Şerbetli tatlılar mı, sütlü tatlılar mı favoriniz? Bu damak tadı denilen şey ilginç. Lise yıllarımda manken gibi fit bir vücuda sahipken şerbetli tatlılar çok ağır gelirdi. Sütlü tatlılara, hele ki sütlaca bayılırdım. Şimdi de azıcık şişko olduğum için şerbetli tatlılara bayılıyorum. Ben kendimi bu halimle seviyorum. Fıstık gibiyim. 😋 Siz şerbetli tatlılar mı seversiniz, sütlü tatlılar mı?
2sinide severim ama sütlü tatlılar daha güzel çünkü içimi baymiyor şekeri az olduğu için ve daha fazla yiyebiliyorum😂😂. Ayrıca çikolatayı çok severim ve çikolata sütlü tatlılara daha çok yakışıyor bence o yüzden sütlü diyorum ben😋👍
Şerbetli tatlılar sindirim sistemimi çok yoruyor madam😂 Genelde sütlü hafif tatlılar tercih ediyorum. Mesela supangle, Sütlaç, kazandibi yalancı tavukgöğsü..❤
Yerine gore degisir, mesela kunefeyi cok severim ama serbeti cok olmayacak, ha bir de Sutlu Nuriye ye doymak bilmem, ama en favori tatlim NUTELLAAAAAA 😊 , her hafta bir 700gr lik bitiriyorum.
Kesinlikle sütlü tatlı şerbetli tatlı gibi bir anda kesmiyor insanı yedikçe yiyesin geliyor😂 hem ağır şekerli yaplıda olmuyor çeşidide çok fazla buyüzden mis gibi sütlü tatlılar🌹
Sütlü tatlılara bayılırım özellikle tavukgöğsü 😋 Şerbetli tatlılar bana çok ağır geliyor ve midemi yakıyor. Bu arada şişko falam değilsin tatlım gayet iyisin ☺️👍🏻
Şerbetli tatlıların şerbeti fazla olursa baş ağrısı yapıyor bende ama yinede yerim 😊 Fakat sütlü tatlılar oldukça hafif oluyor o yüzden ilk seçeneğim sütlüden yana olur 😊
Haha aciklamanizla beni guldurdunuz ☺☺☺ galiba ben ayrim yapamycam ikisinide cok seviyorum hem sutlu hem serbetli tatli deyince bir durup dusunmek lazim 😋😋😋
En İyi Cevaplar