AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Pavyona giden birisinden zaten hayır gelmez. Böyle iğrennç bir karakterle daha fazla vakit harcama
Konuşmayı bilmiyor daha ya kızlarla
Çıkarıp sokasım geliyor ne yaaa nası böyle bişi denir ki
Çıkarıp sokmak diye kurduğu cümle bile basitlik akıyo bence
Çok azdırıyorlar demek değil mi bu niye bana diyo ki
İğrençlik ya, denmez tabi. Hiç vakitbkaybetme böyle birisiyle
hala ayrılmamış ayrılayımmı diye soracak ona katlanmak zorunda kalacak kadar ezikmisin seni ne kadar küçük düşürdüğünü illa buradan mı demeleri gerek
Hayır çok kötü hissettim zaten niye bukadar öküz ya da bunu diyerek ne amaçladı yani? Ben mi izin verdim
sen izin vermemiş olsanda onun sana bakışını sen belirlemiş olabilirsin sana zerre değer vermediğinin açıkça ifadesi
Zaten pavyona gitmiş birine ne değer vercem karsılıklıydı yani.
Çok şey yaptım tm ama o ztn öküzdü ben bişi yapmasam da öyle derdi o
bilerek mi onla devam ettin fb bul daha iyi en azından sana hayatına bedenine saygısı olur
Çok azdırıyorlar demek istemiş olabilir mi
Bence kurduğu cümleden basitlik akıyor çıkarıp sokmak ne
ezik gibi davranmayı bırakıp onu hala sorgulamak yerine kendine yakışanı yaparmısın
Küçük görmenin sebebi olmaz mı diyorsun
insan maddi karşılıkla ilişki yaşarken bile saygılı oluyoor seni onlardan daha küçük görüp eziyor ama sen anlamıyorsun ben fiziğini beğendiğim birine sırf sevişmek için bile bazen elimde olmadan teklifler etsemde aslaa saygısızlık yapmam konu çok çok özel
Tamam ama benim yüzümden demiş olabilir ben belirlemiş olabilirm bunu öyle olmasa nasıl olurdu diye merak ediyorum ama sonuç olarak ona da saygısızlık yapıldı ben de yaptım ayrıldık da. Sadece şunu merak ettim Öncesinde abaza muamelesi yaptım buna elini sk felan diye. İnatçı abazalar böyle sevse bile sonradan dediğim gibi olur mu sevdiğine karsı? Yani ben aaldatmakta aceleci davranınca o da sözlerinde çekinmeme gerek yok demiş olabilir. Aldatmasam da böyle olur muydu diyorum da. Sonuç olarak saygısızlık oldu haklısn. Ama ona göre o daha büyük saygısızlık gördü çünkü bana diyor ki keşke eyleme geçirmeseydin de konussaydın. Buna küfürler falan ediyodum gitmiyorum seviyom diye belki kullanmak için gitmiyodu ama böyle patlak verdi işte beni ezerek.
ne canım sen ya bi git işine böyle bi ezik aklı kıt görmedim vallahi
Ya tam hatırlamıyorum ne zaman neyden sonra dedi felan hatırlasam karşılaştırma yapcam falan kim daha çok ezmis rahatlıcam ama var ya her şeyi unuttum demek o kadar kötüymüş ki beynim silmiş ya hepsini anıları falan cidden hatırlamıyorum sadece onu dediği aklımda bu yüzden ayrıntı veremiyorum
Pişmanım baya tamam sorgulamam da
Nerden biliyosun benim ezik oldugumu belki ben ona daha çok saygısızlık yaptm
benle sevişmek istermisin bu konuda çok iyiyim inan bana sadece sevişelim ne dersin
Boş yapma
sende slk slk hala savunma onu aklama yolları arama yadaa yazma bana acıyorum
Savunmuyom sadece seviyom diye kandırdığı için katlanmıs bulundum bu yüzden anlamadgıım şeyler var.
hala yazıyor ya kızım sen özürlü falan mısın sktrgit ya
Mesela onun arabasında giderken deseydim ki ona seninn abaza olduğnu bir çok farklı şekilde kanıtladım sana arabadan atmaz mıydı arabada dedi çünkü çıkarıp sokasım geliyor diye
Valla o an sorgulamamıstım mal olduğunu biliyordum zaten sadece son ana kadar sömürdün şu an aklıma geliyor hatta çünkü o anda sadcee sormuştum çıkarıp sokasın geliyo? Diye gülüp geçmiştim
ya "saygısızlık yapmiş eziksin" diye yorum yapıp kaçıyorsun ben de diyorum ki neye göre bu yorum
Açıklaman için özele bile iniyorum hala aynı mal
Kiskandimi acaba
Ne anın varki
Beni mi
Olabilir
İnadına mı yaptı üzmek için
Bilmiyorum
Bir tkp atar mısın
En azından dürüst sjdkjsdfjkfsd
one demek be
Ben ne bilem
Tabiki de