Kahvaltıyı genel olarak evde yapmayı severim. İşe gitmeden önce de yapmaya çalışırım, ama pazar kahvaltısını dısarida yapmayı daha çok seviyorum 
Görseli anlatmaya kelimeler kifayetsiz

Kahvaltı sonrası sofra kalkmadan en uzun sigara nerde icilebiliyorsa orada yapmayı tercih ederim. Sigara içerken kahvaltının kalkmamış olması önemli 😂
İlginçmiş😄
Elde sigara sofraya bakıp agaa beee ne yedik ama kdjdjdn
Bende dışarıda kahvaltıyı hep masraf olarak görüyorum ben yazdan çeşit çeşit reçel hazırlarım, köy yumurtası ve beğendiğimiz peynirlerimizi lokantada bulamayız
Nerde olduğu fark etmiyor ama böyle uzun sohbet esnasında tadını cıkararak yapmayı daha çok seviyorum.
Hazırlayan ben olmak zorunda kaliyorsam tabi ki dışarıda ☺️
Cevap
21Cevap
Dışarıda yapılan kahvaltının keyfi de bir başka oluyor gerçekten.
https://voca.ro/1o0ej0JPYUin
Ev tabe :D
Ben evden başka yerde rahat edemiyorum sabah giderim fırına atarım biberi ocağa alırım ekmeğimi gelirim eve
Evde tabi masamı kurarım çayımı demler keyfime bakarım
Dunyanın yarısını ulkemızın %90 gezdim 5 yıldızlı yerlerde kahvaltı yaptım evdeki keyif gıbı olmuyor
Benim hatırlamadığım her kahvaltı bana göre mükemmeldir.😀
Dışarda yapılan kesinlikle. Temiz havayı cigerine ceke ceke esnersin bir yandan oh.
Olan var olmayan ( ben) var 🤦 paylaşmayın böyle görselleri 🤤 yazık bize
farketmez ama evde yapıyorsam ben kurayım başkası toplasın💁🏻♀️
Dışarıda kahvaltı yapmayı oldum olası sevmedim.. En iyi kahvaltı evde bildiğin kahvaltıdır.
En güzeli evde yapılan kahvaltıdır ama arada bir dışarıda da yapılabilir
Bütün öğünleri dışarda geçirebilirim ama kahvaltıyı dışarda yapmayı sevmiyorum asla..
gorseldeki yiyecekler evde buzdolabinda varsa tabiki evde 😂 yoksa dışarıda, paran yoksa google gorsellere dışarıda kahvaltı resimleri yazıp bakmakta😂
Kahvaltıyı genel olarak sevmiyorum ama dışarıda kahvaltı yapmaya gidince hiç yiyemiyorum, yine ev daha iyi benim için
Evde kendim hazırlamayı tercih ederim
Evde kendim hazırlamayı daha çok seviyorum
Keşke hepsini yiyebilseydim 😂
İki üç şeye odaklanıp başka hic bir şey yemeyen insan tipi belli 😄
Serpme kahvaltı benim için israf 😂
Ya menemene, ya kavurmalı yumurtaya, ya da başka bir şeye sarıp diğerlerini yiyememek 😂
Disarda yapilan kahvaltilar sadece sacmaliktir.
Evde rahat kafayla yapılan kahvaltıdır bence
Kumsalda değilse hiçbiri beni kesmez.
Burada yumurtalı ekmek yok😔
sevdiğim kadınla başbaşa..
Evde
Ben evde yapmaya çok severim
Dışarıda yapılan
Ev kahvaltısı
Evde yapılan..
Van ve Diyarbakır kahvaltıları efsaneeeee
Evde yapılan
Tabiki dışarıda yapılan