Yeme & İçme Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? (Sayfa 4) Dr. Oetker Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3854 Geleneksel lezzet tutkunları için karar verme ve hediye kazanma zamanı! Sen hangi Türk tatlısını istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 92 kişi beğendi
mehmetkılıçaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Baklava tercihimdir ozelikle fıstıklı olandan özelikle 1 0 Yorumla
Kheprii Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Dr nin hiçbir ürününü almam içindeki maddelerin tamamı yazmıyor raf ömrü uzun hiçbir malzemeyi tavsiye etmem 1 0 Yorumla
thebullrose Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Tabiki de sütlaç derim. Hem hafif hemde doyurucu benim için bu tabiki diğerlerini bilemem 1 0 Yorumla
Oginella Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Baklava ama öyle rastgele bir baklava değil bayram öncesi annelerimizin evlerde kendi elleriyle açtığı baklavalardan. 1 0 Yorumla
bahar_25 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Valla turkiyede yedigim antep fistikli baklava en guzeli kendi ulkemdede turk lokantalarindan pastanesinden aliyorum hep tadi damagimda kalmis yeminle 1 0 Yorumla
SoИᴅᴜᴅᴀᴋʙüᴋüᴄü Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Gorseldeki brokolili aşure mi yoksa zihnim bana oyun mu yapıyor bilemedim.Dr Oetker şerbete atmalik künefe çıkarsın mı noluyyy Var mı ki 🙄 1 0 Yorumla
Doratyday Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl harika gözüküyor ama kendi malzemelerinizi toplayıp yaptıklarınız çok daha sağlıklı ve leziz olacaktır. 1 0 Yorumla
hepar34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl tabanı kekli üstü antepfıstıklı ve çikolata soslu supangle beni sürekli paramparça yapıyor. Evet tam da şimdi gidip supangle alıyorum :D 1 0 Yorumla
06asligül Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Tabiki kazandibi 😍 tabi digerleri de cok güzel tatli sever biri olarak tercih yapmasi zor ama kazandibi Şu an daha cekici geldi 😁 1 0 Yorumla
goratex Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Yukarıda yazan tatlıların tümüne bayılıyorum ama ilave olarak katmer diyebilirim. Yazarken dahi canım çekti😍😍 1 0 Yorumla
KasiyerBüşüü_ Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Künefe kesinlikle.. birazdan yapıp yiyeceğim 🥰🥰 5 0 Yorumla
aliagrman Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Muhallebi sutlacc, balavacaciki sütlü tatli olan herseyy 0 0 Yorumla
Heisenberg35 Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Herkesin kalbinde yeri ayrı olan bir Türk tatlısı vardır! 0 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk aşure gelir aklıma, sütlaç, kazandibi. 3 0 Yorumla
Asabi1çilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Az önce sütlaç yedim. Bide aşure severim😋 4 0 Yorumla
TknrAlt Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Dilber Dudağı en sevdiğim tatlıdır. Aslında bir tane daha var onu söylemek istemiyorum (vezir parmağı) 0 0 Yorumla
Yosemitesam009 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sütlü tüm tatlılar vazgeçilmez özellikle su sıcak aylarda 2 0 Yorumla
Excellentankyy Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl TRİLEÇE , ben yazayım da nasıl yapacağınız size kalsın. 2 0 Yorumla
Nisaneylül Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Türk tatlısı deyince başta baklava ve aşure gelir tabiki 2 0 Yorumla
Dgskinsn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Anne yapımı sütlaç. Bunu da bulma olasılığı kalmadı artik 2 0 Yorumla
tuğçedall Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yalnız resim çok güzel ben aşureye bayılıyorum bol bolll ceviz ve fındıklı olacak üstünde Antep fıstığının tozu serpilecek ohhhh miss bayılırım 😍😍😋😋😋😋😋 0 0 Yorumla
cem1cem Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Sütlü tatlıları tek geçerim. Teşekkürler paylaşım için 0 0 Yorumla
Rakısevencocuk Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Sütlü tatlılar daha çok severim ama serbetlileride severim ben tatlıları severim 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Künefe ve kazandibini çok severim 3 0 Yorumla
16Defne16 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Muhallebili kadayıf tatlısı 😍 keşke olsa 3 0 Yorumla
charisma58 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 85% +1 yıl Baklava ilk sırada olmazsa olmaz bence 3 0 Yorumla
Asilzade1992 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ekmek kadayıfı çok severim kendilerini👌😋 3 0 Yorumla
anonimateslihatun Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl şambali ve baklava tatlıların severim ama bunları sade şekilde yiyemem dondurmalı falan olmalı 1 0 Yorumla
Tekadam061 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Baklava ve kafayif olmazsa olmazımdir çok seviyorum 1 0 Yorumla
Nirvanaskdj Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kunefeyi severim. Künefeyi severim başka da künefe severi 1 0 Yorumla
Heimdellr Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Bazıları arasında kararsız kaldım ama Keşkül olabilir. 1 0 Yorumla
ilknuewq Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sütlaç ve sütlaç bayılıyorumm ama baklava fazla yenilince mide bulantısı oluyor sütlaç öylemi 1 0 Yorumla
NazlıZorlu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl sütlaç güllaç kazandibi tavuk göğüsü muhallebi keşkül hepsini severim baklava ve revani hariç 1 0 Yorumla
Fatihh_ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl sütlaç +1 ben baklava veya ağır tatlı türü yiyemiyorum 1 0 Yorumla
mayis21 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hepsine ayri bağlıyım yaa ben hepsini severim dhdjfjfj 1 0 Yorumla
neden_sizz Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sütlaç güzel severim güllacı da severim komposto da 1 0 Yorumla
İbrahimsoy Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kazandibi sütlaç keşkül supangle irmik helvası sıralama olarak bence 1 0 Yorumla
Aye43 Takip Et Xper 3 Yaş: 70 +1 yıl Çok uzatmaya gerek yok sütlaç ve kazandibine bayılıyorum. 1 0 Yorumla
BaharPamirra Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Keşkül tadı benim en sevdiğim, canımın bayılarak yediği, içimin aktığı hafif lezzetlerden birtanesi. 1 0 Yorumla
Kenan_2474 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Künefe aklıma ilk gelen tatlı oldu.. Ama şu an canım aşurede çekmedi değil :) 1 0 Yorumla
PassionateWomann Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bence Dr. Oetker'in yeni türk tatlısı aşure olmalı efsane olurdu gerçekten. 1 0 Yorumla
goodarya Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kazandibi favori tatlım ama keşkül ve sütlaç da severim 1 0 Yorumla
_Tolstoy_ Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Fırında sütlaç ve aşure diyorum, olsa da yesek be 😋😀 1 0 Yorumla
Ecem32k Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Künefe ve Antep fıstıklı baklava olabilirÇünkü ikisine de bayılıyorum😊 1 0 Yorumla
seyyah-58 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sütlaç tabiki kabak tatlısı da güzeldir kelime. yetersiz. kaldi 1 0 Yorumla
rehber10 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Tatlı yemeyi bıraktım ama seçicek olursak künefe tercih ederim. 1 0 Yorumla
Yasin90 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Baklava çok süper Bir tarlı bence olağanüstü bir buluş 1 0 Yorumla
1Sohbetsever Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl hazır tatlı sevmem ya kendim yaparım ya da taze yapılan yerden alırım. 1 0 Yorumla
fantezci01 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl künefe tabiki ve künefenin de ustasını bulmak kolay değil 1 0 Yorumla
Muhammet12133435567 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Şöyle güzel kaliteli baklava olacak ta yiyecen hastasiyim 5 tepsi yerim bir oturmaya abartisiz 1 0 Yorumla
Aşkım9999 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Güllaç baklava kadayıf künefe Seçim yapamadım ya 1 0 Yorumla
Tahaardd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hergün dr. otkerin supanglesini alır yaparım bağımlılık yapti 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
418Cevap
Baklava tercihimdir ozelikle fıstıklı olandan özelikle
Dr nin hiçbir ürününü almam içindeki maddelerin tamamı yazmıyor raf ömrü uzun hiçbir malzemeyi tavsiye etmem
Tabiki de sütlaç derim. Hem hafif hemde doyurucu benim için bu tabiki diğerlerini bilemem
Baklava ama öyle rastgele bir baklava değil bayram öncesi annelerimizin evlerde kendi elleriyle açtığı baklavalardan.
Valla turkiyede yedigim antep fistikli baklava en guzeli kendi ulkemdede turk lokantalarindan pastanesinden aliyorum hep tadi damagimda kalmis yeminle
Gorseldeki brokolili aşure mi yoksa zihnim bana oyun mu yapıyor bilemedim.
