Yeme & İçme Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? (Sayfa 8) Dr. Oetker Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3854 Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 92 kişi beğendi
Öpsünseniamcan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Cici Biciyi eklesin diyenler +1'e yumulsun hemen 1 0 Yorumla
Bırakbilmez Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Irmik helvası mıı😱Bence en farklısı denenmeli bu 1 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Supangle veya sütlaç olabilir. 1 0 Yorumla
basityasamaklazim Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Zerde olabilir çok severim Osmanlı saray tatlısı. 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 665 cevap paylaştı. Sütlaç ve kazandibi favori tatlılarım 1 0 Yorumla
meloche Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 338 cevap paylaştı. Sütlaç veya kazandibi 🥰🥰🥰🥰 2 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 438 cevap paylaştı. Zaten yapıyorum ıyı olmus ve gayet güzel 1 0 Yorumla
kanya Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Çok severek yediğim tatlı. biraz düşünecem 1 0 Yorumla
MeloTheCupcake Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Pudding vazgeçilmez aa bak yarın yapayım 0 0 Yorumla
kepçük1993 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Puding ürünlerinizi yiyorum çok güzel 0 0 Yorumla
Rowwena Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Dr oetker harika gerçekten. Mükemmel ötesi 0 0 Yorumla
Akasya_kokulu Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl künefe , sutlac, güllaç, sobiyet 😝 0 0 Yorumla
herbokolog_eslem Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl sütlaç adamdır hafif sütlü tatlılar daha güzel 0 0 Yorumla
Mislinadorak Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Aşuree kapağı gördüğüm gibi geldim :)) 0 0 Yorumla
leafclover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Kazandibi ve irmik helvası iyidir ya :) 0 0 Yorumla
unutulanbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl güzel lezzetli daah ne kadae uzun yazacağım 0 0 Yorumla
ipekozdeen Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl bir göçmen olarak öncelikle trileçe tabiki💘 0 0 Yorumla
Bendora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Bunlar hiç iyi olmaz ki aslının yerini tutamaz 0 0 Yorumla
Dionisos34 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 90% +1 yıl gıdanın katkısız olanını tercih ederim... 0 0 Yorumla
hadi_ordan Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 78% +1 yıl Sakızlı sütlaç kesinlikle.. evlerimiz miss koksun 0 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Aşure varken diğer tatlılara tatlı demem ben 0 0 Yorumla
Gıdıkladagüleyimbari Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çikolatalı puding ♥️♥️♥️♥️♥️ 0 0 Yorumla
lavantasial Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl sütlü olsun da hepsini yerim 0 1 Yorumla KötüAdammm +1 yıl Sümerliler yazıyı bulmasaydı sana bir şekil de yazmak için ben bulurdum o nasıl göz kurban olduğum 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
418Cevap
Revani severim çokta iyi yaparım
Cici Biciyi eklesin diyenler +1'e yumulsun hemen
Cikolatali puding pizza muhallebi
Söz konusu tatlıysa ayrım yapmıyoruz.
Sütlaç tabiki favorimdir cok severim
Antep fıstıklı baklava💞💞💞💞💞
Kazandibi😍
En sevdigim tatli😋
Tatlı olsunda yeriz fark etmez d
Kadayifli muhallebi ya da höşmerim.
ben temız ve lezzetlı herseyı yerım
Tabiki Sakızlı Muhallebi😍
Irmik helvası mıı😱Bence en farklısı denenmeli bu
Kesinlikle Sütlaç Ama fındıklı
Kadayıf, Künefe, Kazan Dibi.
Supangle veya sütlaç olabilir.
Hemen hemen her tatliyi seviyorum
Muhallebi sade🥳cocukluktan kalma🌟
Zerde olabilir çok severim Osmanlı saray tatlısı.
Sütlaaaaaççç 🔥🔥 sabah kahvaltıda özellikle 🙈
Sütlaç ve kazandibi favori tatlılarım
Kazandibi, irmik helvası, sütlaç...
Sütlaç tercihim. Baklava ve kadayıf ağır gelir.
Dondurmalı irmik helvası ve kazandibi favorim 🙂
Kazandibi. Hem hafif hem lezzetli.
Sütlaç veya kazandibi 🥰🥰🥰🥰
Ben Şekerpare lokma tatlısının üstüne tatlı tamam
Zaten yapıyorum ıyı olmus ve gayet güzel
Dondurma severim tatlı olarak
Çok severek yediğim tatlı. biraz düşünecem
Olsada yesek iyi olurdu degilmi
Pudding vazgeçilmez aa bak yarın yapayım
Puding ürünlerinizi yiyorum çok güzel
Dr oetker harika gerçekten. Mükemmel ötesi
Elmalı turta yapmasını isterdim.
künefe , sutlac, güllaç, sobiyet 😝
Baklava ve künefe demek...
Baklava, sütlaç ve aşure. :)
keşkul ve helva güzel vala
sütlaç adamdır hafif sütlü tatlılar daha güzel
Zerde tatlısını yapın bence 😎
Favorim baklavadır tabi ki
Bakalavaayı değişmem 😍😍😍
Aşuree kapağı gördüğüm gibi geldim :))
Baklava, sütlaç ve aşure :)
Baklava, gerçi 1 taneden fazlada yemem
Baklavaaa baklava baklavaaa
Sarma baklava ve şöbiyet harika
Ay canım keşkül istedii ya
Kazandibi ve irmik helvası iyidir ya :)
güzel lezzetli daah ne kadae uzun yazacağım
Güzelmiş herkes onu alsın
bir göçmen olarak öncelikle trileçe tabiki💘
Bunlar hiç iyi olmaz ki aslının yerini tutamaz
gıdanın katkısız olanını tercih ederim...
Sakızlı sütlaç kesinlikle.. evlerimiz miss koksun
Aşure varken diğer tatlılara tatlı demem ben
Çikolatalı puding ♥️♥️♥️♥️♥️
sütlü olsun da hepsini yerim
Sümerliler yazıyı bulmasaydı sana bir şekil de yazmak için ben bulurdum o nasıl göz kurban olduğum 😂😂
Sütlaç
Kazandibi
Künefe
Baklava
Katmer ve künefe olabilir 👌🏻