Bunu utanç olarak görmek diğer insanların ayıbıdır. Herkes yemek yapmayı bilmez ya da lezzetli yemek yapamaz. "Aa sen yemek yapmayı bilmiyor musun, insan hiç yemek yapmayı bilmez mi" bu üslupla birine yaklaşmak insanları rencide eder. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Önce bunu anlamaları lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 👸🙏🌸
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet öyledir , heleki hayatının 16-20 yılını eğitime verip en temel ihtiyacın olan günlük ihtiyacın olan birşeyi yapamamak utanılması gereken birşeydir. Her zaman hazır kurtarmaz sağlıklıda olmuyorlar zaten. Pandemi döneminde restorantlar kapalıyken paket servisin bile olmadığı dönemde çoğu kişi bu eksikliğinin farkına vardı. 😎
01 Yorumla- +1 yıl
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌸👸🙏
+1 yılValla bir şey yazacaktım ama söylemeyeyim , çevrede o kadar utanılacak davranış sergilelenen davranışlar ve sergileyen kişiler varken yemek yapmayı bilmemek ya da bilmeyen kişinin utanılması ve utanılması gereken bir şeyi olduğunu sanmıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 👸🙏🌸
Utanılacak bir şey değildir kesinlikle ama ben her insanın yemek yapması gerektiğini düşünüyorum yani öyle pekin ördeği falan yapsınlar demiyorum ama her insan kendine yetebilecek kadar mutfakta bir şeyler yapmayı bilmelidir bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏🌸👸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Yeme & İçme konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil. Herkesin yeteceği olmayabilir. Kendini doyuracak kadar bilmen yeterli. Bu utanılacak bir şey değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏🌸👸
- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenmemek utanılacak bir şey..
21 Yorumla- +1 yıl
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏👸🌸
- Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence belli bir yaşa gelmiş insanların bazı şeyleri gerçekten bilmesi gerekiyor ya.. İki yumurta kıramayanlar var abi 30 yaşında olup.. :D Erkek ya da kadın temizlik, yemek vesaire gibi işler konusunda en azından bilgi sahibi olmalı uygulamada muhteşem olamasa da.. Keyifli günler..
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen kurufasulye mi yapsam bugun beşamel soslu fırında makarna mi karar veremedim gıı
- +1 yıl
Kremalı makarna yapın..
- +1 yıl
Seni mi kircam tamam yapiyim gıı
- +1 yıl
@38hakkan38 Kolay gelsin..
+1 yılHayır değil tabii ki yemek yapmak evlenmek çocuk yapmak bunların hiçbiri marifet değil utanılacak bir şeyde değil
212 Yorumla- +1 yıl
Kız görüşleri niye beğenmiyorsun😁😄
- +1 yıl
Haha bebeim dışardan geldim bakamadım hepsine atıyorum hemen 💋😍🤣
- +1 yıl
Tamam bebeğim teşekkür ederim bu arada benim az kaldı iki hafta var sanırım😂😂🥰
- +1 yıl
Oo ohh bitti biti bişi kalmadı göz açıp kapayıncaya kadar 😂
- +1 yıl
Görüşlerde zorlanıyor musun
- +1 yıl
Hahshshsh hadi bakalım inşallah Ama sordum en zor etiketlerdenmiş sanırım talebi çok 😆😂
- +1 yıl
Hahaha sus sus çaktırma ben de öyle yapıyordum 🤪🤪klavyemin mikrafonu sağolsun yani bu denli sıkı bir şekilde ilerlemene gerek biraz gevşetebilirsin ama çokta boşlamamak gerek süreklilik devamlılık isterler yani 70 kelime olmasa da 40 50 kelimeyle 5 - 6 görüşle günü kapatabilirsin
- +1 yıl
İlerlemene gerek yok* yok yazmayı unutmuşum
- +1 yıl
Vallahi bazen on bazen 18 beş’le kapattım hiç hatırlamıyorum kuzum 😇😂
- +1 yıl
Bu klavye bazen rakamları yanlış yazıyor🤣😂😂
- +1 yıl
Aynen silicem onları zaten
- +1 yıl
Tamam kuzum 💖💕
+1 yılHayır bende bilmiyorum herkes annesinin karnında ögrenmiyor. İnternet diye bir şey var artık öğrenmek o kadar da zor bir şey değil. :)
11 Yorumla- +1 yıl
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌸👸🙏
- Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil ama bence her iki cinsiyette öğrenmeli kendi için
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
peki bakarım :)
- +1 yıl
Çok sağ ol beybisi 👸🙏💃
- +1 yıl
sende sağ ol bacım :)
Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. Aşçıyim ben 😂😂😂😂
116 Yorumla- +1 yıl
Aboowww vışşş iyi olacak yiyicinin chef ayağına gelirmiş, efenim hoş geldiniz sefa getirdiniz görsel on numara🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ohh ohhh maşallah 🤣
- +1 yıl
Ben müsait bir yere düşüp geliyorum hemen 🤤
- +1 yıl
Özel bir şey sorucam müsade ederseniz sorayım, evlilik düşünür müsünüz? (Im just kidding) 🤣🤣
- +1 yıl
Seni alan yaşadı beee 🤣🤣
- +1 yıl
Woww bu daha iyiii felemenkçe mi öğrenicen ingilizce mi
- +1 yıl
İngilizce evet bir çok ülkede çok yaygın kullanılıyor felemenkçeye de azim gerek konuşa konuşa yani konuşmak mecburiyetinde kalınca bazı kelimeler zaten beyne yerleşiyor sevindim senin adına kibar bir adama benziyorsun
- +1 yıl
Rica ederim 👸🙏
- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Bilmemek değilde bilmeyi istememek olabilir.
Artık bilmiyorum diye bir şey de yok ayrıcaHer yemeğin tarifi videolar ile var İlk yapmalarda istediği gibi olmasa da yaptıkça istediği lezzeti yakacaktır01 Yorumla- +1 yıl
- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUtanilacak bie şey degil ancak insan kendi kendine yetebilmeli. İnsanin en azindan yemek konusunda kendine yetememesi utanilacak bir şey ya da degilse bile hoş bir sey degil.
01 Yorumla- +1 yıl
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim🌸👸🙏
Evet utanılacak bir şey hem kadın için hem erkek için insan kendine yetecegi kadar yemek yapmayı bilmeli
01 Yorumla- +1 yıl
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏🌸
- Yeme & İçme konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar Bir Adım Öne herkese varda bize yok mu
00 Yorumla
+1 yılDeğil ama bilmeyenler öğrenip bilse daha iyi olur kendileri için sonra onlar için bu durum ilerde zor olur kendileri zorluk çekerler
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen yemek yapmasını bilmiyorum ya hajajajsımwodkwpdmsdmc
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılöğrenmemek ayıp :) şükür biliyorum yemek yapmayı :)
01 Yorumla- +1 yıl
- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani bilmemek ayıp değil ama öğrenmemeye çalışmamak ayıp bence çünkü yani kimse hayatı boyunca sana yemek pişirmeyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence öyle. Öğrenilebilir basit de olsa bir şeyler. Hele belli bir yaşa gelindiyse. Bu en basit ihtiyacı çünkü insanın ve yapılması gerekir öyle ya da böyle
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBende çok iyi yemek yapıyorum ama bilmeyenler daha şanslı nedesnse çokta takmayın
00 Yorumlakız sarıysa idare ederiz;
kendi kendime "hamarat istiyorsaydn sarı almayaydın " derdim00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karnımı doyuracak kadar ben biliyorum. Bilmeyeni ayıplamam. Kendi aç kalır.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılUtanılacak bir şey değil ama kişisel gelişimde eksik bir nokta ve noksanlık
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Hayır zamanla öğrenirsin öğrenmemek için çaba harcamamak utanılacak kısım
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılaç kal bakalım , öğrenir yaratıcı olursun merak etme
00 Yorumla Kendini doyuramayanın başkasına faydası olmaz bence
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yılUtanmayı kenara bırakalım, karnını doyuracak kadar yemek yapmayı bilmeli dkdk
00 Yorumla
+1 yılHayır değil öğrenmek gerekir
11 Yorumla- +1 yıl
Son soruma da beklerim 🌸🙏👸
Yeme & İçme konusunda 827 cevap paylaştı. Niye utanasın ya saçmalama ğfff
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılo ördeği şarapla marine et
13 Yorumla- +1 yıl
Imhh denicimmm çok mersi 💃🌿🙏
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
+1 yılHayır tabiki çok kısa sürede öğrenebilirsin sonuçta her yerde bi sürü tarif var deneye deneye alışırsın
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılİleri seviye yemek yapmayı bilmemek değil ama yumurta bile kıramayan tek başına bıraksan açlıktan ölecek olan insanlar utanılacak seviyede oluyor ve böyle insanlar gerçekten var.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBence evet düşünsene kendi kendine yetebilmek gerek kendi karnımı doyuramıyorsam aynaya nasıl bakarım
00 Yorumlaaslinda utanmamamiz gereken birsey ama yemek yapmayi da bilsek bence iyi olur
01 Yorumla- +1 yıl
Değil internette mala anlatır gibi anlatıyorlar bakıp yapılabilir
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılUtanılacak bir şey değil sonuçta herkes aşçı değil fakat zamanla geliştirmeye çalışmak lazım
00 YorumlaTabii ki değil, internette sayfa sayfa tarif yazıyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemek yapmayı öğrenmeyerek bir baltaya sap olduysan tölere edilebilir aksi halde işe yaramaz tembel beceriksiz damgası yemen gayet doğal
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes bilmek zorunda değil
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBilmemek değil öğrenmemek ayıp
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHeh kraliyet ailesinden olmak böyle bir şey 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDeğil, öğrenilebilenicek bir şey..
01 Yorumla- +1 yıl
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌸🙏👸
+1 yılHayır değil ben de bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBilmemek değil öğrenmemek ayıp😂
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDeğil ama bilinse iyi olur
01 Yorumla- +1 yıl
- Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ama öğrenmek daha iyi.
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır deyil öğrenilecek bir şey
01 Yorumla- +1 yıl
Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Hayır değil, istenildikten sonra öğrenilir :)
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Bence utanılacak bir şey değil01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBilmeye bilirsin onemli degil ben sana yaparim gıı
02 Yorumla- +1 yıl
Bensiz bogazinda durur o ördek gıı
- +1 yıl
- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani ben de bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılGumjrtakırarakbaşladerim😆😆😆
01 Yorumla- +1 yıl
Yumurta haşlayarak başla, bence😆😆
Hayır Değil Tabikide Kardeşim
00 Yorumla
+1 yılHayır utanılması gereken bir durum değil
00 Yorumla
+1 yılBilmemek değil öğrenmemek ayıp
00 Yorumla
+1 yıltabiki değil..
ısrarla öğrenmemek garip ama :)01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHayır
01 Yorumla- +1 yıl
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerimm 👸🙏🌸
+1 yılUtanirim ben
02 Yorumla- +1 yıl
Biliyorsun yani yemek yapmayıı
- +1 yıl
Benim bilmediğim bir şey olsa iyiydi 🥺
- Yeme & İçme konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil
01 Yorumla- +1 yıl
Zamanla öğrenilir de
01 Yorumla- +1 yıl
- Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılEksiklik.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTabiki hayır
01 Yorumla- +1 yıl
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat