Yeme & İçme Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? (Sayfa 5) Dr. Oetker Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3854 Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 92 kişi beğendi
Bizimkilerdendir Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sütlaççç kesinlikle. Bir tepsi bile bitire bilirim. Ağızda eriyen kivamiyla beni benden alıyor 1 0 Yorumla
cinnamonsmell Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Hepsini yemedim. Ama her halde türk baklavası bir efsane 1 0 Yorumla
alissjane Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kazandibi kesinlikle hem çok hafif hem de çok lezzetli bence 1 0 Yorumla
atletikomadrit381 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Ben baklavadan şaşmam. Ağız tadıma en uygun tatlı o 1 0 Yorumla
madeinpain Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Supangleee bayılırım sonsuza kadar supangle yiyebilirim ❤ 1 0 Yorumla
CrazyBoy989 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Baklavayı çom severim cümlesi uzatmak için boyle yazıyom 1 0 Yorumla
Joyce1 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Türk tatlılarını pek sevmiyorum ama pudinginize hayır demem 1 0 Yorumla
YİĞİTBEY55 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Geleneksel iyidir benim için daha çok doğu tarafı iyidir 1 0 Yorumla
havuclutarcinlikekmi Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Hmmm pastacı olmak isteyen birisi olarak, diyebilirim ki tulumbaa harika olurdu 😋 1 0 Yorumla
matkap123456 Takip Et Xper 2 Yaş: 50 +1 yıl Baklava demek isterim ama diğer tatlıları düşününce aklım karıştı 1 0 Yorumla
EbRu-T Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ben herzaman çikolatalı tatlı severim yani supangle 1 0 Yorumla
snabcii Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl En güzel tatlı helva benim için irmik un hiç fark etmez 1 0 Yorumla
aaburasıdaneresi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben kesin sütlaç olurdum ya da güllaç sütlü tatlılar bir ayrı güzel oluyor be🤍🥛 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kazandibi favorim, en guzeli❤ 4 0 Yorumla
arthur777 Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Kemal Paşa ve dondurmalı fıstıklı irmik ve tabiki sütlaç höşmerim cevizli baklava. 0 0 Yorumla
Osman0592 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl irmik helvası, sütlaç, künefe ve katmer olabilir.. 2 0 Yorumla
asyaburcu Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 69% +1 yıl Baklavaya künefeye tulumbaya hayır demem 2 0 Yorumla
Saççlarımmm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Hepsi diyorum supangle ve kazandibi bayılırım offf 2 0 Yorumla
çocukadam34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Aşureye bayılırım olsa da yesek 2 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Baklava, kadayıf, tulumba, şekerpare 2 0 Yorumla
SekerG Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Höşmerim olsa iyi olur. Tutturması her zaman kolay olmuyor. Ayrıca irmik helvanızı çok seviyorum hem de bol fıstıklı EF SA NE!! 0 0 Yorumla
sedef_kk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl geleneksel güzel tatlılar böyle hazır olduğunda kesinlikle etkisi kalmıyorbence. ne anlamı kaldı bir araya gelip yapmayacaksk o tatlıyı 0 0 Yorumla
Zedmen Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tatlının içinde çeşit çeşit şekiller malzemelerin olmasından yana değilim supangle olmasını tercih ederim 0 0 Yorumla
Melek19841212 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 81% +1 yıl Irmik helvası, supangle ikisini de çok severim 3 0 Yorumla
27KaraSevdam Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Gaziantepli olarak baklava tabii ki 😍😍 3 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 370 cevap paylaştı. Sütlü tatlılara karşı zaafım var. Dayanamıyorum... 2 0 Yorumla
tatlıPericik Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Baklava kesinlikle favori tatlım tabi d. outker sosu eşliğinde 1 0 Yorumla
Birminikkelebekk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tatlı sevmem ama asure mükemmel bir tatlı en sevdiğim 1 0 Yorumla
gamzeliyarimxx Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl İçlerinden en çok sütlaci severim 🌸 2 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 664 cevap paylaştı. Sütlaç ama fırında sütlaç. 😋 2 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl baklava benim için her zaman 1. sırada 2 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Süpersin Dr otkeras hep daha iyiye seninleee 2 0 Yorumla
pastacı_meryem Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 85% +1 yıl Hepsi çok güzel. Künefe ile aşure olmalı. 2 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Supangle 🌺 Hafif ve leziz bir tatlı 🌺 2 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. baklavıcıyım ben şahsen ama kazandibi de olur 2 1 Yorumla u fangoria +1 yıl twitter.com/.../1049895031065206784 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
418Cevap
Sütlaççç kesinlikle. Bir tepsi bile bitire bilirim. Ağızda eriyen kivamiyla beni benden alıyor
Hepsini yemedim. Ama her halde türk baklavası bir efsane
Kazandibi kesinlikle hem çok hafif hem de çok lezzetli bence
Ben baklavadan şaşmam. Ağız tadıma en uygun tatlı o
Supangleee bayılırım sonsuza kadar supangle yiyebilirim ❤
Baklavayı çom severim cümlesi uzatmak için boyle yazıyom
Türk tatlılarını pek sevmiyorum ama pudinginize hayır demem
Geleneksel iyidir benim için daha çok doğu tarafı iyidir
Hepsi çok güzel 😍
👍 Benim tercihim Tavuk Göğsü
Hmmm pastacı olmak isteyen birisi olarak, diyebilirim ki tulumbaa harika olurdu 😋
Baklava demek isterim ama diğer tatlıları düşününce aklım karıştı
Ben herzaman çikolatalı tatlı severim yani supangle
En güzel tatlı helva benim için irmik un hiç fark etmez
Ben kesin sütlaç olurdum ya da güllaç sütlü tatlılar bir ayrı güzel oluyor be🤍🥛
Kazandibi favorim, en guzeli❤
Kemal Paşa ve dondurmalı fıstıklı irmik ve tabiki sütlaç höşmerim cevizli baklava.
tatlı olsun yeterki farketmez
Baklavadan daha iyisi yok.
Hepsi çok lezzetli ama bence aşure
irmik helvası, sütlaç, künefe ve katmer olabilir..
Baklavaya künefeye tulumbaya hayır demem
Hepsi diyorum supangle ve kazandibi bayılırım offf
ben höşmerim çok severim 😄
Kazandibine kalbimi veririm.
Aşureye bayılırım olsa da yesek
İyi yapılmış sütlaç, favorimdir👍
Baklava, kadayıf, tulumba, şekerpare
Net bir şekilde keşkül 1 numaram
Künefe 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Tulumba tatlısı en sevdiğim 😋😋😋
Höşmerim olsa iyi olur. Tutturması her zaman kolay olmuyor. Ayrıca irmik helvanızı çok seviyorum hem de bol fıstıklı EF SA NE!!
geleneksel güzel tatlılar böyle hazır olduğunda kesinlikle etkisi kalmıyorbence. ne anlamı kaldı bir araya gelip yapmayacaksk o tatlıyı
Tatlının içinde çeşit çeşit şekiller malzemelerin olmasından yana değilim supangle olmasını tercih ederim
Künefe tabiki de ve baklava
Irmik helvası, supangle ikisini de çok severim
evet olabilir yani kim istemez ki.
Katmer ve baklava severim
Gaziantepli olarak baklava tabii ki 😍😍
Sütlü tatlılara karşı zaafım var. Dayanamıyorum...
Kazandibi her zaman tercihimdir.
Baklava kesinlikle favori tatlım tabi d. outker sosu eşliğinde
Tatlı sevmem ama asure mükemmel bir tatlı en sevdiğim
🙄🙄🙄🙄 sütlaç gerçi hepsi
Sütlaç
İrmik helvası
keşkül
Supangle, profiterol, kazan dibi, sütlaç.
Kesinlikle ama kesinlikle sütlaç
İçlerinden en çok sütlaci severim 🌸
Sütlaç ama fırında sütlaç. 😋
baklava benim için her zaman 1. sırada
Süpersin Dr otkeras hep daha iyiye seninleee
Aşure ve Fıstıklı baklava
Baklavayı seviyom ya olsa da yesek.
Sutlu tatlilardan yana tercihim.
Künefe tatlısı güzel oluyor
Süper sonra gelsin kilolar
Kuru baklava ve firin sutlac 🤤
Hepsi çok güzel. Künefe ile aşure olmalı.
Supangle 🌺 Hafif ve leziz bir tatlı 🌺
Kesinlikle künefe ya başka bişi istemem
baklavıcıyım ben şahsen ama kazandibi de olur
twitter.com/.../1049895031065206784