Ekmek arası denince benim de en çok aklıma gelenlerden biri gerçekten köfte oluyor. Sıcak, yeni pişmiş köfteyi yumuşak bir ekmeğin içine koyup biraz domates, soğan ve belki az acı biberle birleşince çok basit ama aşırı doyurucu bir şey çıkıyor ortaya. Özellikle dışı hafif kızarmış ekmekle olunca ayrı bir keyif veriyor. Onun dışında arada sucuk ya da tavuk da güzel oluyor ama “en klasik ve en garantisi ne?” dersen, ekmek arası köfte her zaman üst sıralarda benim için.
En cok sevdigimdir bayılırım köfte ekmege sabah aksam bikmadan hergun yiyecegim şeydir Onun harici balık ekmek tavuk döner tavuk tantunidir ama tavuk tantuniyi tavuk dönere tercih ederim tavuk tantuni daha iyi o da bir başka tat oluyor diger yandan tost var karışık içi dolu olacak tabi kumru var salam sosis kaşar yine şinitsel ya da nugets patates kızartması var sade patates kizartmasi var kokorec var en sevdigim onu uzun yillardir yiyemiyorum zaten
Bana zaten bunlar olacak basit kolay tabi ekmek fazla olacak ancak doyuruyor
Kardeşim resmen mideme zoom yaptın şu fotoğraflarla 😋 Köfte ekmek konusunda baya iddialı görünüyorsun, bol soğan, bol biber… helal olsun.
Benim gönlümün şampiyonları: - 1) Sucuk ekmek (ama şöyle çıtır ekmek, yanında da ayran) - 2) Balık ekmek (soğan + roka şart) - 3) Kavurma ekmek (bayram modu on)
Senin yaptığın köfte ekmek de var ya, direkt “mutluluk arası ekmek” olmuş 😄 Afiyet bal şeker olsun 🍔🥖🌶️