek yapmayı pek bilmiyor, ama ben yapıyorum ikimiz de yiyoruz. Yani bir sorun yaratmıyor. Ben olmadığımda da kendini aç bırakmayacak kadar biliyor. Zaten internetteki tarifleri takip ederek yapması kolay bir çok şeyi.
İkiniz de bilmiyorsanız o zaman ev yemeği yemeyi özleyebilirsiniz, eksikliğini hissettirebilir. Benim ruh hastası annem ne kadar kötü bir insan da olsa yemek yapmak konusunda üstüne yoktu. Yerli olsun yabancı olsun, çeşitli yörelerin yemekleri olsun, şu ana kadar daha ilk denemesinde dahi harika yapamadığı yemek hatırlamıyorum. Hal böyle olunca evden ayrılırken bu yemekleri sonsuza kadar kaybetmek istemediğimden üniversiteye gitmeden önce öğrenebildiğim kadarını öğrendim. Şimdi gayet iyi yemek yapabiliyorum. Hem arkadaşlar hem de sevgilim bu konuda övüyor. Annem kadar iyi değilim ama ortalamanın çok çok çok üzerindeyim. Ve bunu öğrenmem o kadar uzun sürmedi, temellerini annemi izleyerek sadece birkaç haftada öğrendim. Onun dışında Adam Ragusa'nınki gibi youtube kanallarını izliyorum, yemek yaparken kullanılan tekniklerin bilimsel temellerini ve mantıklarını açıklayarak pişiriyor adam.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence bu bir ay içinde annenden bir şeyler ögrenmeye bak..
Sonra evlenince iki yumurta bir makarna haşlamayı bile ögrenememişsin der yüzüne vurmaya kalkar..
Seni yetiştiren anneye der küfürü basar..
Dışardan her gün yemek söylemeye kalksa maaşı yemeğe yatırıp para biter. evin ihtiyaçlarını gideremez..
Ne demişler bir erkeğin kalbine giden yol mideden geçer..
Erkeğini hem yatakta hem sofrada doyurursan. maç izlerkende mümkünse bir iki saat ses etmezsenetmezsenişten eve gelince dırdır yapmaz kapıda güler yüzle karşılarsan sana olun ilgisini hiç bir zaman kaybetmez10 Yorumla
+1 yılEvleneceğin insan sinirli, titiz, asabi, mükemmeliyetçi biriyse ve acıkınca içinden canavar çıkıyorsa kesinlikle anlaşamazsınız
Sakin, ılımlı, anlayışlı ise yanına yemek kitaplarını al öyle git evleneceğin eve, illa ki baka baka yapmayı öğrenirsin. Yemek yapmayı, ev işini sevmiyorsan evlenince biraz sıkıntı yaşayabilirsin eşin olacak şahıs yardım etmeyi seven biriyse birlikte yaparsınız 😊
Umarım mutlu bir evliliğiniz olur Allah mesut bahtiyar etsin 🙏🥳00 Yorumla
+1 yılYani bence her kadının belirli bir ölçüde yemek yapmayı bilmesi gerekir. Çok çeşit bilmeyebilirsin, çok lezzetli yapamayabilirsin. Ama makarna da yaparsın ya. Bi hazır çorba, bı patatesi doğrayıp tavaya atma falan ne bileyim. Gerisi de gelir zaten. Yani severek evlendiğin kişi sorun yapmıyorsa sıkıntı yok. Demek kendi yapmayı ya da hazırdan yemeyi göze alıyor. Ama şahsen ben evlensem kocama hazır yemek yedirmek zoruma gider.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
118
Cevap
91Cevap
Gel ben seni kısa sürede eğitirim ✌🏻
Yaptıkça öğreneceksin, pratik yaparak öğreniliyor aslındaa yemek yapmak.
Ben kendi çabamla yapa yapa ilerlettim, şimdi yapamadığım bir yemek yok diyebilirim11 Yorumla
+1 yılMaalesef yemek yapmayı bilmeden evlenen bir tanıdığım daha doğrusu akrabam (evlendiği eşinin ailesi benim eşimin ailesi) var. Bende onlarla aynı dönemde evlendim ben biliyordum yemek yapmayı. İlk başlar evet sorun olmadı. Ama sonradan kaynanası, halası, teyzesi vb konuşmaya başladı. Ve öyle böyle değil kırıcı bir şekilde. Öyle ki bu konu taaa bana kadar geldi. Bence haklılar mı haklılar evliliğin temel kuralları var erkek veya kadın ayrım yapmıyorum ama bir şekilde o evde yemek yapan biri olması gerekiyor. Ve bu şekilde bebek sahibi oldu şu an çok zorlanıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ve her gün dışarıdan söyleriz vs vs diyorlar canım benim Türkiye’de yaşıyoruz ona para mı dayanır? Bende eşimle severek evlendim ama İnan bana her iki taraf da evlenince değişiyor biz bırak sevmeyi aşık bir şekilde aileleri silip evlendik ama biz bile ufak tartışmalar yaşadık alışana kadar. Kusura bakma ama öyle sürekli dışarıdan söyleriz vs diyen erkekten şüphe duy yalan söylüyor şimdilik sorun olmaz diye. Erkekler annesinin yemeklerini ve ev yemeklerini severler bi süre sonra bu durumdan rahatsız olacaktır.
+1 yılKalk yemek yapmayı öğren ileriye bırakma sorun yaratmaz ama ne gerek var yani ertelemeye içinden yapmak gelmiyorsa evlendikten sonra da yapmak istemezsin.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce öğrenip bilseydin daha iyi olurdu ilerde kendin zorluk çekersin bu senin için iyi olmaz şimdilik hayatındaki insan anlayışlı ama aynı eve girince her şey değişebilir insan evlenmeden annesinden kendisi ya da kurslara giderek birşeyler öğrense daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBence seviyorsa çok takılmaz buna. Senin elin lezzetli mi peki yani internetten tarif falan yapinca tutturabiliyor musun lezzetli oluyor mu bu önemli ama illaki öğrenirsin. Yengem 21 yaşında evlenmiş ve hiçbir ev işi hiçbir yemek bilmiyormuş. İlk başta alt kattaki anneannem yemek gönderiyormuş onlara hep sonra yavaş yavaş öğrenmiş şu an 27-28 yaşında ve mükemmel yemekler, mükemmel tatlılar yapıyor hemde birçoğunu ezbere biliyor
00 Yorumlaoncelikle insan yemek yapmayı kendı için öğrenmeli. herkes kendi yaşamını idare etmeye yetecek kadar yemek, temizlik yapabilmeli zaten. yemek yapmak bilmeyene zor gibi geliyor. ben üni den döndüm, yurtta da kalınca hiç bir şey bilmiyordum. ama internette hepsının tarıfı var. o yuzden çok çok kolay. ne istiyorsan açarsın netten, bakarsın tarıfe ve aynı ölçülerle yaparsın bu kadar basit. kafaya takma.
