Babamla küsüz. Yaptıklarını sinderemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba. Ben 22 yaşındayım. Üç hafta önce babamla kavga ettik.

Sırf "evde pantalon giyiyorum diye" Babam, beni sırt kaşıma sopasıyla dövdü. Muhabbet kuşuma bile vurmaya kalktı. Annem beni korumaya çalışırken ona da vurdu.

Üstüne üstlük o gün; Üniversiteler online eğitime geçti diye haberler çıkınca, şehir dışında okuduğum aparttaki iki yüzlü ev sahibi, "eşyalarını al git, istemiyorum burada" dedi.

Asıl benim orada olup, gitmem lazım iken; babam beni hiçe sayıp, benim gitmeme de izin vermeyip, tek başına eşyalarımı almaya gitmeye kalktı.

Beni dövdü ve üstüne böyle bir olay çıktı ya. O böyle diyince: Ben de gidemezsin, oraya benin gitmem gerekiyor dedim.

, "sana mı soracağım? Sen benim itip kalabileceğim birisin. S! ctgm bksn. Seni götürmeyeceğim!' diyip sabahleyin oraya. Anahtar bile yokken ev sahibinden zorla almış girmiş eve.

Benim ve benim olmayan, tüm bulduğu eşyaları almış gelmiş. Orada bir tane bavul bırakmıştım. Onun kilitlerini bile kırmış getirmiş öyle.

Kaç haftadır onunla konuşmuyorum. Aynı evin içerisindeyiz. Anneme bugün demiş ki "ben fazla yaşayacağımı düşünmüyorum. Bu yıl öleceğim gibi. Sibelin mezun olduğunu bile göremeyeceğim sanırsam " demiş.

Annemde geldi söyledi. İşte babam olduğu için ağlıyorum şu anda.

Hem yaptığı çok kanıma dokunuyor. Hem de üzülüyorum.

Affetmekte istemiyorum ama bilmiyorum.

Siz olsanız sindirebilir miydiniz?

Affetmekte istemiyorum ama vicdanım da sızlıyor. O bana yaptı, yapıyor ama.

Sinir oldum.

Sizce ne yapmalıyım?

Babamla küsüz. Yaptıklarını sinderemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?