Düğüne az kaldı yemekten sadece makarna bilirim ben ne yapacağım benim gibi olan var mı 😔
Allah tan nişanlım az yemek yiyen beri🤔🙊
Allah tan nişanlım az yemek yiyen beri🤔🙊
Bende düğüne kadar yavaş yavaş öğreneyim demiştim yok öğrenilmiyo öyle anca zorunda kalınca öğreniliyo😂 7 ay oldu evleneli dogru düzgün bıcak bile tutamayan ben şimdi en beğenilen yemekleri yapıyorum merak etme yani öğreniliyo sadece saatlerce annenle telefonda konuşmak biraz kadıncağızı sıkabilir😷 Ama artık net var zaten herşeyin en kolay şekliyle videolarla anlatılışı var zor bişey yok yani hatta bilmemek daha güzel belki şimdiye kadar yapsan bıkkınlık olurdu ben şu an cok keyif alıyorum yaparken:))
Tv de her kanalda yemek programı var nerdeyse onlara bak. Olmadı annene telefon açıp sorarsın
Lahmacun, adana, urfa gibi lezzetleri bol bol tadabilirsiniz ya da yemek kitabiyla bir sene kotu lezzetin ardindan guzel bir damak tadina kavusabilirsiniz
Dışarda söyleriz ya ülkemiz kazansın ekonomiye can katın
Evde pisirisek devlet kalkinmicak mi evde yemek yapmak daha masrafli 😏
Tüpünden tut tuzuna kadar onlar belese mi geliyor
Bulasigi unutmayalim süngerinden bulasik deterjanina
Cevap
11Cevap
Yag Salça soğan üçlüsüne ne koyarsan koy yemek oluyo zaten. . :-) yemek yapmasini bilmiyorum diyen kiz evlenmesin evde kalsin :))
öğren bence akşam adam işten gelince yorgun argın ne yedireceksin. internetten hangi yemeğin nasıl yapılacağı anlatılır. ya da yemek tarifi kitabı alabilirsin.
Yeni nesil cici bici kızlar işte. ALLAH duyanlardan uzak eylesin böyle kızları
Ben cici bici degilim ev temizligi yapiyom evde yardimci oluyom onyargili olmayin bu kadar
Yemek sitelerineden bakarsın
Öğrenmek çokta zor değil ki
Mutluluklar 😉💝💞
Ben makarna yı seviyorum keçtap bizim mutfak acılı ile :D
öğrenmelisin hergün makarnamı yapıcan adama
Basit is ya malzemeleri kat kendisi olsun 😂
Simdiki kizlarin hali
😞😞😞
ooo senden karı olmaz
Neyine güvenip nişanlandın oğlanı da yaktın
Yavaş yavaş öğrenirsin tek derdiniz bu olsun
Öğren ya hu :)