⭐ Bazı sabahlar zenginliğimin kışkırttığı maceracılığım ve hayata dair değişik yaşam tarzlarına empati yapma tutkum sayesinde, o sabah avokadoyu es geçer ve peynir, zeytin, simit, Türk çayı deneyimleyerek zenginliğime yeni zenginlikler ve renkler katarım. Asil yaşam yolculuğum gereği. ⭐ 😎😎
Ne alaka, ülkenin %50 sinin belki avokado diye bir şeyden haberleri yok, Kalanın yarısı duymuş hiç görmemiş, onun kalanın yarısı ise görmüş hiç yememiş. Kalanın yarısı ise halen Avokado yerine Avakado yazıyor. Hangi ülke de yaşıyorsunuz da Avokadosuz kahvaltıya kahvaltı demiyorsunuz. Kahvaltı kültürümüzde yok bir kere, peynir, yoğur, yumurtası kahvaltıya denmez deseniz veya benzer olabilir Avokado ne alaka, amaç ne anlamış değilim ancak saflığımdan olsa gerek, mesaj sanırım anlaması gerekenlerce anlaşılmıştır.
Bizim köyde avokado konmayan sofraya oturulmazdı. Misafire karşı büyük ayıp sayılırdı. Bir de şimdiki gençlere bak sofrada avokado yok!!! Büyüklerimizin kemikleri sızlamasa bari😭
abartılmış balon bir meyvedir. yemek için bile bir şeylerle desteklemek gerekiyor tadını. eşim arada alıyor, dolapta eğri büğrü olana kadar durup çöpe gidiyor sdfsadf
Ya avokado evet tamam da yanında ananas, greyfurt ve Amazon ormanlarından özenle getirilmiş egzotik meyvelerin birleşimi sonucu ortaya çıkan mükemmel meyve suyunu içmeden güne başlayamam.
Bizim zamanimizda avakoda mı vardi 🤣 ben hiç almıyorum mesela gayette güzel kahvaltı hazirlayabiliyorum 🤣 anamın evinde avakodayla kahvaltı etmiyordum neticede 🤣🤣
Avrupalilar bile her sabah kahvaltisinda avakado yemiyor, belki brezilyalilar ya da meksikalilar olabilir ondan da eminde degilim. Sen cok zorlama bence bide cok yagli sivilce yapar guzel yuzune optum
Sabahlari kahvaltida avokado yiyecek kadar zengin degilim. Ama karnim doyuyor çok şükür KAHVALTİ YAPİYORUM. Allah olmayanlara da versin. Avokadosu eksik kalsin. Karnimiz doysun yeter.
Avokado güzel bir meyve ama Türkiye'de yetişen, çok bilinen bir meyve değil. Ülkenin yarısı hiç yememiştir belki de. Bu yüzden avokadosuz kahvaltı da kahvaltı değildir demek bence yanlış.