Arkadaslar fal baktirdim ilk defa korkuyorum fal baktirdigim kisi degisik degisik konusuyorr?

Instgramda biriyle konustum tanistik normal bi adamdi calisiyodu iste bende bazı sıkıntılarımdan bahsettim normal dertlestik sonra ben iyi fal bakarim dedi bende inandigimdan degil bak öyleyse gorduklerin cikiyosa oda tmam kabul ediyosan dedi gordugum kotu seyleride soylerim uzulsende dedi tamam dedim bakti sonra cok kırılacagimi falan soyledi faldan sonra bana yataginin altinda kirintilar var git onu temizle sonra abdest al sukur namazi kil dedi tamam dedim korktum namaz falan kildim dun gece bana ben seni ilk defa gormuyorum dedi gecmisimle ilgilide bisey soyledi dogru soyledi ya tanisali 1 gun olmustu daha sonra gece uyyamadim o öyle konusunca ve daha konusmayalm dedim o bana hatirlamican zaten bunlari ben senin kotulugunu istemiyorum seni koruyorum dedi sonra gece kardesimle uyudum korkmuşum gece degisik seyler yapmisim gordunmu demisim kardesime ama ben bunlari hatirlamiyorum rahat uyumustum ya keske baktirmasaydim ben ne biliyim basta soylemediki noluyo anlamadimm
Arkadaslar fal baktirdim ilk defa korkuyorum fal baktirdigim kisi degisik degisik konusuyorr?