Çok komik lan bu tipler. Öğlen etli pilav yiyor 2 saat sonra da kedi seviyorlar. İki yüzlülükte sınır tanımıyorlar.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O sevdiğim kedi de et yiyio hayvanlar bile birbirini yerken ben niye otla besleneyim
İnsan falan da ye o zaman.
Kediler fare yiyio birbirini mi yiyio?
Hayvan hayvanı yediğine göre sen de beyaz isen gidip zenci yiyebilirsin.
Beyaz kedi siyah kediyi mi yiyiyo?
Büyük balık küçük balığı yiyor kardeş. Sen de yeni doğan bebeği yiyebilirsin.
Ama tüm hayvanlar kendi türünü yemiyor ayrıca insan da biyolojik olarak bir hayvandır besin zincirinde yiyeceğimiz şeyler de belli neden insan eti yiyeyim ki
Haycan cesedi yiyebildiğine göre insan cesedi de yiyebilirsin.
Besin zincirinde bizim yememiz gereken şeyler leşler değil ama sen insamları akbaba, çakal, gibi hayvanlarla karıştırdın insanlar leşke beslenmez
Öldürüp yiyorsunuz işte. Leş.
Canlı canlı mı yemeyi tercih edersin?
Ben ne hayvan yerim ne de hayvan ceseti.
Yediğin otlarda canlı
Bitkilerin sinir sistemleri yoktur.
Ama canlı
Madem canlılar senin için bu kadar önemli iki yüzlü olma bitki de yeme
Bitkileri kendimiz eker kendimiz tüketiriz kardeş. Sen bir ineği kendin üretemezsin.
Sen hiç bir şekilde müdahale etmesen bu yıl ki buğday tarlada kurur yere dökülür seneye tekrar oradan çıkar ya da marul aynı şekilde büyür kurur toğum olur yine aynı yerden çıkar bir daha ki yıl. Yani sen olmasan da doğa yolunu bulur
Ben doğaya müdahale etmiyorum kardeş.
Bitkileri biz üretiyoruz dedin bende sen olmasan da onlar ürer diyorum. Bitki yemek için bahane olamaz ben ürettim ben yedim diyemezsin sonuç olarak bir canlıyı yiyiyorsun yeme bitkiyi iki yüzlü olma
Ben üretiyorum çünkü. Tohumunu ekiyorum ve tüketiyorum anladın mı?
Sen üretmesen de üreyecek ama
Ama ben üretiyorum.
Senin mantığınla gidersek tavuğu da beslersin kuluçkaya yatırırsın sonra yersin ben ürettim dersin
Yumurta horoz tarafından döllenmezse eğer canlı çıkmaz.
Tamam tavuğun yanına horoz da atarız hallederiz sonuç olarak uygun ortamı ben sağladım ben ürettim. Sen marulun tohumunu al toprağa ek sonra ben ürettim demenle aynı şey
Değil. Birinin sinir sistemi var diğerinin yok, acı hissetmez.
Bitkisel hayat da ki insanda acı hissetmez onu da yer misin
Test mi ettin?
Felçli insanlar da öyle ayakları bacaklarını hissetmiyor doktorlar test ediyo yer misin felçli bacak sonuç da acı hissetmiyor
Ben etcil değilim kardeş.
Ama bitkiler canlı ve onların ölümüne neden oluyorsun yeme niye onların hayatını elinden alıyorsun
Konuyu saptırma çabalarınla bayağı komik oldun tebrikler.
Yok gayet ciddiyim madem canlıların yaşamı senin için çok önemli bitkiler de canlı onları yeme iki yüzlü olma
Konu bitki değil. Et yiyen hayvanseverler.
Benim konum da sensin canlıların yaşama hakkına önem verip canlı bitkileri yiyen adam
Sen kendine laf sokuyorsun kardeş, bana değil.
Kardeş sen hayvanlar ölmesin diyorsun ama bitkileri öldürüp yiyiyorsun asıl iki yüzlülük bu
Bak, yine kendine laf soktun burada. Çifte iki yüzlülük ahahahh. Vah vah.
Sen değil misin hayvanlar yaşasın deyip bitkilerin yaşam hakkını elinden alan?
Tuvalette kullandığın peçeteler desem sana?
Soruma cevap ver önce. Sen değil misin hayvanlar yaşasın deyip bitkilerin yaşam hakkını elinden alan?
Sen hem hayvanları hem de bitkileri katlediyorsun kardeş. O ne olacak? Demeyim dedim de kendin kaşındın. Hadi bakalım.
Ama ben sen gibi iki yüzlü değilim sen hem hayvanlar ölmesin diyorsun hem bitlileri öldürüyorsun. Ben açık açık besin zincirinde yerim neyse onu yapıyorum diyorum ama sen bunu demiyorsun burada iki yüzlü de sen oluyorsun
Sen dört yüzlü oluyorsun öyleyse (senin deyiminle)
Ben besin zincirinde yerim neredeyse ona göre yaşadığımı kabul ediyorum ama sen etmiyorsun hayvanların yaşam hakkı var deyip bitkileri öldürüyorsun sorun sende
Oturduğun apartman doğanın bir parçası mesela. Hadi çık oradan, iki yüzlü değilsin madem çık oradan. Peçete de kullanma, taşla temizliğini yap.
Ben yaptığım şeyleri kabul ediyorum ama sen etmiyorsun
Sen iki yüzlü müsün yani?
Ben yaptıklarımı kabul ederken nasıl iki yüzlü oluyorum?
Sana sormalı, burada yarım saattir alınganlık yapıyorsun sonuçta.
İki yüzlü sensin ama hem hayvanlar ölmesin diyorsun hem bitlileri öldürüyorsun iki yüzlülük budur. Ben tüm yaptıklarımı kabul ediyorum doğanın dengesi neyse onu yapıyorum diyorum sen diyemiyorsun
İki yüzlü değilsen niye yarım saattir zırlıyorsun burada kardeş?
Senin iki yüzlü olduğunu göstermek için
Neymiş benim iki yüzlülüğüm?
Hayvanların yaşamına önem verip bitkileri öldürmek
Bitkilerin sinir sistemi yoktur. Yani ruhları yoktur. Kesip yediğin hayvanın cesedi var. Oldu mu şimdi?
Sonuç olarak bitki yaşıyor ve sen onu öldürüyorsun
Bitkiler başkalaşım geçirirler kardeş. Sinir sistemi yok, ruh yok... Güneşe dayalı büyür.
Ama canlı yaşıyor
Soruyla alakası yok bunun. Sen de bir soru sorarak konuyu pekiştirebilirsin üyelerle. Çok dillendirince de haklı olmuyorsun burada.
Bitliler canlı ve sen onları öldürüyorsun bu gerçeği unutma
Maaşallah aynı kafa, gelişme olmamış.
Kabul et sende hayvanların yaşama hakkına saygım var bitkilerin ölmesi umrumda değil de bende bir şey demeyem
Ben uzlaşmam. Olanı biteni ortaya koyarım.
Ben de olanı söylüyorum hayvanlar yaşasın ama bitkileri öldürürüm diyorsun
Bitkiler canlı değil ki ölsün.
Bitkiler canlı tabi ki cahil misin sen
Ruhları yok kardeş. Güneşe dayalı olarak başkalaşım geçirirler hepsi bu.
Ruhları var demedim canlı dedim
Aynı şey.
Aynı şey değil taş cansız bitki canlı
Rn basitinden önirnek veriyorum bak. Yağmur yağan kurak çimler suyu görünce canlanırlar. Başkalaşımla alakalı bir durum.
Sen yersen canlanamaz ama
Çim yemiyorum.
Marul içinde aynı şey geçerli sen yemesen üzerine yağmur yağsa canlanır
Marulu kendim ekiyorum.
Sen ektin diye öldürme hakkın var yani öyle mi bir kadınla birlikte anlaş çocuk yap onu da ye o zaman biz yaptık yedik dersin
Öldürme olayı yoktur.
Canlı olan marulu toprak dan alıp yediğinde ölüyor
Topraktan koparttığım marulu yine toprağa eksem değişen bir şey olmayacak. Kestiğin inek ölür ama.
İneği de çiftleştir başka inek doğar tohum ekmekle aynı şey. Sen marulu öldür başka bir marul tohumu ek marul yine çıktı de saçmalık öldürdüğün marul geri gelmiyor
İnek bir canlı, ruhu vardır. Marul canlı değildir, ruhu yoktur. Başkalaşım geçirir.
Ruhu olduğunu nereden biliyorsun belki ruh diye bir şey yok %100 nasıl eminsin?
Psikolojik etkenler ruh bilimini ortaya çıkarır.
Ama kimse %100 var diyemez
Belki ruh diye bir şey yok ölünce tamamen yok oluyoruz belki de bu bir ihtimal
Köpek eti mi yiyoruz?
Ortak yönleri hayvan olmalarıdır. Ne yediğinin önemi yoktur. Konuyu saptırma.
Tavuk yiyoruz diye kedi sevmemelimiyiz yani
Aynen.
Sen hem hayvanları hem de bitkileri katlediyorsun kardeş. O ne olacak? Demeyim dedim de kendin kaşındın. Hadi bakalım.
Ooppss yanlış oldu.
Katleden ben değilim markette görürsem alır yerim kimse katletmezse ve markete konulmazsa yemem bu kadar basit anlatabildim mi?
Yorumlar karıştı bee dur. Shshhdhd
Hayvan sevmem
Etçil hayvanseverlerdir