00 Yorumla
+1 yılEn kolay yapılan yemek makarna... Suda haşla yağla salçayla az kavur kıvsmını alsın tuzunu atıp koy... Bir gün peynirli bir gün sosisli bir gün kelebek bir gün uzun koşacaksın makarnanın her çeşidini yap... Sabahlarıda yağda 5 yumurta kır bölüşüp ekmekle yeyin o dahada kolay çay demlemeye zaten biliyorsundur 😀
00 Yorumla
+1 yılBenim için sorun olmazdı. Ben evleneceğim kişiyle birlikte yemek yapmayı isterdim. Bu komuda evleneceğin kocanı tanıyor olman gerekirdi. Bir hata yapmak üzeresin dikkat etmeni öneririm.
Hatan; tam olarak iyi tanımamış olabilmen. Çünkü bu konuda tanısan böyle bir soruyu sormazdın.
Hakkınızda hayırlısı olsun bacım. ❤00 YorumlaYeme & İçme konusunda 764 cevap paylaştı. öncelikle hayırlı olsun mutlu olmanızı dilerim
yemek yapmak çokta zor değil zaten çoğu şeyin hazırı var parmak çubuk patates hazır köfte hazır çorba kafanızı takmayın benim X vardı oda bilmiyordu (...) ama zamanla öyle bi iyi olduki aşçılar yetişemedi, inşallah çoook mutlu olursunuz00 Yorumla
+1 yılÖncelikle Bi Ömür Boyu Mutluluklar Diliyorum Sizlere 😊 Umarım Mutlu Huzurlu Evlenip ömrümünuzun sonuna kadar beraber olursunuz Şunu Söyleyim Evlilikle ilgili bu Sözüm Hepiniz için geçerli arkadaşlar Hayatta sevdiğiniz İnsanla Evlenin Sevgi yoksa Pişman olursunuz Boşanmak Kolay Olsa bile karşı taraf sizi sevmiş olabilir onu Üzmek istemezsiniz umarım ben Sevdiğim kız olsa evlenirim
01 Yorumla- +1 yıl
Kusuruma bakma Arada kaynadı Soruna cevaplayım hemen Yemek yapmayı bilmemek evet Sorun Olur Yapmayı öğrensen çok iyi olur Öğrenirsin inşallah isteyince zor değil
+1 yılHepsi internette var kimse acliktan olmez helede turk mutfagina sahipken. Sogan yag salcaya ne koyarsan bi yemege donusuyor bende yemek yapmayi bilmem hep internetten bakarim ve asla ezberlememeye calisirim zihnimde daha onemli bilgiler yer almali diye dusunuyorum
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Bilmemen değil öğrenmemen sorun olur, yapa yapa alışırsın mutlaka kimse Anne karnından aşçı olarak doğmuyor. ☺️ Mümkün mertebe eşlik et son günler Ailene yemekler hazırlanırken, evlenince de bissuru tane tane anlatımlı Yemek Sayfaları vs var günümüzde Instagramda, takip et, basitlerden başlayarak denersin. 🙏
00 Yorumla
+1 yılYahu biraz birşeyler öğren yemek yapmayı bilmiyorum diye evlendim ben ama pilav tavuk makarna kızartma çorba tost krep fırın yemeklerinden birkaçını zaten biliyordum o halime bilmiyorsun diyorlardı 1 ay var madem nefis yemek tariflerini indir öğren biraz annene de sor bir pilav tavuk salata çorba akşam yemeğinde yesin eşin yani.
00 Yorumla
+1 yılİnternetten bakarak öğreneblirsin o tarifleri not alıp yaparsın yaptıkça elin alışır bir bakmışsın yapamadığın yemek kalmamış evliliğin ilk birkaç ayında sorun olmaz ama sonra ki zamanlarda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum yani hiç olmasa kayınvaliden tarafından iğnelenmeye hazır ol skdkdkcm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaynanam senj ağızina fena dolar söyliyeyim
yaprak yemeyi biliyorsun iki yumurta mı kiramiyorsjn der
Der Yanj nişanlın şu an için öğrenirsin canım diyebilir
Eeee kopruyu geçene kadar bu işler canım cicim ayları bitince gerçek yüzünü görürsün
Sen öğrenmeye bak şimdi çok zahmet çekersin çok01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYar,,, rrak yazdım yaprak olmuş yapragam😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yeni evliyim
Kendim bşy yaptgmda “ nefis yemek tariflerinden “ bakıyorum valla
Her yemeğin iç harcı aynısı zaten
Kolay öğrenirsin
Baharatlarda kendim göz kararı koyarım
Tutturmak önemli tabiki.
Kektir tatlıdır yemektir kaç defa yapsam aklımda kalmıo her seferinde tariflere bakmak zorundayım
Hiç sorun olmuyor eşim için
Kaynananla kalcksan orası ayrı ben yorumsuz bırakıom00 YorumlaYemek yapmayı öğren senin gibilerden nefret ediyorum bilmiyorsan ya öğren ya da adamın hayatını mahvetme evlenme kardeşim o zaman öğren diyorum bak iyi kötü öğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.
1452 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibilerden nefret ediyorum eve hizmetci mi alıyorsunuz eş mi? Yemek pişirmeyi bilmeyen kadının eline bakan erkekler asil siz hayatımızı mahvetmeyin
- +1 yıl
Hrrrrr 🐕🐶🐕🦺🐕🦺🐶🐕🐩
- +1 yıl
Araba suremiyoz sanma iyi erkek sureriz biz 😒😒🐕🦺🐕🦺🐕🦺
- +1 yıl
İşten eve geldigimde kocam mutfakta yemekleri hazırlamış olcak sofrayi kurcak oturcanmben yicem icicem sofrayı öyle bırakıp televziyonun karşısına geçip bi yerlerimi deviricem kocam sofrayı toplicak çayımı önüme koyacakkkkk ayaklarıma masaj yapacak ben onun için çalışıyorum akşama kadar yapmak zorunda beyenmeyen gider anasinin evine umrunda bile değil
- +1 yıl
İğrençsin
- +1 yıl
Yemek yapmıyalım demiyoruz ama bilmiyorsak sorun değil öğrenilir abartma erkekte yemek yapabilir ve ayrıca araba sürmeyi bilmiyorsunuz demişsin hayatında kaç tane kadın tanıdın da böyle diyorsun?
- +1 yıl
Öncelikle uslübunu bozma. Ben sana kötü bir şey demedim. Zoruma gitmedi terbiyesizlik yapıyorsun
- +1 yıl
Elimin hamuru? Emin ol senden çok daha başarılıyım burada cinsiyrtçilik yapma shhshdhjd
- +1 yıl
Erkeklerde yemek yapabilir dedim bu kadına ait bir durum değil hastalık olabilir.
