Dayak yiyen doktor gördüm ama dayak yiyen savcı hakim hiç görmedim
Tıp daha saygın
Hukuk daha saygın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dayak yiyen doktor gördüm ama dayak yiyen savcı hakim hiç görmedim
Peki öldürülen avukat, savcı, hakim duydun mu hiç? Her meslek tehlikeli bu ülkede. Ama Tıp bilimi hayat kurtarır, Adalet eşitliği sağlar. Aslında ikisi de insanlık için faydalı meslekler.
Daha geçen gün bir avukatı trafikte darp ettiler nasıl görmedin... İkisi de saygın meslek ama tıp daha saygın yani hukuk kazanmak bitirmek tıp kadar zor değil çok daha kolay
İkiside zor
Cevap
12Cevap
Saygınlık mesleğe göre olmaz.
Savcı olsan aramada kartını çıkarsan bile yetiyor avmye girerken kart göster taramadan geçme ya da bir yerde savcı hanım geliyor şeklinde anılırsın özellikle cezaevi savcısı olursan oranın katip gardiyan personelinden tut baş müdüre kadar herkes önünde hazırola geçer
Hukuk olunca biraz daha tırsıyorlar bir şey yapmaya başıma bir şey gelir daha ağır cezalar verirler diye o yüzden Hukuk daha saygın bir meslek olabilir
Hukukçuların saygınlığı Edirne sınırında bitiyor.
Daha boş bir yorum olamazdı 🤦🏼♀️
Göreceli bir yorum
Hukukun saygınlığı kalmadı sokaklarda adalet yok diyen insanlarla dolu. Tıp her zaman saygındır çizgisini koruduğu sürece
2si de zor bir bölüm insanların hayatını etkiliyorsun, arkandan söven de olur sayan da
Zamanımızda adalete çok ihtiyaç var ha doktora değil demiyorum ama adalet sistemi çökmüş
Ikisi de pek tabii saygin meslekler genel olarak ayrim yapilmamali meslekler arasinda
Türkiye de saygınlık seviyesinin düşük olması nedeniyle pekte önemi yok
Savcı muazzam itibarlıdır.
Adalet olmayan ülkede saygın meslek Hukuk? İyimiş
Savcı olursan daha ne
Türkiye’de artık bir önemi kalmadı
Hakim veya savcılar suikaste uğruyorlar çünkü...
İkisi de degilduzgun baska bir meslek bul
Bilgisqyar yazilim ve elektronik muhendisligi
tıp diyorum
Tıp daha saygın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?