Dr Oetker şerbete atmalik künefe çıkarsın mı noluyyy
Var mı ki 🙄
harika gözüküyor ama kendi malzemelerinizi toplayıp yaptıklarınız çok daha sağlıklı ve leziz olacaktır.
tabanı kekli üstü antepfıstıklı ve çikolata soslu supangle beni sürekli paramparça yapıyor. Evet tam da şimdi gidip supangle alıyorum :D
Tabiki kazandibi 😍 tabi digerleri de cok güzel tatli sever biri olarak tercih yapmasi zor ama kazandibi Şu an daha cekici geldi 😁
Yukarıda yazan tatlıların tümüne bayılıyorum ama ilave olarak katmer diyebilirim. Yazarken dahi canım çekti😍😍
Künefe kesinlikle.. birazdan yapıp yiyeceğim 🥰🥰
Muhallebi sutlacc, balavacaciki sütlü tatli olan herseyy
Herkesin kalbinde yeri ayrı olan bir Türk tatlısı vardır!
İlk aşure gelir aklıma, sütlaç, kazandibi.
Az önce sütlaç yedim. Bide aşure severim😋
Baklava isterim başka bişe istemem
Dilber Dudağı en sevdiğim tatlıdır. Aslında bir tane daha var onu söylemek istemiyorum (vezir parmağı)
Sütlü tüm tatlılar vazgeçilmez özellikle su sıcak aylarda
TRİLEÇE , ben yazayım da nasıl yapacağınız size kalsın.
Türk tatlısı deyince başta baklava ve aşure gelir tabiki
Anne yapımı sütlaç. Bunu da bulma olasılığı kalmadı artik
Yalnız resim çok güzel ben aşureye bayılıyorum bol bolll ceviz ve fındıklı olacak üstünde Antep fıstığının tozu serpilecek ohhhh miss bayılırım 😍😍😋😋😋😋😋
Sütlü tatlıları tek geçerim. Teşekkürler paylaşım için
Sütlü tatlılar daha çok severim ama serbetlileride severim ben tatlıları severim
Künefe ve kazandibini çok severim
Muhallebili kadayıf tatlısı 😍 keşke olsa
Tatlı olsunda fark etmez 😁
Kesinlikle Kırşehir tatlisi
Baklava ilk sırada olmazsa olmaz bence
Ekmek kadayıfı çok severim kendilerini👌😋
Sütlaç ve aşure vazgecilmezim.
Tatlıda ayrım yapmayanlardanım...😏
Aşure, künefe, katmer ❤ der susarım
Aşure 😍😍😍😍😍 çok güzel
Fıstıklı baklava olmazsa olmazım 😊
şambali ve baklava tatlıların severim ama bunları sade şekilde yiyemem dondurmalı falan olmalı
Baklava ve kafayif olmazsa olmazımdir çok seviyorum
Kunefeyi severim. Künefeyi severim başka da künefe severi
Bazıları arasında kararsız kaldım ama Keşkül olabilir.
Sütlaç ve sütlaç bayılıyorumm ama baklava fazla yenilince mide bulantısı oluyor sütlaç öylemi
sütlaç güllaç kazandibi tavuk göğüsü muhallebi keşkül hepsini severim baklava ve revani hariç
sütlaç +1 ben baklava veya ağır tatlı türü yiyemiyorum
Hepsine ayri bağlıyım yaa ben hepsini severim dhdjfjfj
Sütlaç güzel severim güllacı da severim komposto da
Kazandibi sütlaç keşkül supangle irmik helvası sıralama olarak bence
Çok uzatmaya gerek yok sütlaç ve kazandibine bayılıyorum.
Keşkül tadı benim en sevdiğim, canımın bayılarak yediği, içimin aktığı hafif lezzetlerden birtanesi.
Künefe aklıma ilk gelen tatlı oldu..
Ama şu an canım aşurede çekmedi değil :)
Bence Dr. Oetker'in yeni türk tatlısı aşure olmalı efsane olurdu gerçekten.
Kazandibi favori tatlım ama keşkül ve sütlaç da severim
Fırında sütlaç ve aşure diyorum, olsa da yesek be 😋😀
Künefe ve Antep fıstıklı baklava olabilir
Çünkü ikisine de bayılıyorum😊
Sütlaç tabiki kabak tatlısı da güzeldir kelime. yetersiz. kaldi
Tatlı yemeyi bıraktım ama seçicek olursak künefe tercih ederim.
Baklava çok süper Bir tarlı bence olağanüstü bir buluş
hazır tatlı sevmem ya kendim yaparım ya da taze yapılan yerden alırım.
künefe tabiki ve künefenin de ustasını bulmak kolay değil
Şöyle güzel kaliteli baklava olacak ta yiyecen hastasiyim 5 tepsi yerim bir oturmaya abartisiz
Güllaç baklava kadayıf künefe
Seçim yapamadım ya
Hergün dr. otkerin supanglesini alır yaparım bağımlılık yapti