Yeme & İçme Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? (Sayfa 7) Dr. Oetker Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3854 Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 92 kişi beğendi
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Zerdeyi isterim çok aromatik bir tadı var 1 0 Yorumla
LibidoAdamSedat Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl irmik helvası ve yanında dondurma lütfen :) 1 0 Yorumla
Durustlvegercek Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 84% +1 yıl Kazandibi tatlisini, ayrıca Kilis katmeri severim 1 0 Yorumla
pusatkaracabeyli Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Hanim göbeği dilber dudağı 😃😃😃 1 1 Yorumla pusatkaracabeyli +1 yıl Zaten ben onları şerbetlendiririm😃 Yorumla
EgoistischesMädchen Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Kasedeki aşıre mi. Nede çok severim 1 0 Yorumla
Aysecev Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Supangle muhallebi dondurmalı irmik helvası😋 1 0 Yorumla
Katherina_Petrova Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle künefe istiyorum 😍😍😍 1 0 Yorumla
Baskentli_Babacan06 Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 52% +1 yıl Muhallebi ve kazandibi favorim 1 0 Yorumla
destinyswomannn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çikolatalı baklava istiyorum o olmazsa keskul 1 0 Yorumla
Vernalizasyoncunebat Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Ben irmik helvasıyım acısıyla tatlısıyla 1 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. kazandibini tek geçerim :d 1 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 430 cevap paylaştı. Dilber dudagi 😊😂🤣Bulunur mu sizde 1 0 Yorumla
TheLosing Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Kazandibini seviyorum🙂 hafif bir tatlı 1 0 Yorumla
Kenan3529 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Aşure baklava kazandibi her biri ayrı bı güzel 1 0 Yorumla
LadyKartal Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşure olabilir uzun zaman oldu yemeyeli 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tartışmasız aşure diyorum 1 0 Yorumla
kitapsevenlerevi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Fark etmez severim hepsini afiyet olsun 🥰😋😋😋 1 0 Yorumla
dolunayderin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hepsi bana uyar, yeter ki tatlı olsunn 💫 1 0 Yorumla
Dramqıuila Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Baklava favorim ama sütlü olarak da sütlüaş 1 0 Yorumla
Yorgunbirgirll Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kadayıf vazgeçilmezim baklava da olabilir 1 0 Yorumla
Birdusunceseli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl A s u r e abi net ya my love sweet 1 0 Yorumla
CatKong Takip Et Master Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Şeker pare istiyorum hepsini istiyorum hepsi benim 1 0 Yorumla
Hissizbacı Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Kazandibi yanık şekerin muhteşem tadı 🥰 aşk gibi 1 0 Yorumla
Psikolog_man Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Tavsiye edilir çok güzel çorba tarifleri var 1 0 Yorumla
Burasibendensorulur Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Pek tatlı sevmem ama hadi kazandibi olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
418Cevap
Zerdeyi isterim çok aromatik bir tadı var
Hic birini secmem acikcasi
irmik helvası ve yanında dondurma lütfen :)
Kazandibi tatlisini, ayrıca Kilis katmeri severim
Supangle tabii ki çok güzel
Hanim göbeği dilber dudağı 😃😃😃
Zaten ben onları şerbetlendiririm😃
Kasedeki aşıre mi. Nede çok severim
Supangle muhallebi dondurmalı irmik helvası😋
İrmik helvası çok severim...🥧😋😋
Kazandibiİii kalp kalp kalp
muhallebi tabiikide yaani :):)
Sütlaç mükemmel bir şey ya
İrmik tatlısı severim bol sütlü
Baklava sütlaç helva severim