Yemek yapabiliyorum
Yemek yapamıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evlendiğimde yemek yapamıyordum.
anneme telefon açtım sordum başım sıkıştıkça..
soğan biber salça sırayla koy kavur.. üstüne sebzesini at en üzte domates rendele veya küçüçk küçük kabuksuz doğra, tencerenin kapağını kapat, kısık ateşte suyunu salsın çeksin, sonra sebzelerin üstünü geçecek kadar suyunu koy, tuzunu at karıştır, kısık ateşte pişir... işte sana envai çeşit sebze yapmak için genel olarak uygulayabileceğin bir yöntem... baharat katarsın katmazsın sana kalmış. :))
kıymalı yapacaksan soğandan önce kıymayı koy az kavur üstüne soğanı biberi at az daha kavur, salçasını koy, az daha kavur... sonra sebze, sonra en üste domates... kısık ateş, en son tuz ve su... bitti gittiiiiiii...
artık yeme yapmayı biliyorsun. :)))
bu arada nefis yemek tarifleri diye bi site var. orada her yemeği adım adım gösteriyorlar. ustası olursun bir hafta on gün içinde...
Teşekkürler tarif için mutlaka deniycem
Rica ederim canım benim
♡♥︎❤
Cevap
15Cevap
youtube bir ton yemek yapma videoları var al malzemeleri baka baka yap 5 daki ka da yemek yapıyorsun 30 daki kaya 3 4 çeşit yaparsın :D
Amaaan kocan öğretsin boş ver. Doğuştan yemek bilgisiyle doğmadık sonuçta.
bilmene gerek yok. aç nefis yemek tariflerimi ne yapacaksan seç harfiyen uygula profesyonel yemek yaparsın...
Çoğu kadın evlendikten sonra mutfağa daha çok girmeye başlıyormuş. Bu sayede yemek yapmayı da öğreniyorlar. Gayet normal, ben de yemek konusunda iyi değilim sevmediğim için.
Dışardan söylersin canım restoranlar ne güne duruyo
En kötü karnınızı doyuracak kadar öğrenirsin ya üzülme
Ben bile biliyorum herkes öğrenebilir yeterki istesin
Yemek yapmaktan kolay ne var açarsın youtubeyi bakarsın nefis yemek tariflerinden tariflere
Biliyorum ama korkma ya yemek yapmak çok kolay bir şey aslında, mantığını anlayınca şef seviyesinde yemek yapmadığın sürece kolay yemek yapmak,
Öğrenirsin kocanında elli armut mu topluyor arada bir oda yapar geçinir gidersiniz ne olcak
İnternetten öğrenirsin bea ne olacak ki
Canımın istediği her şeyi yapabilirim.
tarifi olan her şey yapılabilir
Hayırlı işler aşçı tutarsınız artık xD
ben kadına bakarım da kaynanla konuş bence.
Youtubde'dan öğrenebilirsin
bilmeyen biriyle evlenmezdim
Bütün derdin bu olsun
En büyük derdim bu şu an😅
Hahsjsbhsha öğrenirsin zamanla bir şey olmaz
Öğrenirsin ne var bunda. Yavastan yapmaya başla
Öğrenirsin
mutfakta harikayım
Ne istersen YouTube yaz istediğimi yaparsın
Yapamıyorum
zamanla öğrenirsin
yemek yapmak basit ya