Kiz arkadaşımın ilk bulusmasinda yaptığım?

Konsere gidecektik konserden önce biriyle buluscam dedi sende iş çıkışı gelirsin sonra geceriz dedi. Gittim yemek yedik çay kahve derken konser saati geldi kalktık, çocuğa ısrar edince gişeden bilet aldı biraz durur çıkarım dedi neyse oturduk 10.30 gibi başladı konser sohbet muhabbet kız sigara içmeye çıktı bir kaç kez yanliz kaldık çocukla ama ters bisey yapmadı.

Hareketli şarkı çıktı kalktım oynadım kız oturdu ısrar ettim kalk diye kalkmadı sonra çocuk kalktı oynadık falan arkama geçti sarıldı sonra ben oturdum rahatsız oldum. Arkadaşım birden ağlamaya başladı neymiş zoruna gitmiş ben lavaboya gidince çocuğa saydırmış nasıl arkadaşımla dans edersin diye ben gelince sigaraya çıktı çocuk anlattı işte 2 gündür konusuyoruz ilk buluşma abarttı saçma tripler çekemem gelsin gidicem dedi numaranı verir misin diye ısrar etti veremem dedim böyle telefonumu al ver yaptı 2-3 defa sonra opstk tam o sırada kız geldi montunu falan aldı çıktık taksiyle geldik eve.

Şimdi bu olayı butun arkadaşlarına ailesine herkese anlatmış benim 3 aydir konuştuğum biri vardi onada anlatmis ki ben daha once anlattim zaten çocuğa neyse amac ne o cocugu niye arıyorsun 2 gündür ağlıyor bana etmediği küfür beddua kalmadı onun arkadaşları arayıp tehdit ediyor ailenin haberi var mı diye dun aksam beni çağırdı gel konusalim diye eve bir suru kiz cagirmis çıktım evden sonra kapıma geldiler bende en sonunda polisi aradım elimdeki msjlarla dilekçe vercem şikayetçi olcam hepsinden.

Tamam benim yaptığım hata kendimi savunmuyorum ama oldu bitti bu kadar herkese yaymakla ne oluyor sevgilisi değil bisey değil sırf çocuk onu beğenmedi benimle ilgilendi diye hazmedemiyor. Sizce ne yapmalıyım susup sakinlesmesini mi bekleyeyim yoksa şikayetçi olmalıyım olay uzayacak diye susuyorum sırf.

Kiz arkadaşımın ilk bulusmasinda yaptığım?