Yeme & İçme Sütlü tatlılar mı favoriniz yoksa şerbetli tatlılar mı? volkankimki Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bugün bu soruyu kendime sormak zorunda kaldım ve sütlü tatlıları ölümüne sevdiğimin sonucuna vardım. :D Şerbetli olarak bazı tatlılar güzel ama hepsi maalesef hoş değil. :/ Şerbetli tatlılar Sütlü tatlılar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sütlü tatlılar mı favoriniz yoksa şerbetli tatlılar mı? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
canselcanım Takip Et Master Yaş: 38 , eic 83% +1 yıl Sütlü tatlılar her zaman altındır ya. Geleneklerimizde şerbetli tatlılar daha ön plandaymış gibi olsa da sütlü tatlıların da yeri ayrı bence. 1 0 Yorumla
Avantika Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Serbetli tatlilar bana agir geliyor sutlu tatlilarin o muhtesem aromasi o hafifligi beni kendine hayran birakiyor 😍😋 1 2 Yorumla volkankimki +1 yıl Kesinlikle öyle 😎Tam yapmak istediğim yorum.. Yorumla Avantika +1 yıl 😋😋😋 Yorumla
yakışıklıcadı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl En sevdiğim çikolatalı tatlılar. Sütlü tatlıları şerbetli tatlılara göre daha çok severim. 1 0 Yorumla
Hotbutwet Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Favorilerimin ikisini de fotoya koymuşsun Benim favorim trilice ve fıstıklı baklava 1 1 Yorumla volkankimki +1 yıl hahha ben de bunları çok severim hocam Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl baklava bambaşka şey, hele midye baklava dedin mi ah ah :) 1 1 Yorumla volkankimki +1 yıl deme öyle.. özledim zaten 😔 Yorumla
Öznuribrahim Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Sütlü tatlılar hem hafif hemde kalorisi az 👍🏻 hem yapımlarıda kolay 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. sütlüler daha hafif ve iyi. 1 0 Yorumla
sedeferd Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 314 cevap paylaştı. Off bu soru o kadar zor ki benim için 😂😂😂 1 1 Yorumla volkankimki +1 yıl Sütlü de geç 😀 Yorumla
kuğuu Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 45% +1 yıl İkisini de yemiyorum maalesef sadece meyve 1 3 Yorumla volkankimki +1 yıl Aa, neden :( Yorumla kuğuu +1 yıl Sağlık için sadece önemli birşey yok çok şükür 🙏 Yorumla volkankimki +1 yıl Umarım sağlığını çözüp yemeye başlarsın zamanla.. Yorumla
Berkay19082u Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sütlü tabi serbet çok aşırı seker lı oluyo bir süreden sonra bayiyo 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19,1b cevap paylaştı. Çikolatalı tatlılar 1 2 Yorumla volkankimki +1 yıl O büyük efsane zaten.. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet: ) Yorumla
Kusuradontsee Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Sütlü 1 1 Yorumla volkankimki +1 yıl 5 ay oldu be soruyu soralı.. Nerde gördün de cevapladın😀 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 768 cevap paylaştı. İkiside 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar