Yeme & İçme Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? (Sayfa 6) Dr. Oetker Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3854 Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 92 kişi beğendi
meryemhocam Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hiç bir tatlı Antep fıstıklı dolma baklavayı tahtından edemez. 0 0 Yorumla
Petek73 Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Lokum ve elma kurabiyesi cok tatli. bide kadayifde fena deyil. 0 0 Yorumla
Borlu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Geleneksel turk tatlisi baklavaya hayir demem tabiki 0 0 Yorumla
idkwhyamihere Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl tarhanayı özledim be adres vereyim yollayın ispanyaya 0 0 Yorumla
Ataberk_Akgedik_35 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sadece sütlaç isterdim. Diğerlerine göre daha çok seviyorum çünkü. 0 0 Yorumla
AtanamamışÖğretmen Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Aşureye kalbimi bırakıyorum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
gizlihesaaapp Takip Et Xper 1 Yaş: 47 +1 yıl Baklava bence türklerin en şahane tatlısıdır baklavanın üstüne tatlı tanımıyorum 0 0 Yorumla
İngane Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Hepsini severim midem de gönlüm kadar geniştir jdnbdnd 0 0 Yorumla
berk0035 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Tabikide türkün her yemegi guzel oldugu gibi tatlilarida guzelfnf 0 0 Yorumla
0xcxxcy Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Abi gofret yerim gofret her zaman iyidir yani tamam aşurede iyide gofret abi GOFRETT 0 0 Yorumla
pickrick Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Tabikide sütlaçç olmalı hem herkesin seveceği bir tatlı. 0 0 Yorumla
lagoonablue Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bence dr. Oetker in yeni Türk tatlısı kesinlikle sütlaç olmalı çünkü tam bir türk tatlısı 0 0 Yorumla
dissismerdiven Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bu konuda cemal can ile yarisabilirim kesinlikle sutlac 0 0 Yorumla
snksksm Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Supangle Türk tatlısı mı bilmiyorum ama aralarinda en güzeli bence 0 0 Yorumla
D1lara1 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kazandibi ve şekerpare kesinlikle tercihim hem çok zor da değil yapımı 0 0 Yorumla
Hanfendibirisii Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl En sevdiğim markanın naçizane Tatlısi denemek çok isterim 0 0 Yorumla
45t455r34drc Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl cemo gibi sütlaç yemek istiyorum ahhhh canım sütlaç çekti 0 0 Yorumla
Edaderler3 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Supangle hepsini eler ama kazandibi de guzel bir secenek 0 0 Yorumla
oceanman00 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Puding ve keşkül severim bunlar vazgeçilmez lezzetler bence herkeslerde sever hafif şeyleri 0 0 Yorumla
dkdkxkfö Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Çikolatanın olduğu herşeyi seviyorum, sütlaç da vazgeçilmezim tabi. 0 0 Yorumla
-Kaan-Akmannn Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Sütlaç çok güzel bir tatlı. Tabiki ev yapımı olması kaydıyla 0 0 Yorumla
Yarne Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Güllaç adamdır. 2 tepsi koyun önüme ikisini de yerim 0 0 Yorumla
Bestrawberry Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Pirinç unundan yapılan bir muhallebi vardı neydi o 0 0 Yorumla
Çicekkızındünyasi22 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Dr oetker ürünleri gayet kaliteli hepsi de ayrı ayrı çok güzel 0 0 Yorumla
senadvise Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kazandibi, sen sadece bir tatlı değilsin. İnan bana... 🤡 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Aşure ve kazandibi. Bunlar güzeldir 2 0 Yorumla
madameleniii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Tulumba tatlısıııı😅 bence tam bizlik😁 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kemal Paşa Tatlısı Gayet Damağa Uygun Bence 1 0 Yorumla
gercekdemokrat Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 58% +1 yıl Supangle iyidir. Tercihim sütlü tatlılar. 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kıbrıs tatlısı, bu ara favorim. 1 0 Yorumla
bircafúne Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Sütlaç olur Güllaç olur hiiiç fark etmez 1 0 Yorumla
Yakupcan09 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Canım çektiya :( tatlı olmazsa olmazlardan.. 1 0 Yorumla
geceninöfkesideli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Tulumba tatlısını bide baklava olsada yesek 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 646 cevap paylaştı. Aşure, kazandibi, irmik helvasi🌸👌🏻 1 0 Yorumla
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Aşure, fırında sütlaç ve künefe çok severim 1 0 Yorumla
Muhammet719 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 43% +1 yıl tatlının hertürlüsünü severim :) Aşure candır 1 0 Yorumla
Gamkeder Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Islık helvası muazzamdır ya 1 1 Yorumla Gamkeder +1 yıl Irmik Yorumla
Kocakmek Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Baklava ve aşure benim vazgeçilmez tatlım 1 0 Yorumla
cnsıkıntısıııı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Kazandibiiiii tabii hepsinden daha lezzetli 1 0 Yorumla
yeşillllll Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Güzel un helvası muhteşem olur yanında dondurma 1 0 Yorumla
joursoul Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl dr oetker tatlı yollasana be hayrına 1 koli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
418Cevap
Hiç bir tatlı Antep fıstıklı dolma baklavayı tahtından edemez.
