Sabah kedi köpek sevip akşama da et yiyor bu sözde hayvanseverler.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pelin batu geldi aklıma, ben yemiyorum ama çocuguma yediriyorum, protein alması lazım..
Sizde protein eksikligi var bence, yeterince saglıklı düşünemiyor sunuz.
Protein et'e uydudan mı geliyor?
Yani gereksiz konular...
Yani gereksiz cevaplar...
Hayvan sevgisinin, et yeme ile alakası yok. Ömründe et yememiş ama bir haynında başını okşamamış insanlar var...
Damak lezzeti için hayvanların öldürülmesine ortak olanlar hayvan sevgisinden bahsedemez.
Sen yemezsin saygı duyarım, Ama et yiyenleri hayvan sevgisi yok diye yargılamak senin haddine degil...
Benim hadsizliğim ikiyüzlülük yapanlaradır. Et yiyenler tam anlamıyla hayvansever değildir. Tamam desinler isterlerse deve kesinler.
Hayvanat bahçeleri ve petshop bunlarda var. disleri çekilmiş yunuslar. nerde hayvan severler nerde. dedigin gibi bir çoğu acayip etçil hayvanseverlerin
Birisi kedi kesse hemen yaygara koparırlar.
Ne alaka bazı hayvanlar biz yararlanalım diye yaratılmış
Ben ikiyüzlülüklerine değindim.
Bende seviyorum hayvanları ama bazılarını da yerim bu sevmediğimi göstermiyor
Et yersen hayvanseverim diyemezsin.
Peçete kullanırsan doğaseverim diyemezsin.
La olum bunlar aynı şey değil ki. Bazı hayvanlar zaten biz yiyelim diye var
Bunu kanlı para ticareti yapan çobanlar-köylüler diyorsa kesin öyledir.
Kanlı para ticaret mi 😄
Bana göre öyle.
Ben sadece kediseverim zaten
Aha, yine geldi Mülayim. Shshjss
Yaşadığına sevindim karşim.
Agaaaa eyvallah yaşamaya çalışıyoruz işte 🚬
Bence hayvanseverlikle ilgili değil
İlgili
@bektss6969 Peki bitki yiyenler de bitkileri mi sevmiyor size göre?🙃
O zaman doğayı sevip hayatta kalmak nasıl mümkün olabilir?
Alakasız,
Başkası kedi kesse yese ne yaparsın?
Afiyet olsun derim,
Ha şöyle yaa, ikiyüzlülük yapmasınlar böyle senin gibi, isterse deve yesinler.
Onları yediğimiz sevmediğimiz anlamına gelmez ki, aksine daha çok sevdiğimiz anlamına gelir,
Ne gibi mesela? Açıklık getirirsen eğer net bir cevap vermeyi düşünüyorum.
Izgarada haşlamada kızartmada her türlüsünü seviyoruz, daha ne olsun bu hayvan sevgisi değilde nedir,
Pekiii, anan yaşıyor mu?
Annem yaşıyor,
Şimdi ormanlık bir alanda piknik yapıyor, dolaşıyorsunuz diyelim. Annen üzerinden örnek verelim mesela. Bir tane vahşi ayı anneni aldı götürdü diyelim. Ama ayı'nın bunu yapması anneni sevmediği anlamına gelmez. Hayvan yiyecek yani sonuçta. Daha ne olsun? Bu insan sevgisi değil de nedir ama di mi (!)
O zaman kimse ayıların insanları sevmediğini iddia edemez, ayılar da insanları seviyor, ne tatlı
Evet, mesela kaçırılan kadın (annen) şuursuz bir şekilde bağırıyor ama ayı sevdiğinden kaçırdı yani. Hemfikir olmak iyi oldu seninle. Neyse. Bu empati anlayışınız için teşekkürlerimi sunar ve bir gün tescillenmesi dileği ile bu yorumları hatırlarsınız.
Saçma temennilerini kendine sakla, insanların zayıf noktalarından bir şeyleri kabul ettirmeye çalışman onu kabul edeceğimiz anlamına gelmez, ayrıca hayvanları yediğimiz ne bizi katil ne de hayvan düşmanı yapar, önce düşüncenizi mantık süzgecinden geçirin sonra ortaya bir yargı atın ve suçlamalarda bulunun mantıksız bir şeyi mantıklı gibi süslemeniz ve beni bununla yargılmanız et fiyatlarına gelen zamlar kadar üzücü, ayrıca etin vücuda sağlık açısından bir çok yararı vardır, tıpkı çok tüketildiğinde zararı olabileceği gibi,
Sen hayvanlaşınca iyi de hayvanlar yapınca mı kötü? Senin ayı'dan ne farkın var şimdi? "Oto mongoldo sovorom wowowo"
Sen de ot yeme, doğa düşmanı mısın sen
Sen doğayı çok mu seviyorsun?
Evet,
E ama peçete kullanıyorsun. Bir zamanlar çimenlik-ağaçlık olan arsalarda yapılan apartmanlarda oturuyorsun. Nasıl doğa sevgisiymiş bu böyle?
İşte bu sevginin dediğiniz şeylerle alakası yok diyorum,
Nasıl yok? Ayı örneğinde onay verdin ya.
Apartmanların yapımına engel olabiliyor musun sen, ya da peçete veya herhangi plastik kullanımının yasaklanmasına,
Talep olmazsa satış olmaz.
İhtiyaç varsa talepte vardır,
Sorunun doğayla ilgisi yok. Vejetaryen bireyleri bu yolla bezdiremez kimse. Sorarlar insana "kendin uyguluyor musun" diye. Ben hayvanların öldürülmesine ortak olmak istemediğim için tüketmiyorum. Birileri de çıkıp "ot da canlı ama ihihii" diye sözde yıldırma politikası yapmak için çırpınırlar. Önce sen uygula, sonra eyleme geç. Peçeteyle silme mesela tuvaletini yaptıktan sonra, ağaçlar kesiliyor. Hani çok doğacısınız ya (!)
Kitapta okumayalım o zaman ağaçlar kesiliyor nasıl olsa, bu mantıkla pardon ortada bi mantık yoktu, her neyse isteyen istediğini yapsın ve buna karışmasın taraftarıyım ben, siz otunuzu yiyin ve insanların ne yediklerine karışıp onları yargılamayın onlara hayvan düşmanıdır diye iftiralarda bulunmayın yeterli olur zaten böyle yapmazsanız ortada sorunda kalmaz,
Pdf okuyorum ben. Doğaya en az zarar vermek için uğraşırım. Yazın Meşe palamudu dikerim. Ama sen daha çok doğacısın pardon, haddime değil (!)
Pdf okuyarak ve et tüketmeyerek dünyaya o kadar büyük bir katkı sağlıyorsunuz ki şu an, dünya minnettarmış size sizin sayenizde dönmeye devam ediyormuş, iletmemi söyledi
Sen de sağla o zaman. Geride kalma.
Ben geriden gitmeyi seviyorum, siz ilerlemeye devam edin
Karşim, dalga geçersen dalga geçerim. Bu kadar basit
Ben zor diye bir şey demedim,
Söyleseydin kolaylaştırırdık.
Yargılamak kadar kolaydı zaten,
E hani zordu? Şizofren misin?
Galiba pdf okumaktan gözleriniz bozulmuş, ben zor diye bir şey demedim zaten diyorum
E bu daha kötü ya! Zor olmayan nedir peki?
Yargılamanız efendim yargılamanız, insanları et yedileri için hayvan düşmanı ilan etmeniz, sizin için çok kolay olmalı
Hayvan eti yiyip hayvanseverim diyenler ikiyüzlüdür.
Peki efendim, iyi günler
Güle güle. Her zaman beklerim.
Napalim kediyi köpeği de mi yiyelim
Ne yiyelim başka
Bakliyat, peynir, tereyağ.
ben et olmazsa yemek yiyemiyorum
sebze yemekleri midemi bulandırıyor damak tadıma uygun değil
Hayvan cesedi yemek mide bulandırıcı değil yani!
yok çok lezzetli
Evet, diyabeti tetikliyor. Doktora gitmeyi ihmal etme.
merak etme gayet sağlıklıyım
Merak etmiyorum.
Bencede