- +1 yıl
8 tane kadın yüzünden 27742829 tane kadını suçlamak çok mantıklı aynen dostum.
- +1 yıl
Dikkate almadığın için mi sürekli yazıyorsun. Ayrıca önyargılısın acilen bir psikiyatriste git
- +1 yıl
En iyisiyim demedim. En kötüsü de değilim ama kalkıp cinsiyetçilik yapamazsın.
- +1 yıl
Erkeğin olduğu yerde kadın yemek yapacak diye bir kaide mi var? Ne tuhaf bir zihniyet bu
- +1 yıl
Kız olduğum için susacak değilim kimse susmamalı aşırı iğrenç bir zihniyet bu siz kim olduğunuzu zannediyorsunuz da bana böyle bir yorum söylüyorsunuz? Profil resmindeki kişi sensin belli ki çok gizli değilsin yani.. adresini kimliğini bulmak o kadar zor değil üstelik böyle bir platformda yani siteye ulaşmak zor da değil. Dikkat et zorbalıktan dolayı dava açan olmasın.
- +1 yıl
Ney yapacaksın? Tehdit mi ediyorsun?
- +1 yıl
19 yaşındasın daha bu yüzden kendini bir şey zannetmen normal.
- +1 yıl
Zihniyetin bozuk değil öyle mi? Elinin hamuruyla kır dizini otur dersiniz hastanelerde kadın doktor istersiniz ama sonra da kadınlar bir iş başaramıyor ney yaptı bu kadınlar sana bu kadar korkuyorsun?
- +1 yıl
Düzgün konuş
- +1 yıl
19 yaşındasın seni oturturlar merak etme karşına çıkmamış daha
- +1 yıl
Ben bir kadınım ve senin karşında susmayacağım sen kimsin bu bir ikincisi genelleme yaparsan atlarım kendini bir şey zannediyorsun yok kadın öyle yapmalı böyle yapmalı elin ayağın armut mu topluyor kalk yemeğini yap kadın otursun demiyorum ama sen de yapacaksın iğrenç iğrenç konuşma bas git
- +1 yıl
Hangimizin her istediği oluyor. Ayrıca cici kız diyorsun da senden yaşım büyük ( biyolojik ve akıl yaşı olarak)
- +1 yıl
Siz gerçekten kim oluyorsunuz da benim adıma yorum yapıyorsunuz işi zora bindirme terbiyemi bozmak istemiyorum.
- +1 yıl
EJJDJDJAJDKSKFKDKV benden akıllı olan birisi cinsiyetçilik yapıyor
- +1 yıl
Boş yapan sensin yorumları oku bence iki saattir ağlıyorsun karşımda
- +1 yıl
Bence sen uyu 19 yaşında bir ergensin. Başka hiçbir şey değil
- +1 yıl
Akıllı olan birisi ben akıllıyım da demez aklında bulundun ;)
- +1 yıl
Atalarından ne öğrendiysen yanlış öğrenmişsin.
- +1 yıl
Bence sen izliyorsun. Baksana yaptığın yorumlara Çok kötüsün
- +1 yıl
Bunları buradan diyen birisi bence özgüvensizdir. Realde asla diyemezsin ablam boş yapma hadi
- +1 yıl
Avrupa yanlısı değilim insancılım sen kendine bak bence
- +1 yıl
Evet biz insanlara saygı duyuyoruz senin gibi cinsiyetçilik yapmıyoruz Avrupa neden gelişti acaba? Emin ol senin gibi zihniyeti olmayan insanlar sayesinde tatava yapma.
- +1 yıl
Hani diyorsun ya elinin hamuruyla karışma kır dizini otur işte Avrupa’da öyle değil. Kadınlar da çok çalışkan Avrupa’yı bilmediğin çok belli film izleyen de sensin dolduruyorlar sizi Avrupa’ya karşı
- +1 yıl
Güzelim ülke zaten Türkiye ama senin gibi cahiller var kesin akplisindir de sen şimdi.
- +1 yıl
Ülkeyi sevmiyorum demedim. Cehaleti sevmiyorum dedim
- +1 yıl
Boş sen konuşuyorsun 19 yaşında bir ergensin daha hayatı tanımamışsın Avrupa’yı bilmiyorsun. Orayı savunmuyorum ama zeka olarak öndeler bir kere senin gibi insanlar çok az var
- +1 yıl
Konuşurum sen kimsin pardon?
- +1 yıl
İğrenç birisin cidden psikolojin bozuk tımarhaneliksin hatta 20 tane doktor bile seni iyileştirmez devam böyle
- +1 yıl
İstediğimi konuşurum iğrenç herif sen kimsin ulan kendini bir şey zannediyor şuna bak paçoz ulan ülkeye ne faydan var zarardan başka it
- +1 yıl
Avrupa’yı istemiyor ama üstündeki Türk malı da değil KDPDĞFPWĞFŞ ÇEKİŞKİYE BAK SKFPWPFOG
- +1 yıl
Üstündeki marka Türkiye’ye ait değil kanka bu çok şey anlatıyor aslında şimdi KES
- +1 yıl
Paçoz değilim emin ol üstündekinden tonlarca alacak param var.
- +1 yıl
Çakma nike:ddd
- +1 yıl
Özelden mesaj attım beyinsiz
- +1 yıl
Atmadım?
- +1 yıl
Ne diyorsun sen halüsinasyon mu görüyorsun?
- +1 yıl
Tipinden belli oluyor fakir olduğun alamadığım eğitimden de varoş kokuyorsun.
- +1 yıl
Ben pazardan almıyorum köylü seni
- +1 yıl
200₺ ne ki mk eziği 20 dolar bile etmiyor
- +1 yıl
Yiyorsa gucci Prada alsana orjinal hem de? 1 aylık maaşını bırak 10 aylık maaşın yetmez
- +1 yıl
Hisse sahibi olmak bir şey değiştirmiyor ruh hastası otel sana ait değil eminim %5 falandır snjdjdjf
- +1 yıl
Küfür ederek seviyesizliğini belli ediyorsun da zaten
- +1 yıl
Haa sen gucci ne onu bile bilmezsin
- +1 yıl
Evlere mala mülke sahipmiş ulan Türkiye’de alsan ne yazar ezik 2 milyon evle mi övünüyorsun sen zaten normal bir daire 1 milyon oldu ülkede
- +1 yıl
Benden zenginmiş haha ergene bakın gucciden çanta alan ben pazardan çakma mal alan sen
- +1 yıl
Marka takıntım yok ezik paradan bahsediyoruz anlama fakiri de çıktın
- +1 yıl
Saf sensin aşırı tecrübesiz vaasıfsız bir ergensin
- +1 yıl
Annesi canım kardeşim kaybol
- +1 yıl
Annesi ezik
- +1 yıl
Bana marka takıntısı var diyor kendi zara fendi diyor KDAĞDPSPSPPFPAODOAPDPF
- +1 yıl
Köpek sensin tipine soktuğum çok paran varda kaşını düzelttir
- +1 yıl
Tipe bak köylü
- +1 yıl
Seni zaten kendimle bir tutmam. Eziklerle vir değilim paçoz
- +1 yıl
Ee benim de var ben de giyerim o zaman iş kendine gelince kıvırma
- +1 yıl
Kanka ben kızım diye yapamayacak değilim her türlü yaparız takma straponla skrm ananı
- +1 yıl
Ohhh iyi olmuş.
