Yeme & İçme Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? (Sayfa 9) Dr. Oetker Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3854 Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 92 kişi beğendi
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Badem parçacıklı vanilyali bir tatli olabilir😋 0 0 Yorumla
bensuuaydın1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Kazandibi bence ordakilerin en güzeli 0 0 Yorumla
Hadisordum Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşure tabiki geleneksel tatlımız olarak 0 0 Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Bana ordan bir kaymaklı ekmek kadayıfı lütfen 0 0 Yorumla
blekwidow Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Sütlü tatlıları seviyom valla löp löp yerim 0 0 Yorumla
Dibinekadarhadi Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 77% +1 yıl Tam sevgiliyle yapılacak. Ama sorun sevgili yok 😂 0 0 Yorumla
venediklimerve Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl Bu markanın ürünlerine bayılıyorum 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Künefe tabiki o da dr oetkerde yok (( 0 0 Yorumla
Yolunnyolcusuu Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Ah keşke bir de şerbetli tatlılara el atsanız. 0 0 Yorumla
tambirkolik Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Karar vermek çok zor.. hepsi diyorum. 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 439 cevap paylaştı. Profiterol olabilir aslında :/ 0 0 Yorumla
unionsra Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Keskinlikle sütlaç! olduğunu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
coldcoldcold Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Her tür tatlıya karşı zaafım var özellikle donut 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Kazandibi, sütlaç, tavuk göğsünü çok severem 0 0 Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aşureye asla hayır demem çok severim 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kazandibi derim ben kolay da değil yapması hani 0 0 Yorumla
Hayanasınıya Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 617 cevap paylaştı. Bu ne yemeği lan 😃 tatlimi 1 2 Yorumla Scalett +1 yıl aşure... Yorumla Hayanasınıya +1 yıl He. tm.😅 Yorumla
_birhatuniştee_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Höşmerim severik bahlavaaa severik 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Tatlıyla pek aram yok ama lokum severim 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben tatlı yemiyorum, yiyemiyorum. 1 0 Yorumla
sessizkaranlık03 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kaymaklı ekmek kadafı, künefe, cevizli baklava. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
418Cevap
Badem parçacıklı vanilyali bir tatli olabilir😋
Sütlacı çok severim bu olmalı
Kazandibi bence ordakilerin en güzeli
Aşure tabiki geleneksel tatlımız olarak
En iyisi evde yapmak her tatliyi
Bana ordan bir kaymaklı ekmek kadayıfı lütfen
tabi ki de Antep baklavası
Benim sevdiğim sütlaç eline sağlık
Tabi ki sütlaç diyorummmm
Kazandibi en sevdiğim tatlıdır.
Sütlü tatlıları seviyom valla löp löp yerim
Tam sevgiliyle yapılacak. Ama sorun sevgili yok 😂
Sütlaç, künefe, un helvası 😍
Bu markanın ürünlerine bayılıyorum
Aşureden ve sutlaçtan şaşmam
Künefe tabikide bayılırım
sütlaç aşktırrr katılanlarr
Künefe tabiki o da dr oetkerde yok ((
Ah keşke bir de şerbetli tatlılara el atsanız.
Karar vermek çok zor.. hepsi diyorum.
Profiterol olabilir aslında :/
Keskinlikle sütlaç! olduğunu düşünüyorum.
Her tür tatlıya karşı zaafım var özellikle donut
Künefe kesinlikleeeeeee 😍
aşure dayanamam cok severim
Şekerpare tatlısını severim
Kazandibi, sütlaç, tavuk göğsünü çok severem
Kesinlikle sütlaç sütlaça bayılırım
Kesinlikle aşure bayılırım
Baklava💕💕💕💕💕💕💕💕 efsane bir lezzet
Aşureye asla hayır demem çok severim
türk mü bilmiyorum ama kabak tatlısı
Ekler profiterol sutlac gullac
Kesinlikle sütlaç diyorum
Kazandibi derim ben kolay da değil yapması hani
Fıstıklı paklava. bayılıyorum
Bu ne yemeği lan 😃 tatlimi
aşure...
He. tm.😅
Höşmerim severik bahlavaaa severik
Tatlıyla pek aram yok ama lokum severim
Baklava hastasıyım yaaaaaaa🥰❤️🥰🥰☺️
Baklava kadayıf şekerpare
“Sütlaç 🖤 Mahmut” demek istiyorum.
Tabi ki sütlaç başka ne olabilir ki 😋
ne bileyim. baklava derdim herhalde
Keşkül ve çikolatalı irmik helvası 💛
Sütlaça bayılırım
#wiwi👿
Keşkül. Hafif ve sütlü tatlı severim.
Aşure be çok guzel birşey
Bol cevizli kadayıf isterim
Şu helva nerde satılıyor.
Sanki orada ben aşure gördüm ne güzel o ya
tatlısız dünya düşünülemez tşkler dr oekte
Ben tatlı yemiyorum, yiyemiyorum.
Künefe olsada yesek iyi giderdi
Kaymaklı ekmek kadafı, künefe, cevizli baklava.
Hasanpaşa hemde çikolatalı bayılırım
sütlaç ve aşure isterim tabikii de :)
sütlaç isterim tabi ki harika
Asure en sevdigim tatlidir
Bayılırım tatlıya hemde pudinge