Vodka enerji içeceği karışık içtim çok az vodka koyun dedim 2 bardak içtim hiç içmemiştim 3 gün oldu ilk gün herkesi 2 kişi görüyordum sonra dişlerimi sıkmaya başladım çenem kitlendi ağzımı açamıyorum çenemin ağrısından ateş basmaları ve bas dönmeleri devam ediyor hala şüphelendik ve bu yeri ihbar ettim ben meğer benim içkime de uyarıcı madde atmışlar kaç gündür ondan kendime gelemiyormuşum başına böyle Birsey gelen var mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çene kitlenmesi, öforya (aşırı mutlu ve heyecanlı hissetme), çene kitlenmesi, iştahsızlık, cinsel istek vs, evet. Amfetamin belirtileri.
Doğru karar vermişsin şikayet etmekle. Hap atmışlar
Kaç gündür yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum ve açlık hissim hiç yok
O kadar uzun sürmez. Ertesi gün biraz canın sıkkın ve iştahsız olursun. Sonra geçer ama.
Valla 3 gündür yemek yemiyorum
Yok, 48 saat içerisşnde bünyeden atılır. Senin keyfin de yok biraz da ondandır. Ama bişiyler atmışlar o kesin
Evet kesin ya da içki kaçaktı
Çene kitlenmesi amfetamin işi. O kesin. Kaçak vodkada olmaz. Red bull da artırır. Biraz o da amplifiye etmiş olabilşr etkiyi.
Bişiy olmaz ama merak etme
Testte cıkar mı
Valla yanlış bilgi vermeyeyim ama sanırım 3 gün içersinde kanda hala olabilşyor. Dediğim gibi, bu sadece duyum. Yanıltmış olmayayaım. Nette yazar. Amfetamin yaz arat
Tamam teşekkür ederim
Barmen manyak mı kafasına göre millete hap attırsın ya da içkisine hap katsın
Bunda bir bit yeniği var
ya da içki kaçak
nasıl bir mekana gittin yaa. cidden büyük geçmiş olsun
Sağol aslında Beylikdüzü’nde çok elit bir mekandı çalışanlar falan iyiydi cafe tarzıydı biraz ilk kes içki içtim
ya beylikdüzünde kaliteli mekanın ne işi var. işte böyle insanları korkutuyorlar.
Elit ti böyle tam clup değildi cafe tarzıydı
çok elitmiş :D belli haplamışlar işte
Neden ama
eğer mekan elitse de arkadaşın müftezel.
Karşı karşıya oturduk ve rastgele girdik mekana Birsey verse görürdüm
sigara içiyor musun
Hayır
ya tek gitsen hadi derim barmen seni düşürmek için yaptı. ama bence mekanla alakası yok bu işin. kesinlikle o güvendiğin arkadaşının yaptığı bişey.
Korktum evet
ve kesinlikle arkadaşından şüphelen. sonuçta barmenle sohbetin bile olmamıştır. mekan neden böyle bişey yapsın. o güvendiğin seni sarhoş edip kullanmak istemiş
İstese kullanabilirdi imkanı her zaman oldu
sen neye inanmak istersen ona inan. mekanın ne çıkarı olacak senin içkine bunu katmakla peki onu açıklasana bana
Coşarak daha fazla içki içerim ve hesap katlanır
öyle bir şeye kaliteli bir mekanın tenezzül edeceğini asla düşünmem. neyse dikkat et o arkadaşına. ona bu durumdan bahsetttin mi peki
Evet
ne cevap verdi
Club çalışanları bunu neden yapsın. Güvenilir sandığın arkadaşın yaptırmış olabilir.
Omunla çok kere ortama girdim ama yapsaydı çoktan yapardı
İşte böyle düşünmen için daha önce yapmamıştır o da
@blackblue35 şöyle söyleyim ailemi tanıyor evine bin kere gittim beraber ormanda kamp yaptık
Belki hep senden beklemiştir bir sevişme atağı
Ben öyle seyler yapmam biliyor
Güvenilir dediğin arkadaşının bunda bir parmağı var mı
Sanmam çünkü çok kere onunla çok Farklı ortamlara girdim
Sen şeker mi attın vodka mı içtin anlamadım 😃
Vodka içtim
Belirtiler hap diyor ama
Ben bilerek hap kullanmadım orada insanların haberi olmadan içeceklerine karıştırıyorlarmış
O güvenilir dedigin arkadaşından uzak dur mekanda kolay kolay öyle şey yapamazlar onun parmagı vardır emin ol
Ama o arkadaşımın evine vs gidip bin kere de onunla takıldım niye böyle Birsey yapar ki
Orasını bilemem ama kimse bir mekanda kolay kolay böyle Bişey yapamaz helede uyardıgın halde. Eminim seninde mantıklı bir açıklaman yok belkide konduramıyorsun ama gerçekler bunlar
Yapsaydı çok kere yapacak durumu vardı ama o bana hap kullandırmak isteseydi beraber kullanalım derdi
Bilemem belki kafasında farklı bir plan var tanımıyorum sonuçta bebegim
Bilmiyorum
Yinede dikkat et bişey sormak istersen kullanıcı adımı biliyorsun genelde aktifim sitede iyi günler
Çok teşekkür ederim
Rica ederim iyi akşamlar
İçme kardeşim gerek yok alıştırma kendini
Artık işim olmaz
Icecegine metamfetamin atmışlar. Şeker falan değil
O ne ki
Metamfetamin uyarıcı ve halüsinasyon özelliği olan sentetik bir maddedir.
Farmakolojik olarak metamfetamin, amfetamin gibi fenilaminler olarak bilinen ilaç grubuna dahil psikostimulan (uyarıcı) etkisi güçlüdür ve yüksek derecede bağımlılık yapma potansiyeli vardır.
Efedrin ya da psödoefedrin molekülleri hidrojenize ederek kolayca elde edildiği bilindiğinden ötürü hemen hemen her yerde yasa dışı üretilebilmektedir.
Uyanıklık, motivasyon ve kısa dönem beynin aktivitesini artıran madde yüksek dozlarda öforiye neden olmaktadır. Amfetaminler ve metamfetamin kişinin uykusuzluk ve yorgunluğunu gidererek öfori hali (kendini iyi hissetme) oluşturur. Metamfetamin kişinin uyku ihtiyacını tamamen gidermez, sadece erteler. Kişi metamfetamin kullanıp uzun süre uyumadı ise, beklenmedik bir zamanda aniden uyuyabilir.
Metamfetaminin kısa süreli madde kullanım hallerinde, kişinin dikkatini ve kendine güvenini artırır, bellek fonksiyonlarını ve öğrenmeyi kolaylaştırır, cinsel istekte artışa yol açar.
Fiziksel performansını artırır ve bu amaçla sportif yarışmalarda doping yapmak için kötüye kullanılabilir.
Anladım
Şeker atmışlar
Evet
Sonra bir şey oldu mu
Şu an iştahsızım çenem ağrıyor
Ağrır sıkmaktan iştah da 1 gün sonra düzelir yine su iç bol bol
Midem bulandı su içmekten
bir şeyler de atıştır toplarsın
Yemek görünce midem bulanıyor
Çikolata ye
O gün zıplaman lazımdı yerinde duramaman gerekyodu
Kaç gündür uyuyamıyorum