Çok yaşa - +1 yıl
Gee…ber olacaktı
- +1 yıl
İyi olmus az bile umarım ölürsün sen gibi insanlar yaşamayı hak etmiyor ezik piccc
- +1 yıl
Ahhahahahahahhaha
- +1 yıl
Ezik sensin diyor sırtım full jilet yarası diyor ezik kim belli
- +1 yıl
Değilim aptal ne diyorsun be
- +1 yıl
Aylık maaşı 30 bin dolar olan bir iç mimarım sen bu parayı 1 yılda bile kazanamazsın
- +1 yıl
Kes peznk ağla hadi ergen tipe bak domuz surat
- +1 yıl
Tabi o yüzden kadınları eziyorsun kaşmer seni ucuz köpek
- +1 yıl
Sen önce savunduğun ülkenin dilimi öğren suratına işiyim senin domuz
- +1 yıl
İnsan sen ol bence kendine bak
- +1 yıl
Kltk değilim namusluyum sen gibi 10 insanla yatmadım
- +1 yıl
Senin de yakandan malın mülkün beni alakadar etmiyor ağla simdi.
- +1 yıl
Ben değilim her kim ise senin konuştuğun hayatsız olduğun belli burada vakit geçiriyorsun belliki
Zaten kim seni niye sevsin ki en kısa zamanda ölmen dileğiyle. - +1 yıl
eee demek ki senin de zoruna gitti ondan küfür ettin karşılıklı
- +1 yıl
Yobaz sensin cinsiyetçi kendinle çelişme cahil yav bu
- +1 yıl
Neyse realde bir skim yapamazsın
- +1 yıl
Sen keseceksin sesini benimle düzgün konuşacaksın
- +1 yıl
Tipine soktuğum.
- +1 yıl
Hadsize haddini bildirmekte üstüme yoktur 😎
- +1 yıl
İsteyemezsiniz zaten bakmam ki
- +1 yıl
Arkadaşlar ben üniformalı beylik tabancalı meslekte çalışmak istiyorum uzman çavuş, polis, bekçi, orman muhafaza memuru, silahlı özel güvenlik vs bu tarz hangi meslekleri yapabilirim diğer mesleklerde çalışmak istemiyorum keyif almam sıradan işlerden raporu bi inceleyin lütfen e devlette çıkıyor karşıma of of😡 😠
- +1 yıl
Polis bekçi gibi işler yapan kişi zenginim diyor yalan söylediğin çok belli ahahahhsc
- +1 yıl
Tabi tabi o yüzden 3 dil biliyorum sende bi bk var mı polis bekçi olmak istiyor yazıkkkk
- +1 yıl
Tipimi nerede gördün aptal
- +1 yıl
Güvenlik olmak istiyormuş birde iyy tam paçoz
- +1 yıl
Tabi tabi çok paran olsa yüzüne bile bakmazsın bu işlerin. Yalan atma. Kimse bu rezil meslekleri olmak istemez bütün gün millete köle olursun
- +1 yıl
Para sevmiyorum diyip 2 saattir şöyle zenginim böyleyim şu markaları giyiyorum ya bi miktirolup git tezat olma
- +1 yıl
Tehlikesini geçtim ezikçe
- +1 yıl
Bizi sen mi koruyacaksın hahaaytt güleyim kollara bak bir kadın olarak senden daha kaslıyım
- +1 yıl
Belli zaten psikolojin bozuk
- +1 yıl
Güvenliği geç polis bile bir sk yapmıyor beni kolları kürdandan olan bir ergen mi koruyacak offff ne gülerim
- +1 yıl
Ezik diyene bak güvenlik olmak istiyor bizim rezidansa güvenlik aranıyordu seni alırdık ama 5 bin tl maaşı sokak köpeğine verseler daha çok korur gerçi senin köpekten ne farkın var
- +1 yıl
Tekmeyi bacak arana attığım an hastaneliksin.
- +1 yıl
Vay be mi diyim ulan belalısın ve kasların yok Çok kötüsün orasını da geçtim özgüven değil sendeki tam anlamıyla ego sokakta büyümüşsün hala zenginim diyor parası olan biri böyle yetişmez ki
- +1 yıl
İyi olmuş ohhhhh daha beteri de olur inşşşş
- +1 yıl
Suriyeliyle kavga ettiği için övünüyor aptal djfjslsşfşfidşfkpf tabi senin seviyende biri Suriyelilerde zaten kodumun ezikleri
- +1 yıl
Suriyeliler senden daha aptal ama kabul ediyorum.
- +1 yıl
Ya sen kimsin de beni koruyacaksın zaten koruyamazsın ki
- +1 yıl
Ben emin ol senden çok daha yetenekliyim
- +1 yıl
Servise biniyormuşsun haha hani zengindin?
- +1 yıl
Deliren sensin bence kadınlara öfken ne böyle kır dizini otur demişsin yazık sana dizimi kırmadım sen gibi b1 ingilizcem de yok
- +1 yıl
Yalan olduğu belli ya ben sana bir şey demek istemiyorum beni alt edemezsin zekan yok o kadar
- +1 yıl
Borcun da varmış kendin yazmışsın fakir köpek
- +1 yıl
Sen önce bir kadınla konuşman gerektiğini öğren yobaz
- +1 yıl
3 dil biliyorum. Almanca Japonca çok az var yetecek kadar resim bilgimi sorgulama oldukça iyiyim 3 yıldır fitness yapıyorum ayrıca iç mimarım. Annemin giyim üzerinde fabrikası var ve genelde bana ait tasarımı olan ürünleri sattık yurt dışına özellikle ve çok beğenildi. Yakında da yurt dışına üniversiteye gidiyorum senden başarılıyım
- +1 yıl
İstediğim gibi konuşurum karşımda insan yok ki hayvan desem hayvanlara hakaret senden erkek bile olmaz baksana ayrıca evindeki kapılara bak eski tahta kapı fakirsin
- +1 yıl
Çakma mı? Kendi tasarımı hepsi
- +1 yıl
Buna sen karar vermiyorsun beni çok sevdiği için neler neler alıyorlar asıl sen kendi anne babana bak çok iyi evlat yetiştirmişler sanki hödüğün teki
- +1 yıl
Yalnız ona çakma denmiyor kendi yaratıcılığı ile tasarladığı ürünler tamamen kendi fikri aptal
- +1 yıl
Kürtçe MDKFLSODOSOSPDKSKSKFKSOFKCKF
- +1 yıl
İngilizce seviyen de b1 miş kendin yazmışsın biliyor sayılmıyorsun aptal seni
- +1 yıl
Ay cidden bir skimin yok ağlama yeter
- +1 yıl
Türkçe de öğren bence Türkçen de aşırı bozuk
- +1 yıl
Profil resmimdeki ben değilim ayrıca canım
- +1 yıl
Tipi bozuk kansız seni yetiştirselerdi psikolojinin bozuk olduğunu kendin yazmazdın hem fakir hem aptalsın hemde çirkinsin işte
- +1 yıl
Soysuzsun işte hashdhsjdjf
- +1 yıl
Varoş.
