Yeme & İçme Şerbetli tatlılar mı, sütlü tatlılar mı? BitterDelikanlı Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Şerbetli tatlılar Sütlü tarlılar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şerbetli tatlılar mı, sütlü tatlılar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hepsi şıkkı olsaydı o anket sonuçları muazzam olurdu 🙄C- Hepsi 1 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İkisini de severim, söz konusu şey tatlı olunca fazla ayrım yapmam. 1 0 Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sütlü tatlılar yanlışlıkla şerbetli dedim ya🤦 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 494 cevap paylaştı. Sütlü severim daha çok 1 0 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sütlü tatlılar fırın sütlaç, güllaç, magnolia. 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. İnan hiç fark etmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben bir künefe tatlısı gömdüm
Hepsi şıkkı olsaydı o anket sonuçları muazzam olurdu 🙄
C- Hepsi
İkisini de severim, söz konusu şey tatlı olunca fazla ayrım yapmam.
Sütlü tatlılar yanlışlıkla şerbetli dedim ya🤦
Sütlü severim daha çok
Sütlü tatlılar fırın sütlaç, güllaç, magnolia.
İnan hiç fark etmiyor
Sütlü tarlılar
İkiside
İkiside
Tatli olsun yeter