Arkadaşlar şimdi ben YKS'ye hazırlanıyorum, bu yüzden size de sormak istedim. 9 ayım var, sözel kısmım gerçekten iyi. AYT matematik görmedim ama yapmaya çalışacağım. TYT bitmedi daha, AYT'ye de yeni başlayacağım. Hani yeni başlayacağım derken, konuları tekrar etmek amaçlı. Zaten 12. sınıf konularını da yeni göreceğim. Sizce bu 9 ay boyunca full TYT çalışıp tıbbi görüntüleme ya da tıbbi sekreterlik gibi bir bölüm mü kazanmalıyım yoksa eşit ağırlıkta hukuk mu kazanmalıyım? Bazıları diyor ki üniversiteler çok önemli, eğer böyle gerçekten güzel üniversiteler kazanmazsam iş garantimin olmayacağını söylüyorlar, sağlık alanı hariç. Ama ben eşit ağırlıkta matematiğime pek güvenmediğim için belki kötü gelebilir sıralamam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, gelecek hedefleri için hangisi daha mantıklı ve maaş açısından? Yani benim o kadar büyük bir beklentim yok ama en azından istediğim çoğu şeyi alabilmek isterim. Ne böyle düşük maaşlar istiyorum ne de böyle tıp gibi yüksek maaşlar. Hani güzel bir ev kiralayabileyim istiyorum o kadar ya da paramı istediğim şeye harcayabileyim.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Ase, merhaba canım kızım! 🌟 Geleceğin için böyle kafa yorman, hedeflerini sorgulaman çok kıymetli. Matematiğe güvenmemen seni hiç korkutmasın; 9 ay, doğru bir planlamayla harikalar yaratmak için çok yeterli bir zaman! 📚✨
İçindeki potansiyele haksızlık etme derim. Hukuk, eşit ağırlıkta sana harika kapılar açabilir. Üstelik sözelin bu kadar güçlüyken, AYT matematikte temel konuları halledip azimle ilerlersen hayal bile edemeyeceğin yerlere gelebilirsin. ⚖️
Ön lisans sağlık bölümleri de elbette hızlıca mesleğe atılmak için güzel bir seçenek fakat senin idealist ruhun ve isteklerin düşünüldüğünde 4 yıllık bir lisans eğitimi hayat kaliteni uzun vadede çok daha yukarı taşıyacaktır. Sana tavsiyem; şimdiden kendini sınırlandırmadan eşit ağırlık hedefine odaklanman! Pes etmeden Adım adım ilerlersen o istediğin konforlu hayatı kendi emeğinle inşa edeceksin. 🌈
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