- +1 yıl
Fakir köylü tipsiz ezik
- +1 yıl
Napim
- +1 yıl
Ay artık ne yazarsan yaz engelliyorum seni aşırı boşsun
- +1 yıl
Ergensin işte cinsel organıyla övünen bir aptalsın
- +1 yıl
Aklın fikrin cinsellik sen anca kadınların cinsel kölesi olursun bir nevi fckbodysi olursun
- +1 yıl
Ee bana ne bundan? Başka vasıfı kalmadı cinsel organı ile övünüyor ezik
- +1 yıl
İşte niyetin belli tüm işin gücün orada anana sok anan rahatlasın
- +1 yıl
Aldığı hissi de yüzdesi önemli mirasla almışsın ulan benim annemin babasının kaç tane arsası var be ölse yedi sülaleni alırım cahil ama kendim çalışıp kazanmadığım için saymadım sen bedavacısın
- +1 yıl
Anneme laf atma diyor benim anneme laf ediyor sne cidden beyinsizsin
- +1 yıl
Prensesim tabi ben gibi köle değil
- +1 yıl
Kanka sen iyi misin? Ben sana öyle bir şey demedim
- +1 yıl
Gerçekten problemlisin ama ben psikolog değilim
- +1 yıl
Of aptal
- +1 yıl
Cinselliği sen açtın ayrıca abazasın
- +1 yıl
Erkek arkadaşım var Türk bile değil ezik değil yani sen onun tırnağı olmazsın
- +1 yıl
Gurur duyulacak neyin var ki ben bir şey göremedim anlattıklarından agahshhshx
- +1 yıl
Ama tavsiyem sen git bir Avrupa’yı gez gör insan gör kalite gör heh köylüsünn zaten seviyende insanlar hep insan alıştığı yeri bırakmazmış
- +1 yıl
Kendini bulunmaz hint kumaşısan zannetme seninle paran olur paran olduğu için evlenen birkaç tane aptal arkadaşlarımız olabilir ama senin gibi köpeği kimse sevmez önce insan ol paranla övünme köpeklik yapma bana senin paranı da senide gelmişininde geçmişininde sülaleni de yedi Ceddini de taa dıtttt dıttt
- +1 yıl
Çirkin demen için beni görmüş olman lazım ayrıca Türk erkekleri cidden umurumda değil
- +1 yıl
Ergen coştu
- +1 yıl
Evet harikayım sen kendine bak ezik anneni sktgm
- +1 yıl
Ben bakireyim özürlü Türk bir erkekle çıkmadım shhahfjdkgooph
- +1 yıl
Çakmadılar zaten ama hepinizin amacı bu bir de Abaza değilim diyor keko
- +1 yıl
Ben sen gibi eğitimsiz değilim
- +1 yıl
Ben cinselliğe aç da değilim sen bir kendi yazdıklarını oku ezik olma bu kadar bence
- +1 yıl
Özelime laf edecek kadar da hadsizsin işte
- +1 yıl
Bakireyim umurumda bile değil benim namusum ayrıca Türk erkleri sokma çakma peşinde ne güzel özetledin kendini ülkede tecavüz oranlarına bak abazalar
- +1 yıl
Sen hiçbir şey değilsin tipine sokayım fiziğinde berbst bacaklar çöp alt karnın var orantısız bir zarganasın ayrıca çok cahilsin
- +1 yıl
Kendim benim özelime laf ettin ben de kısasa kısas diyorum ne yaparsan karşılığını aynı öyle alırsın ne söylersen karşılığını alırsın ama senin gibi cahile uğraşamıycağım sen burada kendi kendine konuş Köpekliğini yap havla dur ben gelir senin mamanı veririm ekmeğini suyunu veririm senin gibi köpeği köpeği hakaret olur ama
- +1 yıl
Selim ben aklı dengeni sileyim m, k delisi seni
A1 TÜRKÇE - +1 yıl
Sen önce yazmayı öğren ezikkkk
- +1 yıl
Hahaha mal
- +1 yıl
Neyse engel kışşş
- +1 yıl
Yalnız şöyle bir şeyi açıklık getirmek istiyorum tecavüzcü tacizci kesinlikle desteklemiyorum ama senin gibiler sadece çakılmayı hak ediyorlar tecavüz olarak değil hak ediyorsunuz ya vallahi bak çünkü bayanlara el kaldırmıyoruz bari bu konuda hakkını verelim değil mi ama Türk erkekleri Abaza değil siz kendinizi fazla hint kumaşı sanıyorsunuz bulunmaz hemde
- +1 yıl
Bulunmaz hint kumaşı zanneden sensin bence iki üç tane yaptığın şeyi söyledin de söyledin özgüvenmiş pehhhhh
- +1 yıl
Zarganaaa
- +1 yıl
Türk değilim ben ayrıca ohh en azından yabancı dilimde var Avrupa vatandaşlığımda sen gibi ezik miyim ben
- +1 yıl
Milletten geçinip zenginim demen jsjsjsjs işte hiçbir vasfın yok
- +1 yıl
Bodrumda yazlığımız var sen gel buyur
- +1 yıl
Evimize köpek lazım olmak istersen buyur.
