Bu babaanne konuları hep çocukları etkiliyor. Demek her ailede revaçta. Benimde babaannem gelince evde sorun yaşanıyor , elitleriyle sorun yaşıyor annem ve senin ailendeki gibi hep biz etkileniyoruz. Sana tavsiyem öncelikle annenin aklına girmelisin ben öyle yaptım. Anneme bu aile ilişkilerinin bize özellikle bana zarar verdiğini ( psikolojik olarak özellikle) söyledim , inandırdım. Bir anne için emin ol hiç bir şey çocuğundan önemli değildir. Sürekli bunu tekrarla derim. Hiç olmadı artık kendin öğren yemek yapmayı hem ilerde işine de yarar annene bel bağlama bir de mesafe koy annenle arana farketmesi için derim.
13 Yorumla- +1 yıl
Bir de açıklamanı okudum. Aslında annen haklı. Yani şöyle bir şey var bir kere annen babaannene bakmak zorunda değil. Eğer babaannen bakıma muhtaçsa ona çocuklarının HEPSİ bakmak zorunda ama annen bundan mesul değil. Annenin hatası da burada babanı cezalandırmak isterken size de zarar vermesi. Çünkü annen de aslında sizden sorumlu. Yani size bakmak zorunda. Bir anne çocuğundan sorumludur eğer o anne bakıma muhtaç duruma gelirse de çocuklar anneye bakmaktan sorumludur. Ama ne çocuk annenin sorumluluğunu üstlenmeli ne de gelin kaynanasına bakmak zorunda gibi davranılmalı. Umarım açıklayabilmişimdir.
Soran+1 yılDuygularıma tercüman olmuşsun çok teşekkür ederim. Artık yoruldum ev iş okul derken böyle giderse işi bırakacağım. Eskiden babaannemi severdim artık yüzüne bakmak bile istemiyorum. Akrabaların ona yalandan gülümsediğini büyüyünce anladım. Annem haklı tabii ama babam inat ediyor. Maddi durumu en kötü olan kardeş o ama hep ben bakıcam diyor.
Yıllardır böyle. Sanırım bu sorunun çözülmesi için babaannemin ölmesi lazım- +1 yıl
Rica ederim. Bence burada sorunu sen çözebilirsin. Bahsettiğim gibi yemek konusunu annenle kesinlikle konuşmalısın. Ve annen eğer anlayışla karşılar hak verirse sana yanında olduğunu annene haksızlık yapamayacaklarını hissettirmelisin. Annene haksızlık yapılmasına kesinlikle izin verme. Annen her zaman bakmak zorunda değil kadının üzerine giderlerse psikolojisi bile bozulur. Bu durumu bizzat yaşadık. Gerekirse amcalarınla konuş biz her zaman bakamayız de baban da ısrarcı olursa karşına al sonuçta babaannene baban bakmıyor size mecbur bu konuda. Siz annenle bir olur kararlı olursanız karşı çıkamaz. Annenin söylediği mantıklı herkes eşit bakar haksızlıkta ortadan kalkmış olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu konuda tecrübe edindim sana da faydası olsun isterim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaban babanneni niye istiyor annenin dediği daha mantıklı herkes baksın.
13 Yorumla
Soran+1 yılAna kuzusu da ondan. Neymiş abileri ona iyi bakamazmış. Oysa maddi durumu en kötü olan biziz. Bence de annem haklı ama adam laf dinlemiyor. Olan bana oldu
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun şimdiden size bizde de aynı durum olmuştu. Çoğu şeyi kısıtlıyor evde yaşlının olması. Bir de kaynana olunca bazı şeyleri diyemiyor insan eziliyor huzursuz oluyor kendi evinde. Sende bişe et babanı ikna et annene üzülüyorum şu an
Soran+1 yılHaklısın elimden geleni yapacağım. Çok teşekkür ederim beni en iyi anlayan sensin. Herkes doğru düzgün okumadan görüş paylaşmış bütün moralimi düzelttin
Annen gerçekten çok kötü bir anne sakın sen annen gibi olma, bir kadın kocasını ve çocuklarını mutlu etmek ve huzurlu yaşamalarını sağlamakla yükümlüdür. Aksi halde ona kadın denmez vitrin süsü ya da cinsel obje denir! Bakalım annen kayınvalidesinin yaşına geldiğinde bakacak kimsesi olacak mı? Benim annem böyle bir şey yapsa kesinlikle ona asla bakmam babaanneme bakmayana bende bakmam!
16 Yorumla
Soran+1 yılBakmam demiyor ki 2 sene o baktı zaten. Babaannem dilini tutamayan dedikodu bağımlısı bir kadın. 2 sene ailecek bizi hayattan bezdirdi. Babamın 2 abisi var onlar annelerine bakmak istemiyorlar. Hatta abileri babam annesine baksın diye para veriyor.
3 oğlu varken maddi durumu en kötü olanda kalması saçmalık değil mi? Annem istiyor ki bütün oğullarında 4 er ay kalsın. Yengemler ve amcalarımın işine gelmiyor- +1 yıl
Bu durumu aşmanın en kolay yolu babaanneni hem annen hem de sen ve varsa kardeşlerin, yeni doğmuş küçük aile bireyi gibi görüp ona o şekilde davranmanızdır. Eğer babaannenizi yeni doğmuş bir bebeğe duyduğunuz sevgiyle severseniz her şey çok daha farklı olacaktır. İstediği kadar dedikodu yapsın aile sırlarını istediği kişilere istediği kadar anlatsın. Sizi kötü göstermeye çalıştığı kişilere sadece gülümseyerek sevgi dolu bir şekilde şunu söyleyin "o bizim bebeğimiz onun söyledikleri bizi daha da birbirimize kenetliyor" bunu söylediğinizde herkesin çenesini kapatmış olursunuz ve belki de babaannenizin de aklı başına gelmiş olur, ama bu çok düşük bir ihtimal çünkü insan yaşlandıkça hem çok alıngan olur hem de çok huysuz yani çekilmez bir ihtiyar olur. Yine de çok düşük bir ihtimalde olsa babaanneniz yaptıklarını ve söylediklerini düşündüğünde vicdanı sızlar ve mahçupluk duygusuna kapılır sonra da hepinizden özür diler. Her ne kadar huysuz ve çekilmez olsa da.
Soran+1 yılKusuruma bakma hayata o kadar pozitif bakacak durumda değilim. Bizi bütün akrabalara rezil etti. Yıllardır hiçbir akrabamız yanımıza gelmeye tenezzül etmiyor. Bayramlarda bile kapısını açmayanlar var. 3 oğlunun eşi de kaynanadan rahatsız. 3 aile bu yüzden sülale tarafından dışlanmış durumda. Ölse de kurtulsak diyoruz artık. Ancak anne sevgisi babama bu gerçeği göstermiyor tabii.
- +1 yıl
Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum, ama emin olun babanız da bu durumdan rahatsız oluyordur. Sadece elinden geldiğince, rahatsızlığını gizliyordur. Babanız tahmin ediyorum ki babaannenize annelik hakkını alabilmek için katlanıyordur.
Akrabalara gelince, ister inanın ister inanmayın hepsi sadece aile dışında ki insanlara akrabalık yaparlar. Bizim sözde akrabalarımızda öyle ve emin olun eğer babaannenizin mirası o akraba denilen akrepleri tatmin edecek boyutta olmuş olsaydı hepsi birbirleriyle yarışırdı babaannenize bakmak için.
Size kendimden örnek vererek son bir öneride bulunmak istiyorum, babam ve babaannem hayattayken bütün aile bir aradaydı her bayram babaannemin evinde toplanırdık. Ancak babaannem öldükten sonra babamın kardeşleri hemen babaannemin evine göz diktiler ve en sonunda saray gibi evi sattırdılar 250 m2 3 oda 1 salon her bir odası hangar gibiydi ve üstelik babam o evi anneme takılan altınlarla almıştı ama gidip babaannemin üzerine yaptı bu yüzden babamdan nefret ediyorum hayattayken bunu yüzüne de söylemiştim ve hala söylüyorum.
Neyse babaannem öldükten sonra halalarım ve amcam bizimle 5 yıl boyunca irtibatı sürdürdüler sonra hepsi birer birer görüşmeyi kesti sadece iki halam bizimle görüşmeye devam etti ve babam öldükten sonra halalarımdan biri daha bizimle irtibatı kesti.
Şimdi sadece tek bir halamla irtibat halindeyiz ve ne zaman konu diğer halalarım ve amcamdan açılsa halama şunu söylüyorum hepsinin mekanı cehennem olsun diyorum bazen yolda o kansızlardan birisiyle karşılaştığımda suratlarına bakarak sırıtıyorum ve sonra duruyorum bana yaklaştıklarında eğer yollarını değiştirmiyorlarsa suratlarına bakarak mekanınız şimdiden cehennem olsun diyorum.
Uzun lafın kısası sizinle irtibat kurmaya akrabalarınızı görmezden gelin ve onları gördüğünüzde yüzlerine karşı sırıtın bu onlara tokat gibi bir cevap olmuş olur.
Yine de karar sizin ama şunu unutmayın akraba sadece aile dışındakilere akrabalık yapar.
Soran+1 yılCümlesi cümlesine haklısınız. Önerileriniz için minnettarım. Eskiden babaannemi çok severdim artık eski sevgi dolu gözlerle bakamıyorum ona. Annemi o kadar üzdü ki, keşke ölse diyorum. Bir yandan da birinin ölümünü dilediğim için kendime kızıyorum. Canları cehenneme... Tekrardan teşekkür ederim
- +1 yıl
Büyükleri, akrabaları ve size maddi, manevi zarar veren tüm herkesi bir kenara bırakın.
Kendinizi olumlu ve iyi anlamda geliştirmek için dijital ve geleneksel arşivleri inceleyin, kendinize sizi iyi hissettirecek bütün o karmaşalıklardan kurtaracak mental, ruhsal, fiziksel ve kesinlikle kişisel gelişim anlamında kendinizi geliştirebileceğiniz bir konu ya da bir uğraş bulun bir tür hobi edinin.
Örneğin resim, el sanatları, güzel sanatlar ya da spor ile ilgilenebilir ve kendinizi o konuda geliştirebilirsiniz.
Şiir ya da denemeler de yazabilirsiniz hatta eğer şiir ya da denemeler yazarsanız onları wattpad gibi yerlerde paylaşıp olumlu ve olumsuz eleştirilerle kendinizi yazarlık konusunda geliştirebilirsiniz.
Ama lütfen hangi konuda olursa olsun olumsuz eleştirileri, olumsuzluk olarak görmeyin her ne kadar adı olumsuz olsa da, unutmayın içinde size verdiği bir bilgi vardır mutlaka.
Tek yapmanız gereken o bilgiyi bulmak ve o bilgiyi o konuda kullanarak o olumsuz eleştiriyi, olumlu eleştiriye hatta hayranlığa dönüştürebilirsiniz. ;) Esen kalın.
anneni bu duruma sokan sebepleri bulup çözüp gönlünü almalısınız. ruhsuzlaştımı annen yoksa farklı bir şey mi var?
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum aslında. Babamın annesi ikisinin arasını bozdu. Sürekli annemi çekiştirdi. Şimdiyse annem babama tavır aldı ama kahrını ben çekiyorum
Soran+1 yılEh haksız da değil ama bezdim artık. Babaannem ölse de kurtulsam diyorum. Yanlış anlama babaannem kötü biri. Kimse sevmez onu
Soran+1 yılElbette olması gereken bu ama babam bunu yapmıyor. Babaannem işlere karışıyor haliyle annem tavır alıyor. Kahrını ben çekiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yeme & İçme konusunda 374 cevap paylaştı. Tabi kadını bıktırdınız biraz da hatayı babanla kendinizde arayın be kadına yardım etseydiniz yapardı sen ye çekil o yesin çekilsin iyi be onun canı yok mu senelerce hep aynı hep aynı çamaşır bulaşık ütü yemek yap kadını bunaltmışsınız o da insan arada buna hatırlayın ya
36 Yorumla
Soran+1 yılÇok bilmiş herif ne biliyorsun hiç yardım etmediğimizi? Babamın çalışıp kazandığı parayla geçiniyoruz zaten ve ben okuyup işe gitmeme rağmen anneme her türlü yardımı yapıyordum.
Kendi ailen gibi sanma bizi :)
Kadın dediğin annemi bıktıran şeyi de biliyorum ama benim çözeceğim bir sorun değil mi. Sorunun çözülmesi için babaannemin ölmesi gerekiyor
Soran+1 yılDediğim gibi sorun babaannem. Annemi ve babamı birbirine düşüyor vs. Annem onun eve gelmesini istemiyor babam ise annesiyle yaşamak istiyor. Babam çeker giderim annemin yanına diye tehtid ediyor annemi. Hoş annem de gittiğin an boşanırım diyor. Babaannem 2 senedir bizdeydi ben dahil kimsede psikoloji falan kalmadı.
Soran+1 yılDenedim ama başaramadım. Artık bezdim ne olacaksa olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneni haklı buldum. Çünkü anladığım kadarıyla babanne ile araları iyi değil. yaşlıların bakımı oldukca zordur, ayrıca çoğu dilini de tutamaz kendi babannemden biliyorum. Annem tek gelin olduğu için mecburen bakıyo ama babannem cok üzüyo annemi. Allah görüyo hepsini. Şimdi senin konuya gelecek olursak.. başka oğlu da varmış bu durumda sıraya dökülmesi lazım bu bakım mevsusunun. Aksi halde haksızlık olur. Babanı ikna etmeye calış. Sulu yemek de pişmeyiversin ne olacak yani idare ediver. babanın önü sıra yangına körükle gitme. Annene destek ol derim
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki. Benim babaannem de dilini tutamıyor. Sıraya dökülmesi gayet mantıklı ama babam resmen ana kuzusu. Durumumuz iyi değil buna rağmen hep bende kalacak diyor. Hayırlısı diyelim gerçekten yoruldum
Demekki yaptığı işleri hafife aldınız ve oda bu durumu sizin yaşayıp görmenizi istiyor. Oturup annenizle konuşun ilk önce siz konuşun sonra baban varken konuşun. Ev hanımlarının işini küçümsediğiniz zaman böyle kötü sonuçlar doğabiliyor doğal olar ayriyeten annene yardım etmen senin için çok daha iyi olur eskilerin bir lafı vardır
Yaptığın Banaysa Öğrendiğin Kendine Diye
Babanada söyle annene güzel bir hediye alın beraber olun Bi buket çiçek Bi kahve fincan bilr bazen insanları rahatlatır bunu unutmayın umarım hersey yoluna girer ❤02 Yorumla
Soran+1 yılZaten yardım ediyordum sırf babama tavır aldı diye bıraktı işleri. Kaynana eve gelmesin diye. Kendimi kötü bir evlat olarak görmüyorum ama yoruldum artık. Ev okul iş derken canım çıkıyor
Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Annen greve gitmiş. Ve konusunda haklı bence. Sen istersen pekala yemek yapabilirsin. Hem de kralını. Ağlamayı kes ve sorumluluk al.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaftalardır yaptığım şey zaten ne ağlaması? Greve girecekse çocuklarını bu işe katmayacak. Hem iş hem okul hem de evle uğraşıyorum o zaman bende greve gireyim? Babam yaptığım yemekleri beğenmiyor zaten. Neymiş yağı az olmuş tuzu az olmuş. Elimden geleni yapıyorum kimseye yaranamıyorum. Annem benim yemeğime dokunmuyor bile kardeşlerimi doyuruyorum anca.
+1 yılAnneni bir Dinle ne derdi var ne sıkıntısı var on yargılı olmayın sebepsiz değildir belkide mutlu değildir babanla
12 Yorumla
Soran+1 yılBabaannem olacak koca karı ikisinin arasını bozdu zaten. Annem bu yüzden tepkili ama bu kadar da olmaz. Evde ben dahil 3 çocuk var.
- +1 yıl
Anladım haklsın ama annen mutsuz demeki Allah muhafaza çok olaylar görüyoruz Esra Erol’da milletin psikolojisini bozdu bu programlar insanları teşvik ve cesaret veriyor inşallah en kısa zamanda huzurunuza kavuşursunuz babaannen de Allah islah etsin
Annen evin aşçısı değil yemek yapmak zorunda da değil?
01 Yorumla
Soran+1 yılMantığa bak ben evin aşçısı mıyım okula ve işe gidip gelince de yemek yapayım? Eskiden de yardım ediyordum zaten. Babama tavır aldı diye bütün kahrı ben çekiyorum
+1 yılAnnen bıkana kadar hep kahvaltı türü hazırlayın, bakalım napcak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam iki haftadır kadının kafasını ütülüyor birde ben tavır alsam delirecek. Of of bütün yükü ben çekiyorum bıktım artık
- +1 yıl
Her gün ekmek arası sandviç yapıp koyun önüne, bi noktadan sonra sıkılır heralde
- Yeme & İçme konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmayı öğren. Baban da mutfağa girsin. Annen evdeki hizmetli değil. Size yemek yapmak zorunda da değil. Kadın belli ki bunalmış ve depresyonda. Sizin gibi bir ailede çok bile dayanmış... Her isteyen yemek yapabilir bu bir yetenek değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok bilmiş hanfendi sizden beni yargılamanızı değil soruma cevap vermenizi bekliyorum. Annem bir ev hanımı. Ben hem okula hem işe gidiyorum. Akşam kendimi eve zor atıyorum. Sınav haftam geldi ama ders çalışmam gerekirken ev işi ve yemek yapıyorum. Ben hizmetli miyim? Babam sabah 8 akşam 11 arası çalışıyor ekmek parası getiriyor o hizmetli mi?
Herkesin evde sorumlulukları var. Annem sırf babaannem eve gelip kalacak diye tavır aldı diye kahrını neden ben çekiyorum sizce?- +1 yıl
Annenin bir işte çalışmaması bütün yükün onun üzerinde olması gerektiği anlamına gelmez. Sen işi bırak annen çalışsın o zaman sen ev hanımı olursun? Evde aile bireylerinden birisi bir karardan memnun değilse bir orta yol bulunmalıdır. Kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil çalışmıyor diye hiç değil. İşten gelip çocuklarına bakan, yemek yapan insanlar da var. Kadın demiyorum bak insan. Sorumluluklar var demişsin ama sen de bu sorumluluklara pek hakim değilsin bence
Soran+1 yılOnun sorumluluklarını bile ben üstlendim sırf kocasına tavır yapıyor diye. Haftalardır ne yaptığımı bilmeden beni yargılayamazsın. Ev hanımı olmayı seçen o. Haliyle sorumluluğu da ona göre şekillenecek. Hiçbir zaman kötü evlat olmadım, anneme her daim yardım ettim. Ancak bu şekilde sorumluluktan çekilemez nokta.
Orta yol ancak babaannem ölünce bulunacak. Çünkü iki taraf da ısrarcı. Babam annesiyle yaşamak isterken annem kaynanasının eve gelmesini istemiyor. Ortada çözülmesi zor bir sorun var ve bütün kahrı ben çekiyorum.
İnşallah benim halime düşersin de derdimi bizzat tecrübe edersin.- +1 yıl
Senin haline düşecek bir yaşam tarzım yok üzülebilirsin ama :) Ev hanımı konumunda da değilim, hiç bir erkeğin bana para getirmesini oturup bekleyecek maddi durumda değilim. İnsanlara kendi yaşadığın kötü deneyimlerin nefretini kusma bence bana girdisi çıktışı yok çünkü :) Ama bütün nefret sende geri patlıyor haberin olsun.
Soran+1 yılMalum hayat adil değil senin gibi insanlar bir yere kadar yükselebilir :) İnsanlık olduğu müddetçe sınıflandırma olacak. Ayrıca o kadar emin olma yarının garantisi yokken böyle havalara girmen komik :)
- +1 yıl
Ben havalarda falan değilim. Ekonomik ve sınıfsal farkları da ben yaratmıyorum. Evet maddi durumum çok kötüleşedebilir hayat bu mümkün fakat yine de hiç bir zaman bir erkeğin eline bakacak bir hale kendimi düşürmemeyi ister ve bunun için çabalarım. Çocuklarım olursa da şayet kendi başlarına ayakta durabilecek bireyler olmaları konusunda yetiştiririm. Gerekirse çalışırım da ben bunları dert etmiyorum. Ama kimseye de kendime hizmetçi muamelesi gördürmem diye düşünüyorum. Öyle bir karakterde değilim zira...
+1 yılİste bu yüzden evlenmeye gerek yok, el kızı icin anasini atan modern kardeslerimize saygi duyar giderim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaban annenle arasını düzeltmiyorsa kendi yapsın, yapamıyorsa sen yap ya da dışarıda yiyin.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Annenle konustunuzmu nicin böyle yaptiğini
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu güzelce anlatmak istiyorum.
Babamın annesi yaşı ilerlediği için eskisi gibi kendi başına kalacak halde değil. 3 çocuğu var onlardan biri de babam. Kendisi annesine oldukça düşkündür. Onu yanına almak ve toprağa veresiye kadar bakmak istiyor.
Buraya kadar sıkıntı yok. Asıl sıkıntı babaannem sürekli gezmek isteyen genç ruhlu biri ve bazen çekilmez olabilecek davranışları var. 2 sene kadar bizimle beraber yaşadı ve kendi de dahil kimsede psikoloji bırakmadı. Bir gün anneme seninle ve ahırında yaşamam deyip evine gitti.
İki aydır kendi evinde, oğulları ara sıra gidip ihtiyaçlarını gideriyor. Ancak kış iyice bastırdığı zaman babam annesini eve getirmek istiyor. Annem ise 3 oğlu belirli süreyle annesine baksın diyor. Yani her oğlunda 4 ay kalmalı. Babam bunu kabul etmediği günden beri evde yemek pişmiyor.
Onlar birbirlerine tavır aladursun ben bütün yükü sırtlandım. Artık dayanamıyorum
Soran+1 yılMaalesef babam her gün yemek getirtmeyi karşılayamayacağını söylüyor. İkisi de birbirine empati kuramadığı için durum çözülmüyor
Anasının evine gönderin
04 Yorumla
Soran+1 yılAnası vefat edeli 8 sene oluyor. Ev falan da kalmadı
Soran+1 yılOoo sen bide babaannemi gör lafını geri alır ona söylersin. Pis bunak ağzını her açtığında bizim dedikodumuzu yapıyor. En son ben senin çöplüğüne gelmem dedi evine gitti. Kış gelince mecbur dönecek. O zaman kaos
Annen yorgundur sen yap ne var ki bunda
07 Yorumla
Soran+1 yılO bir ev hanımı. Ben hem okula hem işe gidiyorum. Akşam kendimi eve zor atıyorum sınav haftam geldi ama ders çalışmam gerekirken yemek yapıyorum. Annem ne yapacak da yorulacak? Ev işlerine bile yardım ediyorum elimden geldiği kadar.
Soran+1 yıl44 yaşında. Ayrıca 2 kardeşim var.
Soran+1 yılKarı olmak ne zormuş ya evlenmekten de soğudum 😂 tavsiyen için teşekkür ederim
+1 yılBabanın annenle konuşması lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılİki haftadır bu konu dönüyor ikisi de gergin. Arada kalmamak için tek kelime etmiyorum ama eski düzene dönebileceğimizden de umutlu değilim
- +1 yıl
Bence bir gün tepki olarak evde hiçkimse bir şey hazırlamasın annen ne yapacak bakalım
Soran+1 yılBunu deneyeceğim. Sınav haftam geldi çattı ders çalışmam gerekirken yemekle uğraşıyorum.
- +1 yıl
Babana da söyle açlıktan ölseniz bile tek kelime etmeyin bakalım ne yapacak
Soran+1 yılSöyleyeceğim tavsiyen için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılYemek yapma
Derslerine bak00 Yorumlasen artık yapa biirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnem ev hanımı oysa ben hem okula hem de işe gidiyorum. Eve yorgun dönüp hızlıca yapabildiğim ne varsa hazırlıyorum. Sınav haftam geldiği için basit şeyler yapıyorum iki haftadır. Bu adil değil
Soran+1 yılEvlilik düşündüğüm son şey bile değil. Hem konuyla alakası bile yok.
- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım
00 Yorumla
+1 yılBoşayın bence
00 Yorumla
+1 yılAnnen kaç yaşında
06 Yorumla
Soran+1 yıl44 yaşında
- +1 yıl
Yapmaması ilginç bir durum eğer çalışmıyorsa yemek işine acilen bakması lazım pek hayra alamet degil
Soran+1 yılBir süre sonra babaannem de eve gelecek o zaman kaos yaşanacak. Her geldiğinde annemi babamı birbirine düşürüyor. Annemin tavrı gelmesin diye babam inadına annesiyle kalmak istiyor
- +1 yıl
O zaman açlıktan ölursunuz
Soran+1 yılÖyle görünüyor. Babamın iki abisi var ama analarına 1 aydan fazla bakmıyorlar yolluyorlar bize. 2 senedir bizdeydi koca karı yüzünden hayatım karardı
- +1 yıl
İşin zor üni oku başka sehirde
+1 yılAnnen haklı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım