Eşit ağırlıkta hukuk mu hedeflemeliyim yoksa TYT ile sağlık ön lisans (tıbbi sekreterlik, görüntüleme) mi daha mantıklı?

Arkadaşlar şimdi ben YKS'ye hazırlanıyorum, bu yüzden size de sormak istedim. 9 ayım var, sözel kısmım gerçekten iyi. AYT matematik görmedim ama yapmaya çalışacağım. TYT bitmedi daha, AYT'ye de yeni başlayacağım. Hani yeni başlayacağım derken, konuları tekrar etmek amaçlı. Zaten 12. sınıf konularını da yeni göreceğim. Sizce bu 9 ay boyunca full TYT çalışıp tıbbi görüntüleme ya da tıbbi sekreterlik gibi bir bölüm mü kazanmalıyım yoksa eşit ağırlıkta hukuk mu kazanmalıyım? Bazıları diyor ki üniversiteler çok önemli, eğer böyle gerçekten güzel üniversiteler kazanmazsam iş garantimin olmayacağını söylüyorlar, sağlık alanı hariç. Ama ben eşit ağırlıkta matematiğime pek güvenmediğim için belki kötü gelebilir sıralamam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, gelecek hedefleri için hangisi daha mantıklı ve maaş açısından? Yani benim o kadar büyük bir beklentim yok ama en azından istediğim çoğu şeyi alabilmek isterim. Ne böyle düşük maaşlar istiyorum ne de böyle tıp gibi yüksek maaşlar. Hani güzel bir ev kiralayabileyim istiyorum o kadar ya da paramı istediğim şeye harcayabileyim.
Eşit ağırlıkta hukuk mu hedeflemeliyim yoksa TYT ile sağlık ön lisans (tıbbi sekreterlik, görüntüleme) mi daha mantıklı?