- +1 yıl
Kafana koyduğumun domuzu seni fakir ondan bundsn geçinen varoşsun çevresi varmış bir de
- +1 yıl
Çirkin şişman? Tipimi nerede gördün sormak istiyorum ve 3 yıl fitness yaptım demiştim nerem şişmanmış
- +1 yıl
Evet silici temizlikçi lazım
- +1 yıl
Hahahaha malllll
- +1 yıl
Şu yazdığını cimere atsam yarın kapındalar
- +1 yıl
Ezik paçoz
- +1 yıl
Psikolojik sorunları olan yeteneksiz bir aptalsın ulan kürküm bile senden pahalı ağlama
- +1 yıl
Ezik domuz
- +1 yıl
Kadınların çoğu senden üstte kadın = erkek eşittir ama senin gibi eziklerle asla eşit değiliz sen her zaman ayak paspası babası belirsiz köpek olacaksın
- +1 yıl
Fakir ondan bunfan geçinip övünen fakir tipine sktıgum
- +1 yıl
Yalan mıymıs ahhahahahshdhhf
- +1 yıl
Ver numaranı atayım vp den nerede yaşıyormuşum gel gör
- +1 yıl
Benim burada oturduğum yere sen gibi ucuzları almıyorlar tipe bak
- +1 yıl
İçgüdü olarak demedim aptal herif erkekliğine sokturtma hak olarak diyorum ne beyinsiz şeysin sen
- +1 yıl
Bilmem ver de iyi bir dövdürtelim seni arkan kaşınmış
- +1 yıl
Kız valla bak Amerikada yaşayan arkadaşım var zenci fckbodyy tutarız sana arkadan iyi girer belli özenmişsin sokturmayı istiyorsun tipinden belli gizli geyyy ahhxjjc
- +1 yıl
Senin gibileri şöyle bir erkek gibi yiğit gibi bir adam duyurması lazım yani ben bu Avrupa’daki sevgililerin emin ol benim kadar sert hard yiğit değildir sünnetsiz köpeklere vermeye devam et seni ucu be eti ucuz ulan sen terlediğinde pis kokuyorsundur benim tenim çok temiz bir kere bizim kinler beni iyi tuzlanmış beni metin korkmaz bile senin gibi pis değilim
- +1 yıl
Gizli gey abaza gey gibi gözükmemek için kadınlarla yatıyor hahahaha bir de ahlak dersi verir ulan ne boş insansın sen Akdowpldgkpwpgov
- +1 yıl
Ne diyor bu aptal mk
- +1 yıl
Sünnetsiz olması onun ezik olduğu anlamına gelmez ezik seni
- +1 yıl
Kafana sokayım ki
- +1 yıl
Ay neyse sen benim stres atmak için burada haddini bildirdiğim ezik olarak kalacaksın başka bir değerin de vasfın da yok ağla zırla kudur
- +1 yıl
Tipini sktm
- +1 yıl
Dikkat et de sen benim köepğim olursun ben sana niye hizmet edeyim eziğe bakm19 yaşındaki bkkk seni ucube
- +1 yıl
Şuursuz
- +1 yıl
Annesi babası belirsiz şahsiyetsiz ergen
- +1 yıl
Üzülme sana gey birini buluruz ama adamlarda bir kas var sen bu beyinle yapamazsın ulan ne kas var senin miniği kesip oradan bile sever o derece moronn seni
- +1 yıl
Yav ben böyle bir şey mi demişim ne diyon lan uydurma psikolojisi bozuk ruh hastası deli ne diyon
- +1 yıl
Annem babam belli hahaha sen gibi millet değil bana annem babam bakıyor ezik dana moronnnn
- +1 yıl
Resmen bunu yazarak tecavüz etmiş oluyorsun her şeyi diyebilirsin ama bu çok aşırı Allah uzun ömür versin bu yüzden
- +1 yıl
Türkiye’de miyim özürlü akşam 7 burada beyinsiz seni
- +1 yıl
Annen baban öyle de evlatları değil araban evlatları evlat olsa millete sabah akşam sövüyor ezik kokoş
- +1 yıl
Sen kendini çok akıllı zanneden bencil kendini zengin göstermeye çalışan ağzı kokan aç bir köpeksin hala boş yorum yapıyorsun sen elinin hamuruyla oturacaksın kıracaksın dizine susacaksın sen başka ne işe yarayabilirsin ya sen beceriksizsin ne mühendisi lan ben senin yani o hurdacı olarak bile görmüyorum ya
- +1 yıl
Beyinsiz mk
- +1 yıl
Mühendis demedim okuma özürlüsü iç mimar dur söyleyeyim bilmşyorsundur sen
- +1 yıl
Sen nesin peki cahil sen anca kadınların f*ck olursun kimse senşn çirkin yüzüne hasret değil kodumun aşağılık bebesi
- +1 yıl
O zencilerin çoğu gey sen gibileri anında bayltırlar
- +1 yıl
Sen mimar falan değilsin yalancısın sen bir eziksin ezik hadi hala senin boş insan olduğunu nereden anladım biliyor musun böyle boş boş konuşuyorsun zengin insanlar senin gibi küfür etmezler bölüm boş konuşmazlar sen anca burada kendini tatmin etmeye çalışan köpek şerefsizin birisin işte
- +1 yıl
Konuyu cinselliğe açan bir ezik ayrıca paramla övünürüm sende yok sende olsa övünürdün başarılarımı söyledim sen birde geldin Kürtçe biliyom diye hava atıyon sende bir bk yok asıl ağla zırla kudur
- +1 yıl
Sen kendini tatmin ediyorsun bir ton yok öyleyim yok böyleyim dedin ben başta söylemedim neyin var diyince anlattım kişi kendinden bilir işi
- +1 yıl
Sen kimsin bana çakacan la hayal kurma
- +1 yıl
Zengin insan tanımamış küfür etmez diyor ahhahaha CAHİL DKSPFPWPFOFO
- +1 yıl
Kürleri skm seni de ezikler
- +1 yıl
Sen kes benle doğru konuşacaksın çünkü kadınım
- +1 yıl
Penis diyor kesin 15 cm yalancı bir de bana diyor yalanlarını nasıl ortağa çıkarttım he ondan bunfan geçinen ezikkkk
- +1 yıl
Kadınlığı senden öğrenecek değilim çakma beyinsiz
- +1 yıl
Bir skm yapamazsınız bana anca lafta sen gibiler icraatta boşsunuz boş allahın nevrotiği
- +1 yıl
Anana sok acıkmıştır kürt anan
- +1 yıl
Ben seni napayım tip yok para yok git bekçi ol güvenlik ol 2 kuruş maaş al
- +1 yıl
Senin gibilerde anca böyle boş konuşur canımsın seni sana ben sokayım seninle uğraşamiycem ben kazandım hadi Allah yaşın kesin 30 35 kocakarı olmuşsun hala yalvarıyorsun bana köpek seni daha fazla havlama hadi yatsi var ya da işine gücüne bak köpeklik yapma bana hadi Nash nash
- +1 yıl
Ezik aşık mı oldun bana ahhahshd
- +1 yıl
35 değilim ezik
- +1 yıl
Sen ne kazandın hahahaha köylü picccc
- +1 yıl
