Yeme & İçme En ucuz hayvansal proteinimi nasıl alırım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sakatat yesem olur mu biraz daha uygun gibi? Ton balığı 70 tl olmuş maalesef En ucuz hayvansal proteinimi nasıl alırım? Cevapla En Ucuz Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Yani bayağı pahalı hale geldi gadası 0 0 Yorumla
_haydek_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Sakatat da ucuz degil 4 gun hayvansal 3 gun de bitkisel protein alabilirsin. Yumurta da yersen dengelenir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yumurta 45 tl nasıl alayım Yorumla _haydek_ +1 yıl Hic mi sarkuteri yok ben anlamıyorum. Ben 30luyu 32 liraya alıyorum hem de L boy Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güvercin ve martı yakalayabilirsin. Martı yakalamak biraz zor yalnız. Suri veya afganlarla biraz takıl guvercinlerin ustune mont atıp yakalıyorlar. Tekniği oğretirler. Yakında bizi bile yiyecek ank yamyamları 1 0 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 619 cevap paylaştı. Her şey uçtu, kedi köpeğe verdiğimiz sakatat'ın uygun olup olmadığını düşünüyoruz artık. 0 0 Yorumla
Kugun44 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Toz şart artık. Normal besin ile günlük protein ihtiyacı karşılanmıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani bayağı pahalı hale geldi gadası
Sakatat da ucuz degil 4 gun hayvansal 3 gun de bitkisel protein alabilirsin. Yumurta da yersen dengelenir
yumurta 45 tl nasıl alayım
Hic mi sarkuteri yok ben anlamıyorum. Ben 30luyu 32 liraya alıyorum hem de L boy
Güvercin ve martı yakalayabilirsin. Martı yakalamak biraz zor yalnız. Suri veya afganlarla biraz takıl guvercinlerin ustune mont atıp yakalıyorlar. Tekniği oğretirler. Yakında bizi bile yiyecek ank yamyamları
Her şey uçtu, kedi köpeğe verdiğimiz sakatat'ın uygun olup olmadığını düşünüyoruz artık.
Toz şart artık. Normal besin ile günlük protein ihtiyacı karşılanmıyor