Lokum ve elma kurabiyesi cok tatli. bide kadayifde fena deyil.
Geleneksel turk tatlisi baklavaya hayir demem tabiki
tarhanayı özledim be adres vereyim yollayın ispanyaya
Sadece sütlaç isterdim. Diğerlerine göre daha çok seviyorum çünkü.
Aşureye kalbimi bırakıyorum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Baklava bence türklerin en şahane tatlısıdır baklavanın üstüne tatlı tanımıyorum
Hepsini severim midem de gönlüm kadar geniştir jdnbdnd
Tabikide türkün her yemegi guzel oldugu gibi tatlilarida guzelfnf
Abi gofret yerim gofret her zaman iyidir yani tamam aşurede iyide gofret abi GOFRETT
Tabikide sütlaçç olmalı hem herkesin seveceği bir tatlı.
Bence dr. Oetker in yeni Türk tatlısı kesinlikle sütlaç olmalı çünkü tam bir türk tatlısı
Bu konuda cemal can ile yarisabilirim kesinlikle sutlac
Supangle Türk tatlısı mı bilmiyorum ama aralarinda en güzeli bence
Kazandibi ve şekerpare kesinlikle tercihim hem çok zor da değil yapımı
En sevdiğim markanın naçizane Tatlısi denemek çok isterim
cemo gibi sütlaç yemek istiyorum ahhhh canım sütlaç çekti
Supangle hepsini eler ama kazandibi de guzel bir secenek
Puding ve keşkül severim bunlar vazgeçilmez lezzetler bence herkeslerde sever hafif şeyleri
Çikolatanın olduğu herşeyi seviyorum, sütlaç da vazgeçilmezim tabi.
Sütlaç çok güzel bir tatlı. Tabiki ev yapımı olması kaydıyla
Güllaç adamdır. 2 tepsi koyun önüme ikisini de yerim
Pirinç unundan yapılan bir muhallebi vardı neydi o
Dr oetker ürünleri gayet kaliteli hepsi de ayrı ayrı çok güzel
Kazandibi, sen sadece bir tatlı değilsin. İnan bana... 🤡
Aşure ve kazandibi. Bunlar güzeldir
Kendim yaptığım olsun isterim.
Tulumba tatlısıııı😅 bence tam bizlik😁
İlk sırada en sevdiğim künefedir
Kemal Paşa Tatlısı Gayet Damağa Uygun Bence
Mükemmel mutfak 💕😋🙃 ne olsa yerim
Supangle iyidir. Tercihim sütlü tatlılar.
Denedim harika bir tadı var :)
Baklava olmazsa olmaz bence bayılırım
Supangle Türk tatlisi mi? 🤔
Dr. Oetker trileçe favorim❤️
Aşure ye deli divane hasretim 😨
Vezir parmagı nı seçerdim
Sütlaç olur Güllaç olur hiiiç fark etmez
Cevizli kadayif üstüne dondurma
Canım çektiya :( tatlı olmazsa olmazlardan..
Sütlaç tabikide vaZgeçilmezim
Tulumba tatlısını bide baklava olsada yesek
Kadayıf dolması hiç de fena olmazdııı
Şuna tek geçerim "Kazandibi tatlısı"
irmik helvası tabiki daha güzel.
Aşure, kazandibi, irmik helvasi🌸👌🏻
Aşure, fırında sütlaç ve künefe çok severim
tatlının hertürlüsünü severim :) Aşure candır
Islık helvası muazzamdır ya
Irmik
Ben şeker tüketmeme taraftarıyım.
İrmik helvasını denemek lazım