Boş boş konuşan sensin işte ağla zırla kufur abaza * anana tecavüz ederler işte böyle sen gibi şerefsiz it çıkar Ahahaha küfrt pic sizi Avrupa’yı bırsk Türkler bile istemiyor mkkkk
- +1 yıl
Avrupa köpeği değilim vatandaşıyım seni almazlar bile kürtttttt
- +1 yıl
Kaçtım ben ezikkkkk
- +1 yıl
300 yorumun 299 u sana ait aşıksın işte yağlı olması için 3 yıldır fitness yapmamış olman lazım ergen kırma
- +1 yıl
Sen doymamışsın ucuz anan doymamış kaç kişiden yapmış seni ezik
- +1 yıl
Ben kadınım ve başarılıyım ahahah sen gibi erkekleri alt eder yüzüne bakmayız evde değilim ben kurslara derslere gittim ezik kişi kendinden bilir işşiii
- +1 yıl
Allahını sktiginmmm
- +1 yıl
Allahını skiyem senin imansız of
- +1 yıl
kardeşim
- +1 yıl
O…ççç
- +1 yıl
Sen deli ve eziksin karakterin beş pra etmez sana başta iyi konuştuk iyilikten ne anlar sen gibi ezik birisi zsten cahiller senden daha akıllı beeeee
- +1 yıl
Sokmaya aklın yetiyor zaten başka bir bilgin yok
- +1 yıl
Allahını skeyim oldu mu kes lan sesini
- +1 yıl
Benle doğru konuşacaksın ucuz varoş
- +1 yıl
Annesi soysuz
- +1 yıl
YAV 35 değilim diyom slaqqqqqq
- +1 yıl
Bi bk olamamış mışım he he ananın mindan mi uydurdun özürlü seni
- +1 yıl
Sen konuşacaksın ergen velet ig versene oradan devam edelim
- +1 yıl
Erkeksin ya madem ig ver çabuklkkkk
- +1 yıl
YAV BEYİNSİZ KAÇ KEZ DAHA DİYECEM RESİMDEKİ BEN DEĞİLİM DİYE AHAOQĞDOWOKDS SLAQQQ YAVVV
- +1 yıl
Kodumun exiği seni
- +1 yıl
Yağlı vucut diyor göbeğini sktm
- +1 yıl
Senin skini anan yer geyler yer Abaza occcccc
- +1 yıl
Ben napayım seni aklı orada varoşun tekisin
- +1 yıl
Ay cidden uğraşamam bir skimin yok 19 yaşındaki bk kendini önemli zannediyor
- +1 yıl
Yaz ln özelden
- +1 yıl
Al takip ettiq yaz
- +1 yıl
Tm yaz boş yapma yaz
Olmaz, yani öğrenebilirsin sonuçta, evlenmeden önce, bir kaç Tarif evde dene yapmayı, Ailene danış derim.. Gerisi gelir zaten yavaş yavaş. Esin de saygı duyarsa ve önem vermiyorsa pek, hic sıkıntı olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAnlayışlıysa sorun olacağını sanmıyorum, birçok evlenen arkadaşım sadece yumurta kırmak ve makarna yapmak gibi şeyler bilirken şimdi neler neler yapıyorlar şanslarına onların eşleri de çok anlayışlıydı darısı başıma inşallah 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Üstelik böyle olanların eşleri mutfakta daha çok yardımcı oluyor bence, dediğim gibi anlayışlı olması yeterli
+1 yılBence kimsenin ne dediğini umursama az beceri öğrenmen için yeterli ben 21 yaşındaydım evlenirken 4 senedir evliyim bekarken mutfak yüzü görmedim hiç hep çalışıyordum annem yapardı şu an turşu konserve sarma dolma her şey gelir elimden beğenmeyen de çıkmadı hiç sevdiğinle mutlu ol hep bu yeter zaman herşeyin ilacıdır mutluluklar dilerim 🥰
20 YorumlaBizde yaratmadı. Tabi ben sabırlıyım. Bir keresin 2. gün makarna getirdi yine önüme..
bu ne dedim..
Makarna dedi..
E dün de makarna vardı dedim.
Dünki sarmısaklıydı bu domates soslu dedi.
Camdan sarkttım. O gün bu gündür makarna yapmıyor..
Espri tabi eskisi gibi değil hayat müşterek.. Sorun edecekse bir zahmet gidip ona göre biriyle evlenseydi.20 YorumlaBir şekilde yemek öğrenilir sen boşversene evliliği geleceğini kurr evlenmeeeeeee boş ver hem sanki evde oturup yemek yapacaksın sürekli hayatını yaşaaaaaa şu iğrenç yorumları okudukça insam üzülüyor ah ah
00 Yorumla
+1 yılKocan için sorun yoksa ne güzel dediği gibi diğer insanlar da internetten ordan burdan öğreniyor sende şimdiden başla birşeyler yapmaya evlendiğinde zorlanmazsın o kadar yavaş yavaş öğrenirsin üzme kendini
00 Yorumla
+1 yılyoo hiç sanmıyorum bende bilmeden evlendim 1-2 kere kıtır pilav pişmemiş kuru fasülye yemiştik ama şu an 1,5 yılımız oldu annemden güzel yemek yapabiliyorum :D tabi hala internetten bkarak yaparım orası ayrı :D
00 YorumlaYemek yapabilme gayreti gösterirsen eşinde bu durumu anlayışla karşılar hem birlikte yaparsınız hem de zamanla internetten veya annenin tarifleriyle kendi el lezzetini katarak yaparsın. Yemek yapmak zor değil ama emek verilecek bir şey
00 YorumlaOlmaz sen hizmetçi misin? Evleniyorsunuz kocana yemek yapmak için görevlendirilmiyorsun… Çok değişik bir algınız var cidden..
313 Yorumla- +1 yıl
Yemek yapmayı öğrenmesin demiyorum sadece yemek yapmak için evlenmiyor o yüzden bunu dert edinmesin diyorum. Hiçbir kadının yemek yapma gibi bir görevi yoktur. Ben yaparım yemek karım olursa o yapmasa da olur ben yaparım veya birlikte yaparız kadınları köleleştirmeyin üstelik bir kadınsın yazık sana…
- +1 yıl
Ben karıma yemek yaptırmam ben yaparım o yorulmasın canım karım :D ve birlikte yaparız ben öğretirim karıma yemek yapmayı haha ben tek yaşıyorum zaten kendi yemeklerimi kendim yapıyorum karım isterse kendisi yemek yapar istemezse beraber yaparız ben canım karıma bir şey yaptırmam :D ayrıca ben annesi yapsın demedim ki? Kadının görevi yemek yapmak değil. Neden bu kadın evlenirken yemek yapamamayı dert ediniyorken bir erkek evlenirken yemek yapamamayı dert edinmiyor hiç düşündüm mü? Hiçbir kadın erkeklere hizmet etmek için doğmuyor yemek yapılacaksa beraber yaparlar beraber öğrenirler veya kendi yemek yapar ama zorunda olduğu için değil içinden yapmak geldiği için yapar.
Ee yani en beceriksiz kadın bile İnternetten baka baka harikalar yaratıyor, senin neyin eksik Pakize?
