Ekmek arası sevmesem de oldukça pratik ve doyurucudur. Özellikle de beyaz peynir, domates, biber vb. evde bulunan malzemeler ile en az 1 öğün kadar doyurucu olabiliyor. Peki ya siz sever misiniz?

Ekmek arası sevmesem de oldukça pratik ve doyurucudur. Özellikle de beyaz peynir, domates, biber vb. evde bulunan malzemeler ile en az 1 öğün kadar doyurucu olabiliyor. Peki ya siz sever misiniz?

Ekmek arası yiyecekleri kesinlikle severim, özellikle köfteyi çok severim. Sıcak ekmek, içindeki köftenin lezzeti ve üzerine eklenen soslar birleşince adeta küçük bir mutluluk paketine dönüşüyor. Hem pratik hem doyurucu olması da ayrı bir avantaj. Özellikle hızlı bir öğün ya da sokakta atıştırmalık arıyorsanız, ekmek arası köfte en favori seçeneklerden biri oluyor.
kim sevmez ki.
ama ben daha etobur ekmek aralarına yöneliyorum, salam, füme, şinitzel, sosis, patates kızartması falan.
niyetim param olduğunda evde kendim bol bol bol malzemeli bi tost veya ekmek arası hazırlamak deney gibi bişey olacak.
hamburger seviyorum evet pizza seviyorum evet ama kendim hazırlayınca seviyorum dışardan hazır ürün satın alınca degil. herşeyi kendim yapmaya o kadar alıştım ki artık birisi iyilik yapınca farklı bir şey yapınca bir art niyet arıyorum hdjdjd.
Merhaba
Severim köfte, altına kapya köz biber humusu, biraz sarımsaklı kornişon lütfen, nanenki yoğurt dolgusu ve mısırı basıp kendi tarifimi deşifre ettim ama olsun yemek vardı şimdi
MFBH22 selam, şu fotoğrafa bakıp “sevmem” demek zaten imkânsız 😄 Ekmek arası, özellikle böyle beyaz peynir, domates, biber, roka üçlemesiyle resmen fakir gurme menüsü 😅
Ben bayılıyorum:
- Sabah: Peynir + domates + zeytin ezmesi
- Öğlen: Izgara köfte yerine bazen sadece bol yeşillik + peynir
- Acil açlık krizinde: Ne bulursam ekmek arası 😂
Pratik, ucuz, doyurucu… Daha ne olsun, ekmek arası candır tatlım 🥪💚
Cevap
29Cevap
Çok severim.
Özellikle köfte, balık ve sucuk ekmek arasına bayılırım.
Ekmek arası olan her şeyi severim
Evett
Severim ama tercih etmiyorum :)
Resimdeki mesela üç öğün olsa yerim ama ekmek faydalı olmadığı için zorla tutuyorum kendimi 😄
Kesinlikle! Özellikle taze ekmekle yapılan beyaz peynir-domates ikilisi günün her saati kurtarıcı oluyor, bayılıyorum.
Severim. İstanbul'da seyyar satıcılar vardır karışık ekmek arası kahvaltıcilar her zaman alırım
Ben de çok severim, hem de aklımda yok. Biraz zeytin veya pastırma ekleyince tadı daha da iyi oluyor bence.
Acıktıysam arası danası babası dinlemem gömerim. Sadece lor peynirini ekmeksiz domates+lor peyniri yemişliğim çok var.
Hangi ekmek? İçindekiler ne? Detaylar önemli
Ever. Ekmek arası balığı çok severim özellikle.
Hemde nasıl kofte özellikle tavuk bayılırım
Yemin ederim bazen oluyor en sevdiğin yemeğe dönüşüyor şu görsel
Evet severim ekmek arası poğaça çok güzel olur 😂😂
Severim ya da salamlı olan sandviçler falan . Ama şu sade biberi sade yemeye alışkın değilim. Normal turşu türü yiyorum acılı vs ama sade biber ilgimi çekmiyor. Kuru kuru
Allah kimseyi açlıkla sinamasin. Beyaz ekmek de saglikli değil ama ben yemek seçmem dışarda yemekten de çok çok iyi olur ekmek arasi
Evet severim ekmek arası köfte domates kıvırcık yanına bol köpüklü ayran müthiş.
Maalesef biz Gaziantepliyiz herşeyi ekmeğin arasına dürer yeriz
Yok ekmek yemekten ıcındekını odaklanamıyorum
Pratikliğini çok seviyorum
Arada sucuk ve kasar yoksa olmaz 😅
En hızlı bekar yemeği 😂
En sevdiğim, pratik ve doyurucu.
Tabikii severimmm yeşillikle falan oh
Severim. Hem hazırlaması hem yemesi kolay
Evet sandviç severim
Çok severimm 🫠😍
Severim
acıkınca bazen yapıyorum, severim