Konsere gidecektik konserden önce biriyle buluscam dedi sende iş çıkışı gelirsin sonra geceriz dedi. Gittim yemek yedik çay kahve derken konser saati geldi kalktık, çocuğa ısrar edince gişeden bilet aldı biraz durur çıkarım dedi neyse oturduk 10.30 gibi başladı konser sohbet muhabbet kız sigara içmeye çıktı bir kaç kez yanliz kaldık çocukla ama ters bisey yapmadı.
Hareketli şarkı çıktı kalktım oynadım kız oturdu ısrar ettim kalk diye kalkmadı sonra çocuk kalktı oynadık falan arkama geçti sarıldı sonra ben oturdum rahatsız oldum. Arkadaşım birden ağlamaya başladı neymiş zoruna gitmiş ben lavaboya gidince çocuğa saydırmış nasıl arkadaşımla dans edersin diye ben gelince sigaraya çıktı çocuk anlattı işte 2 gündür konusuyoruz ilk buluşma abarttı saçma tripler çekemem gelsin gidicem dedi numaranı verir misin diye ısrar etti veremem dedim böyle telefonumu al ver yaptı 2-3 defa sonra opstk tam o sırada kız geldi montunu falan aldı çıktık taksiyle geldik eve.
Şimdi bu olayı butun arkadaşlarına ailesine herkese anlatmış benim 3 aydir konuştuğum biri vardi onada anlatmis ki ben daha once anlattim zaten çocuğa neyse amac ne o cocugu niye arıyorsun 2 gündür ağlıyor bana etmediği küfür beddua kalmadı onun arkadaşları arayıp tehdit ediyor ailenin haberi var mı diye dun aksam beni çağırdı gel konusalim diye eve bir suru kiz cagirmis çıktım evden sonra kapıma geldiler bende en sonunda polisi aradım elimdeki msjlarla dilekçe vercem şikayetçi olcam hepsinden.
Tamam benim yaptığım hata kendimi savunmuyorum ama oldu bitti bu kadar herkese yaymakla ne oluyor sevgilisi değil bisey değil sırf çocuk onu beğenmedi benimle ilgilendi diye hazmedemiyor. Sizce ne yapmalıyım susup sakinlesmesini mi bekleyeyim yoksa şikayetçi olmalıyım olay uzayacak diye susuyorum sırf.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızın yerinde olsaydım aynı şeyi yapardım geröekten
Haklısın ama o da arkadaş çağırmak ev basmak nedir çok fazla olmuş
Herkese yayınca eline ne geçiyor? Gel söv döv istediğini yap ama millete anlatıp acindirmak ne
Orası fazla ben kendi işimi kendim hallederim
. nasıl yaptın kıza bunu ayıp ya bide sevdiğin varmış hey Allahım. arkadaşın sonuna kadar hakli
Sevdiğim falan yok ya normal konuşuyoruz
Olsun kaç kisiyle beraber Olcan. belliki arkadaşın o kişiyi sevmiş neden ihanet ettin ona.. zevk mi aliyorsun on kişiyle olunca
Nesini sevdi 2 gün konustu ilk bulusma ne sevgisi aşkı çocuk onu değil beni beğendi diye oldu bunlar
Olsun yinede gidipte hadi konserde çocuk yanaştı ne diye diğer gunelrde bulustun amaç neydi. neyse kız az bile yapmış haberin olsun
Sen iyi okuduguna emin misin cocukla bulusmadim bunların hepsi aynı gün oldu
Tm olsun ya.. yapmicaktin. bence hiç bişey yapma kızın hayatından cik git. kaybol mümkünse hiç hakkında degilsin
Ben muhatap olmuyorum zaten kızla bir bağım kalmadı
Kalmasın bir zahmet. valla kız sakin bile kalmış orada ağzına ederdi başkası olsa..
kanka dalga mı geçiyorsun? ne yüzle bunları anlattın çok enteresan
Ben hatamı biliyorum ama kız haklıyken haksız duruma düştü onu demek istiyorum
Anlasilan mitolaniye girdin sen
Ne alâka
Okuyunca ole anlasiliyor
Seninki de nasıl libidodur
Ya ne libidosu o an sarhoşluk mu artık niye istedim bende anlamadım
Ns kadar içtin
Şikayetçi ol
Dün akşam wp de kızı engellerken son 5 msji şikayet et diye yanlışlıkla bastım bütün msjlar gitti kimse bilmiyor hâlâ msjlar duruyor sanıyorlar, geri getirme şansım var mı onlar olmadan nasıl şikayetçi olcam. Birde benim konuştuğum çocuk polis bu kız şimdi onunla konuşuyor olan biteni kıza yardım ederse korkmayın hiç bisey olmaz vs derse?
Demez tehdit hakaret vs. Gibi mesajlar delildir ve ceza almasına yeterlidir. Mesajların ekran resmi varmış gibi davranmaya devam et. Sana yazdığında konuyu kapatacak mısın yoksa mesajların ekran resmini aldım şikayetçi olayım mı de kararı ona bırak korkup geri çekilecektir
Evet oyle yapcam ama inşallah yine aynı msjlari yazar
İnşallah sende ne biçim insanlarla arkaşlık kurmuşsun
Bu kadar abartacagini beklemezdim ben olsam sessizce uzaklaşırdim beni beğenmesini benimle ilgilenmesini hazmedemedi
Bazı insanlar çekemiyor. Özellikle kadınlar kendi arkaşları onlardan güzelse çekemiyor
Şikayetçi ol korkut
Haklıyken haksız duruma düştü canım
Aynen öyle arkadaş çağırmak ev basmak nedir