Yeme & İçme Şerbetli tatlıları mı, sütlü tatlıları mı daha çok seviyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 🤤Selamlarss, Genel olarak sütlü tatlıları seven ben, bugün canım şerbetli tatlı çekti diye yeşilimsi baklavalar aldım. Siz sütlü tatlıları mı, şerbetli tatlıları mı daha çok seviyorsunuz? Şerbetli tatlıları mı, sütlü tatlıları mı daha çok seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sütlüleri daha çok severim. Hem sütlü hem çikolatalıları en çok severim🤤 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de 😍😍 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Sütlü tatlıları daha çok severim ama şu tabağı da geri çevirmem yani. Kalsın sütlü kenarda :) asfa 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha tabak daha cezbedici geldi 😌 Yorumla joeblack18 +1 yıl Nasıl gelmesin ;) Yorumla Soran +1 yıl 😌🌼 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Tatlı sevmiyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaa tatlı sevilmez mi😳😯 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Seviyorum da kilo aldırıyor diyetteyim :/ Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl O tabak 200 liradan aşağı değil ha😏 sütlü tatlıları daha çok seviyorum galiba 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnsan arada bir kendini mutlu etmeli. Yorumla kırgınsevgili +1 yıl En iyisi. Fakat artık bir tatlı yemek bile çok görülüyor Yorumla
exxlove Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok kararsız kaldım sütlü diyeceğim ama kaymaklı kadayıf reize haksızlık etmiş olurummm 1 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 656 cevap paylaştı. sütlü tatlılar beni benden alıyoo 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Eşit seviyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama diyelim ki birini seçmen gerekiyor, öyle düşün. 😅 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Sütlü Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. Şerbetli 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı. Sütlü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sütlüleri daha çok severim. Hem sütlü hem çikolatalıları en çok severim🤤
Ben de 😍😍
Sütlü tatlıları daha çok severim ama şu tabağı da geri çevirmem yani. Kalsın sütlü kenarda :) asfa
Hahaha tabak daha cezbedici geldi 😌
Nasıl gelmesin ;)
😌🌼
Tatlı sevmiyorum
Nasıl yaa tatlı sevilmez mi😳😯
Seviyorum da kilo aldırıyor diyetteyim :/
O tabak 200 liradan aşağı değil ha😏 sütlü tatlıları daha çok seviyorum galiba
İnsan arada bir kendini mutlu etmeli.
En iyisi. Fakat artık bir tatlı yemek bile çok görülüyor
Çok kararsız kaldım sütlü diyeceğim ama kaymaklı kadayıf reize haksızlık etmiş olurummm
Yeşil sarma hariç sütlü tatlılar
sütlü tatlılar beni benden alıyoo
Eşit seviyorum
Ama diyelim ki birini seçmen gerekiyor, öyle düşün. 😅
Sütlü
Sütlü tercihimdir.
Sütlü.
Gece gece canım çektiii 😢😢
Şerbetli tatlılar candır
Sutlu
Şerbetli
Sütlü