Eşimle arada böyle takılırız birbirimize. Şimdi son takıntısı da avokado yiyorum diye bana sosyete demek oldu :D Ben de ona avokado yemek sadece sosyetelerin hakkı mı diyorum :D Arkadaşlar ŞOK markette Avokado satılıyor hem de diğer marketlere göre çok uygun fiyatlı :D Napalım yani biz sosyete değiliz diye avokado yeme hakkımız yok mu? :D Ay sabah sabah çok güldüm, sizi de güldüreyim dedim :D Sizce avokado yemek sosyete işi mi? Bakalım sizin fikriniz ne?
Kahvaltıda avokadolu yumurta yediğim için eşim bana sosyete diyor. Kahvaltıda avokado yemek sosyete işi mi?
Bence Gereksiz kalori. Şimdi diyette şöyle bişey vardır aldığın kalorinin tamamını yakamaz isen kilo alırsın. Sosyetelerin avokadoyı kahvaltıda yeme sebebi akşama kadar koçuştururken onun kalorisini muhakkak yakacak olmaları. Gün içerisinde en hafif yememiz gereken yemek akşam yemeği çünki o saatten sonra yaptığımız aktiviteket acıkmamıza sebep olabiliyor. Aslında akşam yemeğinde yiyeceğimiz şeyler gün içinde aldığımız ve yaktığımız kaloriyi bağlı olarak değişir. Siyelimki o gün 1200 kalori almışızdır ama 1500 yak ışızdır. Bu sebple akşam yemeği için 200 kalori alma hakkımız kalır ki 100 kalori ekside yakılmış olsun kilo verebilelim. Bu mantıkla hareket edersen gecenin bir yarısı bile avokadoyu mideye indirirsin. Ayrıca avokado sadece yağlardan ve vitaminler den oluştuğu için püresini buzdolabı poşetine koyup ince tabaka halinde dondurup sonrada yüzüne ve ellerine krem olarak koparıp koparıp kullanırsın. En azından piyasaki kremler den zararsız ve doğal.
Selam yemek pıtırcığı❤ Kahvaltıda avakadolu yumurta yemek ne ara sosyete işi oluverdi yahu. 😂 Arada bir bunu yapıyorsan ona farklı gelmiş olabilir bir de pahalı sandıysa bu iş tamamdır. Herkes istediğini yiyebilir en pahalı yiyeceği yesen de sosyete olmazsın onun yerine midesine düşkün olursun. Açıkçası bende mideme düşkün olduğum için kimse bana böyle birşey diyemez. Gelecekteki eşim böyle birşey derse ona 'oda bir şeref oda bir gurur ' der gülüp geçerim sonrasında yemeğimi bir güzel yerim. 🙈
Ben olsam eşine o eskidendi yavrum, ama senin ruhun fakir derdim :) :) :) Şaka bir yana ama benim eşim ve kızım da avakado yiyorlar, beni de alıştırmaya çalışıyorlar ama benim de damak tadım fakir, yiyemiyorum :) Eşinizle bu muhabbeti yapabilmeniz de ayrıca bir takdire şayan :) Mutluluklar dilerim :)
Hayır sosyete işi değil isteyen herkes yiyebilir pahalı değil. - Avokado size tokluk hissi verdirir. Bu tokluk hissi sayesinde kilo vermenize yardımcı olur.
- Kanserle çok etkili şekilde savaşır.
-Avokadonun rahime faydaları da oldukça fazladır. Şifa kaynağı olan bu yeşil tropikal meyve rahim ağzı kanserine karşı koruma sağlar ve hormonların dengesini düzenlemeye faydasıbulunmaktadır.
Ve Daha sayamadığım birçok faydası bulunuyor mutlaka yenilmelidir.😊
Normal şartlarda sosyete işi falan değil, avakado da magnezyun, manganez ve demir gibi vücudun dışarıdan almaya ihyitaç duyduğu değerli metaller ve besinler mevcut.
Ama NORMAL ŞARTLAR da dedim, bu gidişle Türkiye şartlarında her gün tok olabilmek bile lüks sayılacak...
avokado olayi nekadar büyütülüyor son zamanlarda ben instagram olmadan öncede yiyordum instagramda ünlendikden sonrada yiyorum halada yiyorum sosyeteyle ne alaka ya ne sacma insanlar valla hani dese ki trüf mantari yiyon sabah kahvaltisinda anlarim 😂
Abimde öyle ya, napsam dalga geçiyor. "Sürekli sosyete misin?" der Dün tüm bardaklar makinadaydı, bende çayı büyük fincanlara doldurup verdim "çakma İngiliz ailesi miyiz?" diyor😂
Bayilirim.😍 Bu erkekler ota boka sacma sapan yorum yapmaya kadinlari aşşalamaya bayiliyorlar malesef. Herkesin agiz tadi bi zevki var. Sen söylesen senden kotusu olmaz.
Yani sosyete işi tabi. Babanızın evinde avokado mu vardı 😂😂 ordan pay biç. Bu arada tanesi 7 tl civarı pek hesaplı bişey değil ama sağlıklıymış. Hiç sevmem kendisini 😅
Sosyetik olmak kötü birşey mi aksine birisi bana bunu dese sevinirim. Türkiye'de genelde pek fazla avakado tüketilmediği için ya da bilinmediği için...