1 : Tıbbi Sekreterlik mi Adalet mi?
2 : atama durumları nasıl ?
3 : maaş durumları nasıl?
4 : sizce hangisi ilk önce yazmalıyım?
5: birde bu tds nin özel kodu var 14,2, D,95 gibi bunlar nelerdir?
6 : Ben geçen sene tercihlerde tds yazdım gelmedi :D ilk tercih ve ek tercihlerde toplam 60 tane felan :D puanımın altında kapatan çok yer oldu ama almadılar o zaman 298 di şimdi 333 bu sene gelir mi? :D
Şimdiden teşekkür ederim :D00 Yorumla
Tıbbi sekreterlik derim kpss den atanmak çok kolay sağlım myo mezunlarının hiç olmadı sözleşmeli hastanede çalışırsın adalet myo da ise hukuk bürolarında çalışıcaksın veya mahkemelerdeki yaz kzımlardan olucaksın tıbbi sekreterlik iyidir iyi.
13 Yorumla
Adalet okursan adliyede memur olabilirsin fakat torpil dönüyor orada, ya da avukatların yanında çalışırsın ve iyi değil yani. Tıbbi sekreterlikde devlet hastanesi olmadı özel hastanelerde de iş imkanın var.
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yıltıbbi sekreterlik
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gastımonülü kardeş
üüüü
Adalet mülkün temelü üse
O zaman Adaletü seç21 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. sağlık lisesi çıkışlıysan düşünme hemen tıbbı skreterlik:D
08 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladalet okuyorum.adliye,gardiyanlık avukat yanlarında falan çalışma imkanı var. terch senin.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaöf okuyorum.maaş konusunda bir bilgim yok ama tıbbi sekreterliğin atama sorunu var diye biliyorum sen iyice öğren.hukuka giriş en kolay ders herkes gözünde büyütüyo isminden dolayı sanırım ama korkma kolay. ben bide evde çalışıp verdim o dersi düşün artık.
Cevap sahibi+1 yılo zor tabi canım kolay değil.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer