Yani bence öyle çünkü hepimizin hayatta kalmak için yemek yemeye ihtiyacı var bir nevi hayat gereksinimi ve bunu yapamamak bir tane hayat becerisinden yoksun olmak gibi geliyor bana.

Yani bence öyle çünkü hepimizin hayatta kalmak için yemek yemeye ihtiyacı var bir nevi hayat gereksinimi ve bunu yapamamak bir tane hayat becerisinden yoksun olmak gibi geliyor bana.

Bence değildir bilmiyorum istekle alakalı ben istediğim zaman ve ihtiyacım olduğum zaman yapamayacağım bir şey yok yeter ki ya gerçekten isteyim ya da zorunda kalayım
Atomu bile parçalarız :D
Yani annem ailesinin yanına gidince 1-2 ay Evin bulaşık, çamaşırını yemeğini ben yaptım daha önce de yaptım
gerekirse elimden gelir
yarın bir gün tek yaşamaya başlarsam bunu başarırım yani
bir şeye ihtiyacım varsa onu öğrenirim, öğrenilmeyecek bir şey yok
:D
Hele geçen sefer çok yoğundum ve bu beni yordu şahsen Sabah iş- eve gel yemeği yap- bulaşıklar çamaşırlarla uğraş vs. yarın ki yemeğimi de hazılardım falan kendime zaman kalmazdı 1 ay böyle yapınca oldukça eğitici ve yorucu oldu şahssen :D öyle yaşamak zor kjlasdf
Tabi anlıyorum ya anlamaz olur muyum
Öyle bir eşim falan olsa beraber yapardım ev işlerini vs 😂 yardımcı olurdum hem zevkli olurdu
Öyle mi dersin😂
Benim aldıgımla da ben yaşarsam problem yok 😂 aradaki o fantastik uyumu istiyorum nsnf
Sıradan şeylerde gözüm yok olacaksa mistik bir evlilik, aşk olsun😂
Hem en iyi arkadaş, hem sevgili, hem eş
Asla bozulamaması gereken bir uyum
😂
Hepimize hayirlisi denk gelsin
Narsistlerden ve mânyaklardan uzak jsnff
Amen amenn djfg
Başka ne vardi kii onları da diyeh😂
Mayday Mayday VegaXKnight To Universe
Zaten bir nevi yardıma ihtiyacımız yok mu asjkdhf
Ya işte 😂😂
Türk mutfağının fazla ustalık ve el becerisi gerektirmeyen yemeklerini herkes yapabilmeli. Yapamayan ya beceriksizdir, ya tembeldir. Bunun bir örneği benim eski karım... 17 yılda bir gün bile önüme iki veya üç çeşit yemeği yapıp da koymadı üşengeç, beceriksiz karı... Ben yaptım hep. Çocuklarım hâlâ ne yemek istiyorlarsa bana söylerler, annelerinin yapmayacağını, yapamayacağını bildikleri için.
İnsanların yüzüne böyle direk vurmasan iyiydi 😂 ben yaparım şükür de yemedim bu lafı 😂
Yapamasam çenemden çekerdin vala 😂
Asın beni hakim bey 😂
Efenim sonsuz teşekkürler hepsi için 😇
Biliyorum 🙏🙏
Şu zamanda yapamamak gibi bir seçenek olamaz. Her türlü en beceriksiz insan bile yapabilir. Lezzet konusunda başarısız olabilir belki ama muhakkak yapar. 😄
Cevap
12Cevap
Hayır ama zamanla öğrenip yapamamak beceriksizlik olabilir gadası
Hayır bence değildir.. yani yeterince istenirse herkes yemek yapmayı öğrenir iyi ya da kötü
Hiç yemek yapmamak tam anlamıyla tembelliktir. En azından bir yumurta makarna yapmayı bilmeli insan.
Her turlü yemeği yapıyoz şükür öğrencilik görevi tamamlandı
bence de. bir de erkekler genelde bunu savunup kendileri yemek yapmayı bilmiyoruz diyorlar ya... o zaman bu düşünceyi savunmasın yani 😅
Beceriksizlik olarak tanımlamak doğru değil. Benimde pek elimden gelmez ama bu beceriksiz olduğumu göstermez.
Bence hayır biraz zaman geçtikten sonra öğrenebilirler 😵😅😅😅🤣🤣yani benim gibi hâlâ bilimiyorum
Yani en azından kötü günde ac kalmayacak kadar bilinmeli 😀
😂😂
Yemek yapamamak beceriksizlik değil bilgisizliktir iki yağ salça kavuramayıp fasulye pişiremeyende ne bileyim gitsin annesiyle örgü örsün
Kadın sen niye haklı çıkıyon
Niye olsun? Gayret edip , emek verdin mi yapmak için?
Bence de aşağı yukarı herkes biraz bilmeli
O konudaki beceriksizliktir, herkes bu konuda becerikli olmak xorunda değil
Beceriksizlik yoktur tembelluk vardır.
Güzelliğin şaka mı
Her güzelin bir kusuru vardır
Evet..
Evet öyledir
Tembellik
Beceriksizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?