Adamın sırtı kapkara mı olmuş bana mı öyle geldi güneşte fazla kalmış sanırım kararmış adamcağız 😄 Neyse ekmek arası olarak en sevdiğim köftedir. Ekmek arası köfteye bayılırım bir de içinde pul biber olacak normal biber, domates ve soğan olacak lezzeti daha da katlanıyor. Akşam evde acıkırsam ekmek arası peynir domates bile yaparım çok güzel olur yanında yeşil biber varsa ondan koyarım mis gibi. Bir ara da ekmek arası salam yerdim hani aç bitir salamlardan bir de ton balığı dökerdim ekmek arasında enfes oluyor tavsiye ederim.
Balık ekmek severdim ama eskiden eminönünde o balıkçı teknelerinin orada eskiden bi başka olurdu şimdi gitsen o kadar bozmuşlar ki ortamı ortam değil ne ekmek o zaman ki ekmek ne de balık öyle güzel bi balık iyice bozmuşlar fiyatta 40 tl olmuş önünden hiç geçmiyorum bile
Ben ekmek arası olarak ton balıklı ya da kaşarlı çizik seviyorum, hem hazırlanması hızlı hem de açık havada yenince lezzeti katlanıyor. Açıkçası yazın deniz kenarında yediğim tüm ekmek araları hala aklımda.
aaaayyy ben de yazın hep ekmek arası salam peynir koyar, biraz da üzümle canımı denize atardım ya bana da çok güzel günleri hatırlattı. ❤️ Yaz gelsiiinn