20 Yorumla
+1 yılNişanlın gibi birine sahip olduğun için şanslısın, olabilir yani bu konuyu fazla kafana takmana gerek yok. Evlenince beraber öğrenirsiniz yemek yapmayı, hem eğlenceli vakitte geçirirsiniz.
00 Yorumla19 yaş evlenmek için çok erken ama senin kararın bişey diyemem, yemek konusunda 30 a dayanmış halen yemek bilmeyenlerde ama sen biraz gecikmişsin ya en azından bu zamana kadar yemek yapabilirdin, 1 ay içinde yavaş yavaş öğren ama ana yemeklerden daha çok öğren
00 Yorumla
+1 yılMakarna bile bilmemek ben de bilmiyorum fazla yemek ama aparatif makarna vs yapabiliyordum. Öğrenirisn zamanla dicem de ben hala berbat yapıyorum çoğu şeyi
00 YorumlaÖğrenmezsen sorun olur. Yani bilmemek olur da isteyerek öğrenmek için çaba sarf etmemek sorun. Hem modern bir devrde yaşıyoruz YouTube dan öğrene bilirsin
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz. Eve eş olarak gidiyorsun aşçı olarak değil.
30 Yorumla19 yasinda evleniyo olman ondan daha buyuk sorun gibi duruyor
36 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle umarım pişman olmaz
- +1 yıl
@isimsiztıss umarim olmaz cunku cok kucuk. Herkesin hayati laf soylemek bize dusmez ama etrafta 20 li yaslarinda bosanmis birsuru kiz var kizliklari bozulup hayatini afedersin kucaktan kucaga dolasarka herkese inanarak geciren. Kullanilan diyim ya ds umarim dogru karsrdir yemek basit sey ogrenilir de iste 19 yasinda evlenmekde ne bilim
- +1 yıl
ya zaten kimsenin hayatına Karışma hakkımız yok sadece yorumda bulunuyoruz ama evlilik zaten çocuk oyuncağı değil hele bide bu gibi toplumda anlaşamayıp boşanan kadına pek iyi bakılmıyor boşanmasalar bile 19 yaş daha çocuk ya ne bilim
Ben asıl nasıl bir psikolojiyle bir insan 19 yaşında evlenmek ister merak ediyorum? işin için mecburiyetler vs yoksa yani
12 Yorumla- +1 yıl
"eşime yemek yapmak" vs. yazdığına göre okumamış ve eşine evde hizmetçilik yapacak zaten.
+1 yılEşin de bilmiyorsa evet sorun. Ne yiyeceksiniz tencere tava mı? Önünüzde 1 ay varmış zaten öğrenilebilir
10 Yorumla
+1 yılHergün dışarıda yiyecekseniz ya da hergün eşin yemek yapacaksa sorun olmaz 😄
23 Yorumla- +1 yıl
@Crayz006 evet tabi ki o yüzden böyle dedim, yemek yapmayı bilmiyorsan zengin olman gerekir , ayrıca hergün dışarıda yemek de çok sağlıklı olmayabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olmamalı. 1.5 yıllık evliyiz ikimiz de bilmiyoruz yani arada bir şeyler deniyoruz ama dışarıda yediğimiz zaman iyi yerlerden yemeye çalışıyoruz yoksa vücuda çok zararlı olur.
20 Yorumla
+1 yılEşin olacak kişi anlayışsız biriyse çok sıkıntı yaşarsın maalesef
20 Yorumla
+1 yıl19 yaşındasın ve evleneceksin tek sorun yemek yapamaman mı gerçekten
20 Yorumla
+1 yılBilsede bilmesede farketmez. Bende bilmiyorum. Beraber öğreniriz. Sonuçta yemek yapmak kadınlara özgü bir görev değil...
00 YorumlaCok guzelsen ve libidon yuksekse olmaz. Ama zaman icinde ogrenmen gerek. 1-2 seneye yemek nerede kadin diye gelir salondan ses :))
00 YorumlaAnneannem memur olduğu için annem de yemek yapmayı geç ve babannemden öğrenmiş. Yani sıkıntı olucaksa bu olsun zamanla öğrenirsin.
00 Yorumla
+1 yılValla bir şeyler öğrenmeye bak. Yoksa büyük sıkıntı oluyor. Her gün dışarıdan yemek insanı tiksindiriyor. Ev yemeğinin yeri başka oluyor.
00 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı nişanlın için değil , kendin için öğren.
Sağlıklı beslenmek için evde kendi yemeğini kendin yapman çok önemli.00 YorumlaHayır ineternetten bakarak yapabilirsin. Umarım güzel bir evlilik yaparsın ömrünün sonuna kadar. Bu sadece senin görevin değil çünkü:)
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece kadının görevi yemek dünya kadınlar günü boşuna mı kutluyoruz
+1 yılyemek yapmayı bilmemek diye bir şey yoktur... belli bir yemeği bilmemek vardır... internetten bakar öğrenir yaparsı
00 Yorumla
+1 yılsorun etmezlerse sorun olmaz ama sende internetten bakıp ta her gün dene yap şimdi videolu anlatımlı yemek tatlı tarifleri var kolay öğrenirsin
00 YorumlaNeden sorun olsun ki? Hem sonuçta kimse doğuştan yemek yapmayı öğrenmedi. Evlendikten sonra öğrenin ama mutlaka. :)
00 Yorumla
+1 yılSorun olacağını sanmıyorum çünkü yapmaya başlayacaksın. Böylece sorun olmaktan çıkacaktır zaman içinde.
00 YorumlaSorun yapma, evlenince öğrenirsin. Günümüzde yemek yapmayı bilmeden evlenen birçok kişi vardır eminim.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşında makarna yapmayı bilmiyorsan bi sıkıntı var gibi sonradan öğrenemeyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılMakarna yapmakta ne var paketi açmayı mı bilmiyorsun?
11 YorumlaHerhalde sorun adamın önüne bir tas çorba yapıp koyamayacaksan adam niye evleniyor ki
10 Yorumlaİleride değişmeyeceği ne malûm Allah korusun sırf bu yüzden boşanan arkadaşım var
16 YorumlaÖğrenirsin zamanla kimse anasının karnında öğrenmiyor.
10 YorumlaBunda bilincek bir şey yok ki internette her tarif var bakarak yap
00 Yorumla
+1 yılSorun olmamalı aslında. Eşiniz de anlayışlı ise zaten birlikte yaparsınız
00 Yorumla
+1 yılBilmene gerek yok, aç istediğin yemeğin videosunu. İzle ve yap.
00 YorumlaS. kismeyi bilmeyen erkeği aldatmasini biliyosunuz ama yemek yopmoyo bolmoyorom nopocoom
01 YorumlaSorun olmaz, evlenince öğrenirsin. Daha yaşın küçük.
00 Yorumla- Devamını Gör (149)
Devamını Gör(194)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem