Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

O halde buyrun size kahvaltımı sunayım avokadunun en güzel biçimi...
Öncelikle aldığınız avokadoyu mutfakta birkaç gün bekletiyorsunuz yumuşayıncaya kadar. Ardından soyup çekirdeğini çıkartın ve kalan meyveyi ezin. Bu ezmenin içine damak tadınıza uygun gelecek kadar limon, tuz ve karabiber ekleyin. Artık elinizde muhteşem bir avokado sosu var... Şimdi iki dilim ekmek kızartın ve bir yumurtayı tavada çırparak pişirin, kıvam olarak biraz sert tercih ediyorum ben tostta, bir dilim de iyi olgunlaştırılmış ezine peyniri...
Ekmek - Sos - Yumurta - Peynir - Sos - Ekmek
Alın size bence avokadonun en lezzetli formu...
Ben sosyetik olamıyorum ya, bünyeme ters geliyor kendimi kasılmış gibi hissediyorum. Avokado meselesine gelince bunu yemeyen birisi olarak bende eksik olan bir şey olmadı olmayacakta öyle şeylere özenmem yapmacıkta olamam. Kendini sosyete gibi hissedenler yiyebilir😀
gecen sezon tanesi 2,5 liraya kadar düşmüştü hergün alıp alıp yiyordum sosyetiklik falan bilmem ama herkesin kullanması lazım avakado cok iyi bir meyve
Avokado çok sağlıklıdir ve yumurtayla da aşırı lezzetli. Ünlüler de bu sebepten tüketiyordur. Bir şey meşhur oldu diye onu kullanan herkes sosyetik takılmaya çalışıyor demek değildir. Tabi sırf bu yüzden tüketmeye çalışanlar da var.
Cevap
6Cevap
Hayır ama herkesin damak tadına uymayabilir.😄
Bence değil seven yiyor ama benlik değil tatsız tuzsuz bir şey
Trend diyorlar Allahım şaka gibisiniz o zaman başka bir şey de moda olsa onu yersin :D Olursa yerim olmazsa yemem çokta şey :D
Tadı hoşuma gitmediği çok tercih etmiyorum, bir şeylerin arasına sıkıştırılırsa belki
Sosyetik olmadığım için yemiyorum sosyetik olsaydım yerdim 😂
Bahçedeki ağaçtan koparıp yemek neden sosyetik olsun
Kahvaltıda bebe bisküvisi yiyenin bebek olmadığı gibi, avakado yiyen de sosyete olmaz.
Adam gibi kahvaltı yapabilmek bile lüks şu an.
Avakado çok sağlıklı özellikle hamile kadınlar için sağlığını düşünen yemeli
normal bir olay ama türkiye şartlarında fiyatına bakınca baya lükse giriyor
saçmalık resmen mis gibi tostun nesi var
Sağlıklı olduğu için yiyorum ben
Kuzenmde yiyor ama kahvaltıda tercihim değill
Hayır değil. Sadece özenti
Tadı bile yok ki😂
Her gün her gün gereksiz alın salatalık yiyin.
Evet olabilir.
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?